Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ DE$$KO

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Админ DE$$KO

Мнениеот kiddo » 14 Мар 2015, 15:33

За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Няма Бан
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: DE$$KO
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=2&t=7027
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: d2

Строго се ЗАБРАНЯВА НА АДМИНИТЕ ДА ОБИЖДАТ И РУГАЯТ , ТЕ СА ПРИМЕР ЗА ИГРАЧИТЕ .
Така това е моята теза смятам че това е недопустимо нека да се вземат спешни мерки .
Темата моля да не се заключва до изказване на "Admin"
Благодаря предварително за съдействието .
Също смятам че цвета трябва да се смени на светло сив (Моето мнение) (handshake)

http://prikachi.com/images.php?images/306/7982306S.jpg
kiddo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: stzmans

Re: Оплакване от Админ DE$$KO

Мнениеот awaq » 14 Мар 2015, 16:20

На снимката се вижда точно и ясно че колегата прекалил :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот Faster » 14 Мар 2015, 16:29

Тези тъпите пълнят серверит. Имам предвид потребителите днес тия ще са тъпи утре други и накрая няма влиза никой. Как да влезеш някъде където админа който трябва да е за пример обижда а ако обикновения потребител ако обиди ще получи наказание. Най - много ме ядосва, че изписано и с белите букви
Faster

Мнениеот rk2k » 14 Мар 2015, 16:38

Офтопик:
Знам че ще получа наказание ,но пред лъжата не се мълчи!
kido защо не качи демото да се види сетуацията ,дали обидата е към някой точно отправена или просто по време на игра админа се ядосъл на свойте или заради провалена атака,някой може да го флашнал,може да не са пазели C4 и просто е изразил своето недоволство с такава обида която не си заслужава качването и! Като си решил да сваляш права на някой по тоя начин драсни на ЛС да те науча как се прави! Жалка история,чак му иска правата :D По тоя критерий ти трябва да си бан парнамент тогава!
П.с.
A така Faster гонете админите за глупости ,пък сърварите пълни без админи на линия ! Снощи в 3 сървара един аднин в продължение на 4 часа ,а в Гг 3 часа никой ,можр да се провери тракера само един дойде че го викнах Mirelka
Последна промяна awaq на 14 Мар 2015, 17:13, променена общо 2 пъти
Причина: Прочети в правилата в кои теми имаш право да пишеш и в кои нямаш
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот NEVIDIM » 14 Мар 2015, 16:40

По принцип рядко се съгласявам с kiddo,но този път съм напълно съгласен с него и е прав...и нека другите играчи казват за такива неща...
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот NEVIDIM » 14 Мар 2015, 16:43

rk2k написа:Знам че ще получа наказание ,но пред лъжата не се мълчи!
kido защо не качи демото да се види сетуацията ,дали обидата е към някой точно отправена или просто по време на игра админа се ядосъл на свойте или заради провалена атака,някой може да го флашнал,може да не са пазели C4 и просто е изразил своето недоволство с такава обида която не си заслужава качването и! Като си решил да сваляш права на някой по тоя начин драсни на ЛС да те науча как се прави! Жалка история,чак му иска правата :D По тоя критерий ти трябва да си бан парнамент тогава

И ти си прав,но дори и така да е,трябва да си сдържаме нервите...все пак за това сме админи...
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот rk2k » 14 Мар 2015, 16:49

Офтопик:
Издребнявате !!!! Пълни глупости ако беше псувал някой и ред няма да напиша ,това неговото е спонтанна реакция абсолютно нормална! Забележка да му се направи ДА ма чак права ,аре моля ти се. И колко се прави на хитър кидо само снимка ,а демо няма :D Ако беше станал админ незнам какво щеше да е ?
Последна промяна awaq на 14 Мар 2015, 17:14, променена общо 1 път
Причина: Прочети в правилата в кои теми имаш право да пишеш и в кои нямаш
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот Vito » 14 Мар 2015, 17:02

rk2k написа:Знам че ще получа наказание ,но пред лъжата не се мълчи!
kido защо не качи демото да се види сетуацията ,дали обидата е към някой точно отправена или просто по време на игра админа се ядосъл на свойте или заради провалена атака,някой може да го флашнал,може да не са пазели C4 и просто е изразил своето недоволство с такава обида която не си заслужава качването и! Като си решил да сваляш права на някой по тоя начин драсни на ЛС да те науча как се прави! Жалка история,чак му иска правата :D По тоя критерий ти трябва да си бан парнамент тогава!
П.с.
A така Faster гонете админите за глупости ,пък сърварите пълни без админи на линия ! Снощи в 3 сървара един аднин в продължение на 4 часа ,а в Гг 3 часа никой ,можр да се провери тракера само един дойде че го викнах Mirelka

Пак ли ти бе филмарче стига с тва 3 часа 4 часа твоите филми ги гледахме вече админа е в грешка така че ти мълчи и без това нямаш право да пишеш в тая тема!!!
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот BARCELONA FAN » 14 Мар 2015, 19:00

По-късно ще добавя и аз нещо.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот rapara76 » 14 Мар 2015, 19:16

То не е нещо кой знае какво това аз и по лоши неща съм виждал-админ да подсказва с бели буквички е по яко,но не съм някой които търси да закопае друг.
Изображение]
Аватар
rapara76
Потребител
Потребител

Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches

Следваща

Назад към Други