http://dox.bg/files/dw?a=1d232051c0
1. Вашият nickname, с който сте били Fox
2. Вашето IP
3. Nickname на администратора:SNAIP
4. Нарушеното правило -
5.РазяснениеВъзвхалявам играча админ за победата му и получих пак гаг?
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=1d232051c0
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGamingGungame
Е то пак
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: Е то пак
Така много си настоятелен и ще напиша нещо за прояснение на нещата. Радвам се ,че колегите не са се зачепили с админа с който си се зачепи и това е SNAIP. Тук има лична вражда между вас двамата и по точно от теб и 666 към SNAIP , но повече от теб . Без никой да те закача си писахте с 666 обърнахте чата на скайп и никой не е казал , че не може някой да ви е казал гък от нас админите ? Аз не съм видял снайп да ви каже нещо и така е по правилник и изведнъж пак заяжданка с админа защото на другите може да не им е ясно ако не са влзиали в форума ама аз влизам редовно и под това че каза дай да не пишем ли ко каза че да не получим бан от админите . И какво става даваш на играчите които са нови в нашата верига грешна преценка и едва ли не , че ние си гагваме и банваме без причина след победата и защото беше тя от любимия ти SNAIP почна да говориш други неща да в думите ти нямаше обида но кой знай от кога тролите SNAIP и вече му е много ясно , че каквото кажеш е подигравателно! Оставете колегата на мира не се занимавайте с него и той няма ви закача. Играем с вас всички сме играчи в тази верига трябва се уважаваме видя ,че вчера номера ти с темата не мина хвана те яд днеска пусна още една тема и тоя номер не мина хвана те още повече яд и сега се чудиш как да провокираш SNAIP. Нямам какво повече да кажа , който от колегите мисли , че не съм прав да го каже .Аз това видях сега , едно лазене по нервите на админа а играх за 15 -20 мин и не знам от кога е така
И аз имам снимков материал
http://dox.bg/files/dw?a=da8751a27b
П.П: Знам , че нямам и година тук , но може би някой хора от екипа са разбрали , че не съм човек ,който да подкрепя някой въпреки , че не си върши работа .
Аз заставам зад гърба на SNAIP и това което съм видял от него е много коректни действия . Да сега последния гаг не беше много нужен , но запитайте се как бихте постъпили вие
Ние сме админи и влизаме за доброто на сървъра и потребителите това ли заслужаваме няма да си мълча заради правата си. Някой ден може някой да се закучи с мен и аз тогава бих искал някой да ми застане зад гърба като знае , че съм прав .
Това е!
И аз имам снимков материал
http://dox.bg/files/dw?a=da8751a27b
П.П: Знам , че нямам и година тук , но може би някой хора от екипа са разбрали , че не съм човек ,който да подкрепя някой въпреки , че не си върши работа .
Аз заставам зад гърба на SNAIP и това което съм видял от него е много коректни действия . Да сега последния гаг не беше много нужен , но запитайте се как бихте постъпили вие
Ние сме админи и влизаме за доброто на сървъра и потребителите това ли заслужаваме няма да си мълча заради правата си. Някой ден може някой да се закучи с мен и аз тогава бих искал някой да ми застане зад гърба като знае , че съм прав .
Това е!
- Faster
Провокациите ви с 666 не минават пред мен.
Снимки:
http://dox.bg/files/dw?a=82035d2a00
Демо:
http://dox.bg/files/dw?a=6c5bd62cca
Моля да се вземе отношение по обидата към мен от Fox във вчерашната му тема:
http://gyazo.com/ad64cbeb9242f51eb7c9fc0f2d0ed63c
Настоявам да бъдат показани логовете от днес (05.01.) от 16:00 до 18:15 часа, защото там най-добре ще си проличат провокациите на 666 и Fox.
П.П. Май някой е забравил, че писането с големи букви е забранено
Снимки:
http://dox.bg/files/dw?a=82035d2a00
Демо:
http://dox.bg/files/dw?a=6c5bd62cca
Моля да се вземе отношение по обидата към мен от Fox във вчерашната му тема:
http://gyazo.com/ad64cbeb9242f51eb7c9fc0f2d0ed63c
Настоявам да бъдат показани логовете от днес (05.01.) от 16:00 до 18:15 часа, защото там най-добре ще си проличат провокациите на 666 и Fox.
П.П. Май някой е забравил, че писането с големи букви е забранено
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Фокс има ли верига в която влезна и ти не правиш интриги ! Вземи се спри казвам ти го най чистосърдечно Престани да създаваш интриги и да нарочваш хора един към друг. Почни да си играеш играта бъди сериозен не те знам кой си що си и за какво се бориш но нито в тази верига , ще просперираш по тоя начин нито в живота който сам си живееш Относно админа снайп нека да се стегне и да не се потдава на провокация от такъв тип играчи .....
