yeah 2
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: yeah 2
Yeah ти ли ще казваш кой каде да играе ? Careful аре не се прей че е ти до вчера псуваше като каруцар аре млъквай...
Последна промяна SNAIP на 16 Сеп 2015, 23:11, променена общо 1 път
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
-
FrankiF - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Player.
Careful написа:В случая ти си този който си е повярвал май.Хвърчите в облаците и за това сме на това положение.Нагло държание....Заслужаваш малко свиване на перките.И е напълно нормално да не ме обичат играчите....Едва ли ще разбереш,който,каквото и да ти напише.
Careful чудя се защо още си тест админ ,а не аре да не си модератор ,ми поне сървар админ във всички сървари след като се вижда разликата каква е да си админ с акъл и админ с комплекси ,а г-н Yeah да е понижен в тест админ и без право на кик ,гаг,бан само да може да сменява карти най-много?!
Е затова когато пишем че екипа е пропаднал г-н Админ пише нови правила ,само и само да докаже ,че неговите хора са не достижими ,а другите са меко казано идиоти !
Станалото е без коментар след като Мортал така хубаво го е защитил моля темата да бъде заключена и II7IIсори пич ма ще го траеш ,тяхно момче е ,затова ти остава само едно .....Яко го псувай още как влезнеш ,може да ти бие гаг и най много ден бан ! За 1 ден сървари много ,после пак влизаш и псуваш целия му род и да не пука щом на главните не им пука !
С техните камъни по тяхната глава ,аз лично така ще направя щом не обръщат внимание и го защитават ,ако иска нека пробва с мен !
Последна промяна SNAIP на 16 Сеп 2015, 23:13, променена общо 1 път
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Мортал как си сигурен точно ти, че аз ще гагна някои ако точно това ми каже на мен ? Ти си от хората които супер рядко играят в сървърите. И реши че ме познаваш ? Когато сложа гаг за ей това ела ми се обади ! Доста от играчите там ще ти кажат колко съм си ларж,че да издребнявам с детски гагове! Наадминствал съм се и ми е се тая на мен,когато съм решил да стана админ в класик е било не за да се чудя кои как да гагна или как да гледам само баланс да има ... нещо с което съм казвал винаги,че не съм съгласен! Особенно ако играча не иска да се мести! Админ да маха правата от класик ако иска,имам си мнение и това е!
FrankiF- Къде видя да казвам къде да играе ? Има си неписани "морални" правила в тая игра - Когато хората си се разберат да играят ярд или А и влезе някои които ходи на Б сещаш се реакцията на играчите.Когато някои слаб хваща авто снайпа и дърви с него по стените че да вземе фрагче също се сещаш за реакцията .. ! Нямам спомен да съм му казал къде да играе най-малкото защото си го знам добре ,че няма да спре да ходи на Б !Избазиках си го най-нормално след като го изчаках на Б понеже знам ,че 7 ще е точно там за да вземе 3 фрагчета от ц4!!!
Нямаше да пиша но после се зачетох в мнението на Мортал Това от мен,за повече сълзи и сополи на ЛС моля !
FrankiF- Къде видя да казвам къде да играе ? Има си неписани "морални" правила в тая игра - Когато хората си се разберат да играят ярд или А и влезе някои които ходи на Б сещаш се реакцията на играчите.Когато някои слаб хваща авто снайпа и дърви с него по стените че да вземе фрагче също се сещаш за реакцията .. ! Нямам спомен да съм му казал къде да играе най-малкото защото си го знам добре ,че няма да спре да ходи на Б !Избазиках си го най-нормално след като го изчаках на Б понеже знам ,че 7 ще е точно там за да вземе 3 фрагчета от ц4!!!
Нямаше да пиша но после се зачетох в мнението на Мортал Това от мен,за повече сълзи и сополи на ЛС моля !
-
Yeah - Потребител
- Име в игра: Yeah`
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2