Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от админ dr_energy

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ dr_energy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 19:07

Ами изречение от сорта "няма смисъл от тази тема" по - нищо не показва, че ти се занимава и погледни го dr_energy колко е прост и нагъл продължава с неговите доказателства. И чакам да ми се качи хронологията Ви както аз го направил така и Вия сте длъжни като Ви я поискат.
Последна промяна LoShaTa LaDy на 16 Авг 2012, 19:08, променена общо 1 път
Причина: Без обиди!
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: TIh

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 19:08

LoShaTa LaDy написа:Аз не пиша само на теб, Energy....Пиша на всички. На всеки един админ в тея сървъри. и въпроса беше, не веднага да нападате играча, а да погледнете и от негова гледна точка. Защото май не сте се замисляли как изглежда отстрани всичко.

Добре моя беше грешката че тръгнах да спамя без да застана от гледната точка на играча.Свикнах и на мене да ми спамят за хакери които като вляза са си просто добри играчи не говоря за конкретния случай но сега погледнах от гледната точка на energy стига толкова излишен спам сгрешили няма :) Няма да си играя да качвам хронология по простата причина че аз казах какво сме си писали на кратко и няма абсолютно никакво значение дали ще я кача или не и какъв е смисъла да лъжа ?? сега лъжец ли ме изкара.Не не прекратявам вече този спор дойде ми до гуша всеедно споря с радио :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот LoShaTa LaDy » 16 Авг 2012, 19:10

Нека спазваме добрия тон, моля.
Тази тема не е излишна, защо да не разсъждаваме по нея?
Аватар
LoShaTa LaDy
Потребител
Потребител

Име в игра: LoShaTa LaDy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 19:11

Погледни от моята гледна точка не от страната на Energy той ти е колега нормално да го защитиш, което правиш в случая
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 19:11

Алекс до колкото виждам сега конкретно за мен става въпрос а Ако искаш да кажеш за останалите знаеш че има др място кадето може да го напишеш. Но забелязвам че ти позволяваш на играчите да обиждат админи и да си преминават границите си със държанието си във форума . Ако знаех че си толкова Кух момченце да съм запазил и демото за 2 мин.. Сори за останалите колеги който държът на правилата за форума..

Сайта си има ЧАТ ако не си забелязал когато имаш проблем драсни там
Последна промяна Dr_EnErGy на 16 Авг 2012, 19:22, променена общо 2 пъти
май те е яд а? :DХqhuXihq

Изображение
Аватар
Dr_EnErGy
Потребител
Потребител

Име в игра: Dr_EnErGy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 19:16

На теб не ти прави чест да обиждаш. Ти си човека който трябва да дава пример за държанието тук и в сървърите. Както виждам всяка обидна дума ми е задраскана погледни и ти преди да напишеш нещо :)
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 19:24

Така е но И по принцип като има такъв спор темата се заключва а щом се допуска продължение на спора със обиди не си оставам длъжник!
май те е яд а? :DХqhuXihq

Изображение
Аватар
Dr_EnErGy
Потребител
Потребител

Име в игра: Dr_EnErGy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 19:25

И поради каква причина темата трябва да се заключи още в началото, за да не се разбере нищо така ли. Леле какво мислене полагат някой хора тук :)
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Мнениеот Mrusnica » 16 Авг 2012, 19:28

TIh написа:Абе кой говори за блокирането бе брат ти нормален ли си. Стига си го защитавал в случая той е виновен този форум е затова казвам го още 1 път, за да се оплакват играчите от нещо което не им харесва. На мен не ми хареса отношението на този админ към задълженията си не мога да разбера, защо всички го защитавате какво като Ви е колега. В мойте сървъри колкото и да сме колеги щом има допусната грешка всеки си носи последствията. И така и не разбрахме и аз и лайди кой е бил другия админ в сървъра.

Oпа и какво му е виновното....
Извинявай но всеки има семейство и ангажименти....!
Искаш ли да ти направя снимка на моя скайп какво става денем....Виждал ли си как се флооди скайп ако не мога да ти демонстрирам.
Примерно това че ми е пуснат скайп не значи че съм пред компютъра и твоя случай е така, човека направил грешката, че си е оставил компютъра и скайпа да работят...та ето такива като теб да го обвиняват, че не си върши работата.
Това че е админ не го задължава по 24 часа да угажда на различни user`s...При условие че е имало админ вътре има чат който админите виждат пиши на него....ако трябва повтори го 100 пъти докато някои не ти каже примерно "ОК"
имаш скайпа на един и си се хванал за него като удавник за сламка...
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 19:29

TIh написа:И поради каква причина темата трябва да се заключи още в началото, за да не се разбере нищо така ли. Леле какво мислене полагат някой хора тук :)

Защото мога да предсказвам бъдещето и знаех че ще се стигне до такъв спам :D
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

ПредишнаСледваща

Назад към Други