Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от тоя паля4о които е на скаип

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от тоя паля4о които е на скаип

Мнениеот Adanos » 23 Яну 2016, 14:06

Imagination написа:Да бе 4овек не съм казал ,4е тои е виновен ,исках да го споделя ,за да не продължава да лъже хората.Няма нищо против вас и вашия екип.Отново се извинявам за глупостите ,които писах в вашия форум.Пък за банна мога да кажа ,4е бях баннат без при4ина за wall,но няма зна4ение не ми се занимава да убеждавам някои пак и демото не ми се търси сега.Нямаше даже да го правя на въпрос ако не беше тоя слу4аи със скаип.БЛАГОДАРЯ ви за Вниманието и ,4е уто4нихме тея работи с измамата.Живи и здрави.....

Ако си бил баннат без причина, за 1 мин. щеше да си качиш демото. Това не ми се търси.... говори точно обратното. Дори си пратил 10 смс, по твое твърдение. Еми няма нормален човек, който играе чисто да го направи! Относно извиненията ти, малко ме вълнува да ли псуваш или не, има си хора за това. Но имаш нужда от спешни влизания в час по български език.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: k

Мнениеот SNAIP » 23 Яну 2016, 14:08

Fox v написа:Мъжки яко са те набутали ,но Люси не ти е виновен виж сам :

http://prikachi.com/images.php?images/688/8590688N.png

Когато си търсил в скайп него, си попаднал на фалшив скайп и те е набутал яко,защото не си чел внимателно че бана за премахване струва 2,40 лв .И оня като ти е поискал 10 смс трябвало е да ти светне лампичката ! Сори брат обаче 24 кинта си назад ,за това че меко казано наивен т...ак и че ползваш хакове ,защото ако беше чист и Кунов те беше банал за нищо ,щеше да си качиш демото и нямаше да раздаваш пари за една игра на непознати хора :D

Люси качи тоя скайп на този измамник като инфо за хората ,за да не се набутват !

P.s Ето какво стана след малко писане с мен :D :D :D

http://prikachi.com/images.php?images/716/8590716L.png как замлъкна като риба !Даже щеше да ме направи админ за 3 месеца :D :D :D Ма аз не искама да съм админ и за това го по-насолих :D

Ползвал е и нещо мое :) Аватарът му е от снимката на мой клип за веригата от преди 2 години.
https://gyazo.com/40ed4bde72adf819b2edaf5f2a78eeb1

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Fox v » 23 Яну 2016, 14:20

А Снаип не съм си помислил че си ти тоя :D
Трябва да се открие тоя ,но според мен не е много редовен ,защото като ми види , че в скайпа ника ми е Fox ,щеше да се усети ! Явно отдавна е не е влизал.
И до dzak i Report ,ми аз така действам в защита на веригата ,може сега да ме изкарате ,че и сега аз пак съм виновен и за това, че обиждах измамника в скайп :) !
Аватар
Fox v
Потребител
Потребител

Име в игра: Fox

Мнениеот Adanos » 23 Яну 2016, 14:27

Fox v написа:А Снаип не съм си помислил че си ти тоя :D
Трябва да се открие тоя ,но според мен не е много редовен ,защото като ми види , че в скайпа ника ми е Fox ,щеше да се усети ! Явно отдавна е не е влизал.
И до dzak i Report ,ми аз така действам в защита на веригата ,може сега да ме изкарате ,че и сега аз пак съм виновен и за това, че обиждах измамника в скайп :) !

