ДРУГО - Re: До Главния Админ - Админ ме псува !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
32 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: До Главния Админ - Админ ме псува !
I kakvo? Az da sedq i da cheta samo li? Nqmam vina che sadnat ta da mu cheta ovidite po moi adres BEZ PRICHINA! Izvenete za latinicata, no pisha ot telefona! Kakto i da e bqh gagnat.. Demek shte si izturpq nakazanieto ot 10 minuten gag!
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Нямам
Изглежда роки иска да не е админ повече в сървърите след като е постъпил така.Идеално знае правилата до сега не ги е нарушавал и изведнъж реши да го направи това е моето мнение
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Аз предлагам да не му махате правата а да му сложите 2 предупреждения на 3тото изхвърча , понеже всеки има лош ден
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
kiddo написа:Благодаря много за тази снимка която оправдава поведенито на админчето като цяло и знам едно нещо , ЧЕ тази тема ще се разгледа от главния до който съм я пуснал"Аdmin" и съм го предопредил че има такива нападки . Много моля Да бъде наказан админа с отнемането му на права и Да бъде наказан Админа 'ivanminkov' Защото той беше вътре и нищо не му направи и това се води един вид подкрепа на "селянията на админа " нека двамата да бъдат наказани .
Роки наистина е прекалил и ще си понесе последствията от това му държание, но Мастер Арапово няма вина за това. Човека си спазва правилата и както виждаш се е опитал да укроти топката. Админите нямат право да си правят забележки ,да се карат и обиждат в сървърите- За такива спорове, двамата каращи се, ще получат предупреждение!!!
Blizare_ написа:Директно без права. Това е моето мнение !!! дори е малко!! бан за 5 дни!
+1
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
restless написа:Аз предлагам да не му махате правата а да му сложите 2 предупреждения на 3тото изхвърча , понеже всеки има лош ден
"Този който не е готов да отдаде живота си,той не е достоен да го притежава!!!" Адолф Хитлер (1889-1945)
-
PERNIK^DEVISION - Потребител
- Име в игра: PERNIK^DEVISION
PERNIK^DEVISION написа:restless написа:Аз предлагам да не му махате правата а да му сложите 2 предупреждения на 3тото изхвърча , понеже всеки има лош ден
- "Имах лош ден?!?!" - Това не е оправдание! Значи ли че като имам лош ден имам правото да скапя настроението и на останалите хора или да отида и да пребия някого защото не съм на кеф? Тук се виждат особено грозни изрази и заплахи, за които няма извинение и оправдание.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
Blizare_ написа:Директно без права. Това е моето мнение !!! дори е малко!! бан за 5 дни!
+1 за правата
-1 за бана
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
r0ki го познавам много отдавна , но такова държание е недопустимо ;/
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА Просто ужас нямам думи, да се смея ли да рева ли
Аз предлагам да му отнемете правата за седмица или две да има малко време да помисли
Аз предлагам да му отнемете правата за седмица или две да има малко време да помисли
-
idriz - Потребител
- Име в игра: Taliban_1
Малко се разрових из архива, и попаднах на тази интресна тема.Май не му е за първи път да се изпуска.
- dzak
32 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4