Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване

Мнениеот Careful » 29 Авг 2015, 22:08

Чл. 14. В никакъв случай не се оспорва решение взето от Администратор в сървъра

Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick, до 5 минути ban

В случая мисля,че гаг-а е най-малкото което е имал право да направи.

Много обичате да правите забележка на админите.Ако мислите,че прекалява спрямо Вас - тема с доказателства.Ако мислите,че прекалява спрямо други потребители - тема с доказателства.Елементарно е.Нали разбирате,че няма как за всяко свое решение,админа да се обяснява на всеки един,защо го е направил.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот nrjhs » 29 Авг 2015, 22:20

Careful написа:
Ex4e7o написа:Имам въпрос към екипа има ли право да ме гагне за тва или шото му казах да не се прави на вървежен ????

Ако преди това не си се заяждал с никой и на него само това си казал,не е прав.Но нека видим неговата гледна точка и ще се прецени.Възможно е и да си е изпуснал нервите,все пак не забравяйте,че и ние сме хора...

nrjhs написа:Тоя валве изобщо от къде го изкопахте тоя робот ? Регнат на 23 и в същия ден вече е сървър админ без кандидатура, без нищо ? Така като му гледам подписа е ясно, че е направил няква далавера с главния, но това ли е начинът, или още веднъж доказвате тезата за ''мои и твои'', която я отричате, но и потвърждавате с действия ?
Ако може малко яснота, без да ми триете коментара, да ни ''светнете'' нас обикновените потребители, а и навярно някои от вашите колеги, които и те се чудят откъде се взе тоя заек, а ето и че оплакванията не закъсняха ?!

Не спамете темата на момчето с въпроси,които не са за тук.Той имаше регистрация във този форум от преди вас.Не беше отбелязан тук,че има права и не знам защо му се наложи да си направи нова рег.Понеже е хост(на DeathMatch),той автоматично получава права във всички сървъри от веригата.Без кандидатура.Това не означава,че е "мой или твой".Това означава,че хората,които помагат на тази верига се оценяват и това е най-малкото което може да се направи за него.Правата не са му от датата на новата рег.,която Вие виждате...

Спрете и с един път това стана,един път онова стана.Начина е това,което е направило момчето - тема с доказателства.

Teмата е за конкретния админ.Аз задавам въпрос за този админ, не за времето навън.Ако може да кажеш и стария му рег.И как така не е бил отбелязан тук, че имал права, като е имал и стар рег. ?И как така правата не са му от датата на новата рег. като преди това не е имало админ с пдобен ник ? И тук пак идва въпроса кой е другия му рег и какво е станало с него ? И дали е бил админ преди да стане хост на дм сървъра , защото дм беше на друг хост до преди няколко месеца и затова сървъра не работерше 2 месеца заради проблеми със стария хост ?
Айде да ми отговориш като си толкова запознат ти или някой твой колега.
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Име в игра: endz0nE

Мнениеот VALVEE » 29 Авг 2015, 22:35

Добър вечер,петните администраторите а защо не показвате вашите грешки когато "обиждате,раздавате го голям и прочие" защо търсите нашите грешки? добре нека не казвам "нашите" а мойте грешки всеки един от вас който е бил наказал е прекалил с нещо,махал съм много гагове по мое усмотрение защото съм сигурен че играча няма да повтори грешката си и така е и ставало на 99% от случайте,търсите грешките в админите но не показвате свойте после ревете че има хакери а няма админи,не съм вразкар не съм никакъв тук,молбата ми за администратор бе изпратена от мен към главният администратор и той я удобри,искам да попитам КОЙ сте вие да искате информация кой съм от кога съм и т.н? колегите който са длъжни да имат информацията която е нужна за всеки СЪРВЪР АДМИН я имат и си я споделят пожеду си чрез постоянна комуникация,никога не бих използвал правата си за мой лични облаги НИКОГА! всяко неспазване на правилата води до нарушение и следва наказание,вашата логика в сървърите е следната "аз ще си псувам" той ще ме гагне,гага ще мине и аз ще му се правя на "вижте ме кой съм аз" да ама не .. има си правила и ги спазвайте! Администраторите на тази верига са създали правила който трябва абсолютно и стрикно да се спазват без компромиси и са ни дали някаква длъжност където да следим дали това става,продължавайте да "дърпате локуми" колкото искате правилата си остават правила и ще ги спазвате.

Няма повече да коментирам по темата защото има една поговорка "Ако си умен замълчи а ако си прост продължи"

Лека вечер :)

Ето 1 линк който може да си го принтирате и да го залепите до монитора докато играете
viewtopic.php?f=2&t=7027

PP: Ex4e70

Гаг получи защото не спря да спамиш няколко рунда как да си върша работата,мисля че аз и всеки колега е информиран за правилата и т.н и знаем как да си вършим работата,напатките ти бяха прекалени но явно ти не си го усъзнал ще продължавам да те гагвам за всяко заяждане и спамене да спреш да пречиш на играчите да играят нормално без да се разконцетрират като обръщат внимание на спама в чата от твоя страна.

Казвам го за 550 път спазвайте правилата и няма да имате ядове,
Офтопик:
ЗАЩОТО ВИЕ САМИТЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ И ПОСЛЕ ОПРЕКВАТЕ НАС
http://gamehost-bg.net/ Гейм хостинг сървъри на 100% защитени без лаг и ъпдейтнати на максимум разбира се добавяме и ниските цени

http://renthost.info/ Уеб хостинг на нормални цени,висока защита бърз FTP сървър и още много

Изображение
Аватар
VALVEE
Потребител
Потребител

Име в игра: V.A.L.V.E

Мнениеот dzak » 29 Авг 2015, 22:49

С това темата приключва. Мерете си приказките, за да не страдате после.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Admin » 30 Авг 2015, 08:51

Дзак го е казал добре, само ще добавя кой е админ, как и кога е направен решавам аз и не е работа на играч. Всеки който трябва е уведомен и знае кой е Велве.
Няма да допусна някой да ми държи сметка за това а ако има недоволни от работата му като админ може да се оплаче тук по реда си и тогава ще си получи заслуженото както всеки един админ.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Други