Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ SladuR

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ SladuR

Мнениеот scientific » 14 Окт 2014, 00:50

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:SladuR
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): хаха обидил съм го 'човека' вчера където не банна един хакер и той напусна сървъра и днес той реши да ме гагне за обидите от вчера хахахаххахахха .. Нека това да го оставим на страни .. След един мап той реши нарочно да ме кикне за да не бия в гънгаме .. а бях на последния левъл ,но какво да се прави .. нали е админ и аз ще съм виновен :)
И също да кажа ,че аз получих бан за това ,че бях спектатор казах им да кикнат спекаторите той отново реши да ме гагне .. За мен има правила а за другите няма така ли ?
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо https://www.youtube.com/watch?v=bx7HiQO ... e=youtu.be Киква ме без причина ..
Гагва когато му казвам за правилата -- https://www.youtube.com/watch?v=UyNpZWe ... e=youtu.be
И отново така ... -- https://www.youtube.com/watch?v=W9OPX8s ... e=youtu.be
7. Сървърът, в който е направено доказателството: gungame

http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=10567 Причина sedi spec
Когато седя спек съм виновен , но и когато кажа ,че е забранено да се стои спек пак съм виновен :D :D :D :D :D :D (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Последна промяна scientific на 14 Окт 2014, 00:56, променена общо 1 път
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: z1212121

Re: Оплакване от админ SladuR

Мнениеот Faster » 14 Окт 2014, 00:56

Оплакване от сладур , а бана е от северен тъй като гледам . Ще те помоля дай едно нормално демо не клипчета от youtube ;)
П.П писането с главни букви е забранено мисля , че колегите ясно са казали , че на такива несериозни теми няма как да очаквате сериозно отношение .
Последна промяна Faster на 14 Окт 2014, 00:58, променена общо 1 път
Faster

Мнениеот scientific » 14 Окт 2014, 00:56

Прочети отново.
П.П.
Офтопик:
Прочети отново !

Ти си СЪРВЪР админ ...какво спориш?
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Мнениеот SladuR » 14 Окт 2014, 01:07

heiq.jpeg

Излязох за да си сменя ника. Защото след твоето писане в чата, хакера си спря хака. Обаче пак си отнесе бана, за сметка на теб. След като можеш да четеш правилата на форума, научи се как да пишеш на админ в игра. Да не казвам, че хакера си беше с бомба и нямаше как да го банна без доказателство. Доказателство е нещо като това което съм прикачил. Дано си качил и демото от чата ти в ратс. :)
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Име в игра: SladuR

Мнениеот scientific » 14 Окт 2014, 01:09

Ти случайно да имаш права в РАТС? Ти ми отговаряй на въпросите ГОРЕ ! Недей да ми са правиш на голямата работа ..Това което съм написал го знаеш ,че е след твоята грешка ;)

Питам те ЗАЩО ме КИКНА ? 2 Строго се ЗАБРАНЯВА ползването на Админските права без основателна причина !
Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.

За бана на северен не казвам нищо той спазва правилата ! Но аз когато казвам да кикват спектаторите съм виновен при положение ,че има правила !
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Мнениеот SladuR » 14 Окт 2014, 01:14

Предполагам това те оправдава? Аз пък за сметка на това, не забравям. (devil)

п.п. Културните хора след някакво нарушение, отварят теми и чакат решение на проблема. Останалите почват да псуват без причина. Умните хора не отговарят на псувните, иначе ще паднат на тяхното ниво...
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Мнениеот scientific » 14 Окт 2014, 01:15

SladuR написа:Излязох за да си сменя ника.

9. Всеки админ е ДЛЪЖЕН да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър. Админ може да си смени ника само и единствено ако гледа играч който го съмнява а ако има админ в сървъра такъв влезе в последствие е длъжен да го информира кой е и кой гледа, т.е Админ може да е в сървърите с различен ник от Администраторския само докато е наблюдател.

П.П. Да затова 2 години ме хранят .. но пак аз съм виновния нали ахахха нали знаеш ,че всички си имаме граници :) и ти намери точния момент..

При положение ,че ти почна първи :) Гагна ме защото ви казах правилата ;)
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Мнениеот SladuR » 14 Окт 2014, 01:28

scientific написа:
SladuR написа:Излязох за да си сменя ника.

9. Всеки админ е ДЛЪЖЕН да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър. Админ може да си смени ника само и единствено ако гледа играч който го съмнява а ако има админ в сървъра такъв влезе в последствие е длъжен да го информира кой е и кой гледа, т.е Админ може да е в сървърите с различен ник от Администраторския само докато е наблюдател.

П.П. Да затова 2 години ме хранят .. но пак аз съм виновния нали ахахха нали знаеш ,че всички си имаме граници :) и ти намери точния момент..

При положение ,че ти почна първи :) Гагна ме защото ви казах правилата ;)

Не виждам къде е проблема? Не виждам защо цитираш правилата? Даже в момента се чудя защо ти отговарям....
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Мнениеот scientific » 14 Окт 2014, 01:35

Това май не важи за сървър АДМИНИТЕ? П.П.
Ами това защо не е в червено мм??Всеки админ е ДЛЪЖЕН да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър

Офтопик:
Или и тези правила важат само за мен ?
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Мнениеот BARCELONA FAN » 14 Окт 2014, 02:11

Чак си и нагъл и пускаш оплакване...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Следваща

Назад към Други