ДРУГО - Хакер беснее, "админи" нехаят .
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
30 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Хакер беснее, "админи" нехаят .
няма ли да я лок тая тема че се изринах алергичен съм към глупости :Р
-
Mephistopheles - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mephistopheles
Roger написа:Очаквам с нетърпение коментар от един от вашите шефове,направи ми впечатление ,че е 40 годишен и си пада по биричката,дано той поне ме разбере.Ако локнете темата си заравяте главата в пясъка.
То бива оправдания ма толко....засрамете се бе
Искаш да кажеш че аз като съм на 20 съм малоумен ли ??? но ще ти направя кефа да видим шефа какво ще каже И след това локвам
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Roger за пореден път и аз ще ти го кажа,
Никой не взема заплата, никой не е на договор и от никой не се иска да е online постояно няма как да стане.
Всеки има семейство дали е родител или дете в семейството си има дадените ангажименти, ти ако имаш свободно време за игра и толкова познаваш хаковете пусни една кандидатура да покажеш какво можеш и какво искаш да постигнеш.
Бих гласувала ЗА само да видя как точно трябва да си върши работата някой като е админ.
Разберете, че никой не може да се отдаде на играта на 100%.
И на мен ми се е случвало да остана инцидентно спек. никой не е безгрешен затова сме хора...
Айде моля ви мислете преди да пускате ТЕМИ и 100-ти е писано като има хакер пишете в чата ако искате който е на линия все ще види...(+nick на хакера)
Никой не взема заплата, никой не е на договор и от никой не се иска да е online постояно няма как да стане.
Всеки има семейство дали е родител или дете в семейството си има дадените ангажименти, ти ако имаш свободно време за игра и толкова познаваш хаковете пусни една кандидатура да покажеш какво можеш и какво искаш да постигнеш.
Бих гласувала ЗА само да видя как точно трябва да си върши работата някой като е админ.
Разберете, че никой не може да се отдаде на играта на 100%.
И на мен ми се е случвало да остана инцидентно спек. никой не е безгрешен затова сме хора...
Айде моля ви мислете преди да пускате ТЕМИ и 100-ти е писано като има хакер пишете в чата ако искате който е на линия все ще види...(+nick на хакера)
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
ооо и аз съм ЗА подкрепям те Мръсница , с кеф после ще ти натрия големия нос !
И да знаеш, вече ми лазиш по нервите Роджър ..
И да знаеш, вече ми лазиш по нервите Роджър ..
-
The_King - Потребител
- Име в игра: T.I.
ТОЯ е БАВНО РАЗВИТ ! Спирам да пиша
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
В това демо се разминават умиранията на d3v1lk1ng и на **[KnZ*]*UndisPuTed**. Докато хакера беснее, d3v1lk1ng е жив и няма как да види, че **[KnZ*]*UndisPuTed** играе с айм. Има само 2-3 убийства които ги прави когато d3v1lk1ng е мъртъв, но едва ли го е видял, защото не е видял какво е писал Roger в админския чат в началото на демото. Може би е бил афк, нямам идея. Когато се иска от админ да вземе мерки, се казва "Админе, Ник-На-хакера ползва хак (айм/уал/или някаква друга причина). Само с "има хакер, има хакер" не става, защото админа почва да гледа всички един по един докато стигне до хакера. А така минават 2-3 врътки, и играчите са вече изнервени. Накрая влиза [Speed Zone] ^^ ViSiOn.>< ^^ и взима мерки, понеже е видял във форума написаното от Roger. А никъде в демото не се вижда да е написано така, че d3v1lk1ng да види кой точно е хакера. Но това отношение:
*SPEC* Roger: hackera e tuka i mu poravq demo 6te go pusna vuv nenujniq vi forum da se vidite
*DEAD* d3v1lk1ng: edinstven oto nenujno ne6to tuka v foruma si ti
Не ми харесва.
*SPEC* Roger: hackera e tuka i mu poravq demo 6te go pusna vuv nenujniq vi forum da se vidite
*DEAD* d3v1lk1ng: edinstven oto nenujno ne6to tuka v foruma si ti
Не ми харесва.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
ИМа хакер има хакер и баннах 1 с ник pro и после решава да каже че има друг и все пак тои като е писъл в началото мен още не ме е кънекнало тва имах предвид,показва му че съм спек ама още не съм там и за тва направо влезнах Т.
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Той говореше за този който Вижън банна, но ти не си видял предишното му съобщение, за това няма как да знаеш за кого става въпрос.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Темата се изчерпа, всички казаха какво мислят. Аз съм на мнение, че админите също са хора и не са безгрешни и мисля да дам шанс на човека мислещ форума за безполезен и да видим тогава, като е от другата страна, дали е лесно - един админ при 15-20 играча а в случая дори имаше и двама с хак. Лесно е да се съди, но никой не се поставя на мястото на другия.
Преди да обвинявате, независимо играч-админ или админ-играч, се поставете на негово място.
Също не е приятно ти да си играеш играта и да дойде някой с екстри. Така, че помислете какво му е на другия, преди да обвинявате.
И да съгласен съм, че има малко админи онлайн, но работим по въпроса и се надявам скоро да са повече.
Дано сте разбрали идеята и да продължите да се забавлявате в сървърите ни а ние он наша страна ще се грижим да има все по малко наглеци с допълнителни екстри.
Преди да обвинявате, независимо играч-админ или админ-играч, се поставете на негово място.
Също не е приятно ти да си играеш играта и да дойде някой с екстри. Така, че помислете какво му е на другия, преди да обвинявате.
И да съгласен съм, че има малко админи онлайн, но работим по въпроса и се надявам скоро да са повече.
Дано сте разбрали идеята и да продължите да се забавлявате в сървърите ни а ние он наша страна ще се грижим да има все по малко наглеци с допълнителни екстри.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Както обещах вече локвам темата
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
30 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3