Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ "АДМИНЧЕТО" Animals

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Мнениеот MORTAL » 06 Ное 2014, 10:14

След работа ще видя демото, сега няма как.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот astalavista » 06 Ное 2014, 12:00

rk2k написа:
ABC написа:Поредният търсещ внимание...Колеги, обърнете му нужното внимание да не му стане нещо на момчето

Я обърни внимание и на мен ,че и аз обичам да мрънкам много господа админи .Ей сега и аз пуснах тема за такова своеволие от твой колега и като гледам има бая оплаквания от тоя род .Май вие искате внимание да ви се обръща внимание, а не ние ? Тук докато не започне да се наказват админите с отнемане на флагове няма да се оправите никога ! Е гледай и кажи че и аз търся внимание!
/viewtopic.php?f=49&t=7223#p71421

хаха, въпросното админче ти заключи темата цитирам:
от zxcv ;> » 06 Ное 2014, 11:35
MORTAL, заеми се ти с темата, когато можеш, а сега ще я заключа, че нито ми се четат романи, нито искам да отговарям на написаното по-горе, защото ще бъда много краен и директен.

Много ти е удобно така, оплакват се от теб, а ти не им предоставяш възможност като им заключваш темата много некоректно от твоя страна, при мен пак подобна ситуацията, аз се оплаквам от админчето Анималс а другите админчета обсъйдат мен. Изглежда тук е стандарт админчетата да се подкрепят взаимно и да няма наказания за тях, а за нас простосмъртните нека се гърчим. rk2k това админче "vijdam va dvoino ;x" и с мен имаше проблеми щото и него сам го бил като мръсно коте много ме хранеше че съм хак, добре че тогава нямаше права че направо не ми се мисли (whew) ама направо ни уплаши като каза че ще бъдеш много краен и директен хахахаххаа, сега на човека не му се четат романи и го мързи да отговаря на написаното по-горе затова му се по - лесно просто да я заключи
сега като не ви изнася заключете и моята тема
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха жалка работа сте.....
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

Име в игра: astalavista

Re: Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ "АДМИНЧЕТО" Animals

Мнениеот rk2k » 06 Ное 2014, 13:28

Предлагам ти да не им пишеш повече ! То е ясно какво ще последва -НИЩО !!! Колко и да доказваме че начина по който ползват правата си няма да доведе до нищо -гаранция 100% .Главния няма да накаже никой и така ще си продължава вовеки ,ама не разбират едно че скоро ще трябва да се слапват ,гагват и банват сами себе си защото отлива е доста голям от играчи ! Аз няма да подавам сигнали нито за админите да ли ме банват за нищо или друго измислено от тях ,но няма и да им подавам и за сигнали за хакери ,просто влизам в друг сървар и това е ,да не са само те ! Къде ида да играя винаги за 1 месец го пълна с играчи имам си хора на който да им дам инфо къде е интересно и къде е пълно и там става играта ,а къде има админи да я развалят просто става пустиня ! Аре .....
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот MORTAL » 06 Ное 2014, 14:58

Гледах демото, админа е прекалил.
1. Гаг за псувнята към Cecko, това добре.
2. После му искаш демото, съмняваш се за хак. Това пак добре. Щом го искаш - трябва да го качи във форума.
3. А слаповете за какво бяха?
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Re: Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ "АДМИНЧЕТО" Animals

Мнениеот BARCELONA FAN » 06 Ное 2014, 18:16

Обиждате, псувате и след това почвате да ревете във форума. Реки от сълзи изплакахте, добре, че мога да плувам, че ще се удавя. Дръжте се малко мъжки! Ела в мое присъствие да обиждаш и да видим дали ще можеш да си поемеш въздух от gag, slay , slap , kick и т.н. Пълна подкрепа от мен за "АДМИНЧЕТО" Animals!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот astalavista » 06 Ное 2014, 18:44

MORTAL написа:Гледах демото, админа е прекалил.
1. Гаг за псувнята към Cecko, това добре.
2. После му искаш демото, съмняваш се за хак. Това пак добре. Щом го искаш - трябва да го качи във форума.
3. А слаповете за какво бяха?

Забрави да го питаш защо не наказа и Cecko.

от BARCELONA FAN » 06 Ное 2014, 18:16

Обиждате, псувате и след това почвате да ревете във форума. Реки от сълзи изплакахте, добре, че мога да плувам, че ще се удавя. Дръжте се малко мъжки! Ела в мое присъствие да обиждаш и да видим дали ще можеш да си поемеш въздух от gag, slay , slap , kick и т.н. Пълна подкрепа от мен за "АДМИНЧЕТО" Animals!

Викаш да се държим малко мъжки, а приятелчето ти Анималс се крие като мишка и още не се е показал тука, да видим кога ще излезе от дупката си.
П.С: Не ме плаши само с гагване, кикване, слейване, слапване, видях колко струваш като админ, имаш една камара грешни банове.
П.С2: Аз в твое присъствие само ти бия главите като те засякох няколко пъти в айма и лефтна ....
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 06 Ное 2014, 18:54

Ще помоля Animals, не само да следи развитието на темата еми да напише един два реда и да се приключи темата!!!
В противен случай, ще бъде предложен за наказание по няколко точки от правилата....

Ще помоля да спрете с закачките и да изчакаме админа да напише нещо в своя защита.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот BARCELONA FAN » 06 Ное 2014, 19:01

Офтопик:
от BARCELONA FAN » 06 Ное 2014, 18:16

Викаш да се държим малко мъжки, а приятелчето ти Анималс се крие като мишка и още не се е показал тука, да видим кога ще излезе от дупката си.
П.С: Не ме плаши само с гагване, кикване, слейване, слапване, видях колко струваш като админ, имаш една камара грешни банове.
П.С2: Аз в твое присъствие само ти бия главите като те засякох няколко пъти в айма и лефтна ....[/quote]

"Приятелчето" ми Animals може да е на работа(примерно) и за това да не е видял темата. Вече повече от 2(две) години съм админ във веригата, явно струвам като админ. А тая една камара грешни банове я виждаш само ти, което го разбирам напълно - все пак си разстроен в момента. За първи път виждам ника ти и то тук във форума. Сега следва да ми кажеш, че си бил с друг ник, когато си ми "бил главите". И това го разбирам и се повтарям - разстроен си... Нямам какво да кажа повече, пиши си каквото искаш и се излагай колкото искаш (handshake)
Последна промяна SEXY_M на 06 Ное 2014, 19:03, променена общо 1 път
Причина: Извън темата!!!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Animals » 06 Ное 2014, 19:25

Много се извинявам,но аз не направих грешка!(мисля че темата е излишна)! :x |(
Аватар
Animals
Потребител
Потребител

Име в игра: Animals

Мнениеот astalavista » 06 Ное 2014, 19:29

Ти нормален ли си ве, не бил направил грешка, толкова си некадърен че даже не можеш да го напишеш правилно, по добре извикай някои да го направи вместо тебе. Личи си че си много малък. Очаквам оставката ти, както и наказанието ти от администраторчето.
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Други