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Тъмен от теб акъл не искам!!!А ти s0f* ~~~~~Faster~~~~~ няма какво да ми обясняваш правилата пич защото много добре съм ги прочел .Само едно ще ти кажа докато има несправедливост и някой се закача с мен за нищо , ще го докладвам и за най-малката издънка.Аз съм влезнал да си правя кефа ,а не да седя на тръни че някое лапе като тоя ще ме киква или гагва ,че според него не мога да пиша с другите играчи какво ти си искам.За това съм пуснал и друга тема ако има забрана за това какво да пишем да ни напишат главните какво можем тогава.Аз теб s0f* ~~~~~Faster~~~~~ или към друг админ да съм обиждал а? С всеки от вас се държа прилично дори с тия който ме псуват по 50 пъти на ден . И тоя я ще ми се появи вчерешен станал админ и да се натяга пред главните с елементарни наказания ,тая няма да стане !!!!Само да не полудявам че тоя Батмана знае много добре че мога до полуда да доведа някой тука!!!ФАКТ! Не искам тоя SNAIP ли е къв е там да се занимава с мен ,че първо ще тегля една такава благословия ,че ще нужно майка му да му я обяснява лично и после то пусна динаминчното IP и става страшно, ЯСЕН ли съм.С теб кога има проблем се защетавай тогава , в момента с тоя има проблем с мен и няма да го оставя намира!!! А нека да прегледат всички снимките който е предоставил тоя админ и да ми кажат за какво имам АЗ гаг тоя път и предишния ????Къде е обидата ??? Щом някой желае от мен война ,ще получи пълна битка с ясен край!!! Той започна не аз.
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Човек това което чета просто нямам думи не ти отива просто... !!!
п.п На думи всеки е силен по добре го докажи със демо или снимки празни приказки и аз мога да говоря..
п.п На думи всеки е силен по добре го докажи със демо или снимки празни приказки и аз мога да говоря..
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
И какво като го пуснеш това динамично ИП пак заплашваш, а после искаш добро държание към теб. Мери си приказките после се оплаквай писна ми от твоите теми. Като искаш спокоина игра си мълчи и си играй. И спри със заплахите.
-
B!@De - Потребител
- Име в игра: B!@De
ще пишеш, ама не ти е скайп това, и аз ако играя ти ми пречиш, докато съм жив представи си виждам всички какво си пишете ти ми пречиш защото се зачитам, и ще те предупредя, след това сам си представи какво ще стане, да си пишете и бъзикнете е нормално но ако ви каже играч или админ има скайп излезте , а още по лошо е ако дразните админа нарочно
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Мнениеот Fox82 » 05 Яну 2014, 22:49
Тъмен от теб акъл не искам!!!
Виж сега какво аз може да съм тъмен или мургав как да го нарека и не се срамувам от това Гордея се че знам кой съм и за какво се боря. А ти фокс никой не те знае какво си и за какво живееш не искам да ти падам на нивото , и ще ти кажа само едно ти никога няма успееш в живота защото си такъв човек ....................... Ето това си спирам да пиша по темата и само да ти кажа , че тука няма да ти минават номерата както в други вериги да правиш интриги много ясно че ще те гагват и банват и кикват. След като си такъв потсрекател на интриги и дразнител нарочно да го правят за да им правиш мръсно ! Един ден ще се погледнеш във огледалото и ще разбереш че не виждаш нищо освен прозрачен човек непостигнал нищо през мижавия си животец Лека и спокойна нощ лисица ли си къв си
Мнениеот Fox82 » 05 Яну 2014, 22:49
Тъмен от теб акъл не искам!!!
Виж сега какво аз може да съм тъмен или мургав как да го нарека и не се срамувам от това Гордея се че знам кой съм и за какво се боря. А ти фокс никой не те знае какво си и за какво живееш не искам да ти падам на нивото , и ще ти кажа само едно ти никога няма успееш в живота защото си такъв човек ....................... Ето това си спирам да пиша по темата и само да ти кажа , че тука няма да ти минават номерата както в други вериги да правиш интриги много ясно че ще те гагват и банват и кикват. След като си такъв потсрекател на интриги и дразнител нарочно да го правят за да им правиш мръсно ! Един ден ще се погледнеш във огледалото и ще разбереш че не виждаш нищо освен прозрачен човек непостигнал нищо през мижавия си животец Лека и спокойна нощ лисица ли си къв си
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2