Фокси ако не си ти, няма кой да ми развесели деня :D :D :D Все ги измисляш някакви шашави неща :D
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Име в игра: k

Мнениеот Fox v » 23 Яну 2016, 14:44

Adanos написа:
Fox v написа:А Снаип не съм си помислил че си ти тоя :D

Фокси ако не си ти, няма кой да ми развесели деня :D :D :D Все ги измисляш някакви шашави неща :D

Ми брат не разбрали че Аз съм виновен за всичко тука :D :D :D !Ония псуват ,аз им казвам че са селяни и получавам бан ,сега чакам че открих измамника и го псувах по скайп ,пак Аз да съм виновен че защитавам всеки ден веригата ,като викам админи да баннат хакери ,че качвам демота на админи които обиждат или не си вършат работа ,предлагам нови карти за да е по интересно за игра на играчите и сървара да е N1 в България и какво ли още не не съм предложил за добро ! И за благодарност Бан и то само зарад това че вадя кирливите ризи на Админи,и dzak и Report си мислят че не знам защо получих наказание сега :D Заради техния френд Cаreful че му издействах наказание и това е всеки път изкарам ли на някой безобразията или dzak най-вече или друг модератор ме наказват ,за най малкото ! Е то ти и пример тука пича пуснал оплакване с една камара псувни(разбирам го защо) и dzak как действа ,дори не му изтри написаното ,а метна темата коша без да се изчака да се види кой е измамника ,въпреки че беше набеден Люси ! Е това ако не е двоен стандарт ,здраве му кажи !Ма аз ако напиша такова нещо тука ,олелелелелеел ще дойде до нас да ме банне 100% :D :D :D :D
Аватар
Fox v
Потребител
Потребител

Мнениеот Valkyria » 23 Яну 2016, 15:32

Интересно ми е кой ти го е дал този скайп, не вярвам така от небето да ти е паднал или да си решил просто така да пишеш на него.
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Име в игра: Valkyria

Мнениеот dzak » 23 Яну 2016, 15:42

Фокси, викаш псуват, а. Ама като гледам не им отстъпваш по нищо (giggle)
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Fox v » 23 Яну 2016, 15:53

dzak написа:Фокси, викаш псуват, а. Ама като гледам не им отстъпваш по нищо (giggle)

Не и тука нали? Разлика е огромна !!! Видя ли че не различаваш едно нещо от друго ,аз мога да псувам в 1000 сайта и 1000 да се държа добре ! Покажи къде съм псувал тука (giggle) Разграничавай брат и мисли преди да пишеш !

А до:
Мнениеот Valkyria » 23 Яну 2016, 15:32

Интересно ми е кой ти го е дал този скайп, не вярвам така от небето да ти е паднал или да си решил просто така да пишеш на него.

Ми момчето е влезнало тука :
viewtopic.php?f=7&t=7029
Копирало е това [color=#FF0000]csmegagaming
и го поставя в директорията на търсачката на скайп и му излиза първо това csmegagaming1
И там измамника го гърби ! А ето тука съм показал каква е разликата :
http://prikachi.com/images.php?images/688/8590688N.png
За това трябва да се даде инфо в сайта че има измамник е подобен скайп !Това е цялата история[/color]
Аватар
Fox v
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 23 Яну 2016, 16:12

Valkyria написа:Интересно ми е кой ти го е дал този скайп, не вярвам така от небето да ти е паднал или да си решил просто така да пишеш на него.

Това е най точно казано. Дай и на този въпрос отговор.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Pyce » 23 Яну 2016, 18:03

Admin написа:
Valkyria написа:Интересно ми е кой ти го е дал този скайп, не вярвам така от небето да ти е паднал или да си решил просто така да пишеш на него.

Това е най точно казано. Дай и на този въпрос отговор.

Не четете :)

Imagination написа:Виж сега не съм казал ,4е ти си бил .Просто искам да знам кои е и защо лъже хората като се прави на главен админ.Ако мислиш,4е съм в форума да говоря глупости за сървъра грешиш играл съм в тях и като цяло стават за цъкане.Отново казвам не съм казал,4е измамника си бил ти но така се представи тоя смешник.Скаипа му е csmegagaming1 ако не ми вярваш можеш да ми дадеш твоя оригинален скаип и да ти пратя целия разговор.Извинявам се ,4е неможах да ти пиша в4ера но бян на работа.Извинявам се от вси4ки за цинизмите ,но бях мн ядосан ......
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

ПредишнаСледваща

Назад към Други