Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Yeah...right!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Yeah...right!

Мнениеот Roger » 21 Авг 2015, 00:39

Офтопик:
За това ли ставаме админи,да се чувстваме силни и да не уважаваме мнението на обикновения играч? От тези твои постове лъха на главозамаян от правомощия.И толкова много емотикони...сякаш си безсилен да се изразиш с думи,че добавяш и картинки към резила.
Yeah написа:Психически тормоз- Ти си в Матрицата човече хаха :D Я се стегни малко ,че те 10 год момиченца дето играят тука не плачат като тебе. Аз ако знаех че мога да докарам човек до нервна криза,психическо разстройство,самоубийство в ЦС сам ще го изтрия ;) Sorry ама утре като те бия,заколя или каквато и да е ситуация при което на мен ми е забавно пак ще се хиля, така като всички се хилят, забавляват,базикът в играта- за което и са влезнали...! Другите дето мене ме тровят като ме килват и аз тях ,сигурно всички трябваше да сме по лудниците щом е такъв тормоз да гледаш картинки във вас пред монитора и да си пиеш кафето или бирата.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Мнениеот Yeah » 21 Авг 2015, 01:33

Какви правомощия какво замайване хахаха :D Имам права в един сървър и то в който никои няма лятото .В тия дето той реве съм колкото и той с права :D Мен на повечко алкохол ми лъха редовно ама ми е се тая нали ;) Така че моите иконки може да си ги гледаш да си ги мразиш да си тълкуваш както искаш- I don't give a shit !И да това е главният замисъл на иконките в нета да изразяват емоция- ЕМОТИКОНИ ! За човек които играе за кеф направо виждаме колко ти е кефа и в играта и в форума 7. Крокодилски сълзи...! Аз още си чакам нецензурните думи ;)
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Име в игра: Yeah`

Мнениеот Adanos » 21 Авг 2015, 07:07

7, моите уважения към теб, но никъде в постовете ти не видях разяснение на конкретни случки или думи с които Yeah те е обидил. Просто някакви дълги словоизлияния срещу него, без да се конкретизираш. SNAIP ти е посочил къде и как да си пуснеш оплакване и при следващ случай, ако има такъв, направи го по правилата.
Ще помоля някой с права да заключи тази тема, която се превърна в чат: 7 vs Yeah
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Име в игра: k

Мнениеот Admin » 21 Авг 2015, 08:02

Темата приключи, без доказателства е само приказки.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Други