ДРУГО - Оплакване от админ dr_energy
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Оплакване от админ dr_energy
Ами изречение от сорта "няма смисъл от тази тема" по - нищо не показва, че ти се занимава и погледни го dr_energy колко е прост и нагъл продължава с неговите доказателства. И чакам да ми се качи хронологията Ви както аз го направил така и Вия сте длъжни като Ви я поискат.
Последна промяна LoShaTa LaDy на 16 Авг 2012, 19:08, променена общо 1 път
Причина: Без обиди!
Причина: Без обиди!
-
TIh - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: TIh
LoShaTa LaDy написа:Аз не пиша само на теб, Energy....Пиша на всички. На всеки един админ в тея сървъри. и въпроса беше, не веднага да нападате играча, а да погледнете и от негова гледна точка. Защото май не сте се замисляли как изглежда отстрани всичко.
Добре моя беше грешката че тръгнах да спамя без да застана от гледната точка на играча.Свикнах и на мене да ми спамят за хакери които като вляза са си просто добри играчи не говоря за конкретния случай но сега погледнах от гледната точка на energy стига толкова излишен спам сгрешили няма Няма да си играя да качвам хронология по простата причина че аз казах какво сме си писали на кратко и няма абсолютно никакво значение дали ще я кача или не и какъв е смисъла да лъжа ?? сега лъжец ли ме изкара.Не не прекратявам вече този спор дойде ми до гуша всеедно споря с радио
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Нека спазваме добрия тон, моля.
Тази тема не е излишна, защо да не разсъждаваме по нея?
Тази тема не е излишна, защо да не разсъждаваме по нея?
-
LoShaTa LaDy - Потребител
- Име в игра: LoShaTa LaDy
Погледни от моята гледна точка не от страната на Energy той ти е колега нормално да го защитиш, което правиш в случая
-
TIh - Потребител
Алекс до колкото виждам сега конкретно за мен става въпрос а Ако искаш да кажеш за останалите знаеш че има др място кадето може да го напишеш. Но забелязвам че ти позволяваш на играчите да обиждат админи и да си преминават границите си със държанието си във форума . Ако знаех че си толкова Кух момченце да съм запазил и демото за 2 мин.. Сори за останалите колеги който държът на правилата за форума..
Сайта си има ЧАТ ако не си забелязал когато имаш проблем драсни там
Сайта си има ЧАТ ако не си забелязал когато имаш проблем драсни там
Последна промяна Dr_EnErGy на 16 Авг 2012, 19:22, променена общо 2 пъти
-
Dr_EnErGy - Потребител
- Име в игра: Dr_EnErGy
На теб не ти прави чест да обиждаш. Ти си човека който трябва да дава пример за държанието тук и в сървърите. Както виждам всяка обидна дума ми е задраскана погледни и ти преди да напишеш нещо
-
TIh - Потребител
Така е но И по принцип като има такъв спор темата се заключва а щом се допуска продължение на спора със обиди не си оставам длъжник!
-
Dr_EnErGy - Потребител
- Име в игра: Dr_EnErGy
И поради каква причина темата трябва да се заключи още в началото, за да не се разбере нищо така ли. Леле какво мислене полагат някой хора тук
-
TIh - Потребител
TIh написа:Абе кой говори за блокирането бе брат ти нормален ли си. Стига си го защитавал в случая той е виновен този форум е затова казвам го още 1 път, за да се оплакват играчите от нещо което не им харесва. На мен не ми хареса отношението на този админ към задълженията си не мога да разбера, защо всички го защитавате какво като Ви е колега. В мойте сървъри колкото и да сме колеги щом има допусната грешка всеки си носи последствията. И така и не разбрахме и аз и лайди кой е бил другия админ в сървъра.
Oпа и какво му е виновното....
Извинявай но всеки има семейство и ангажименти....!
Искаш ли да ти направя снимка на моя скайп какво става денем....Виждал ли си как се флооди скайп ако не мога да ти демонстрирам.
Примерно това че ми е пуснат скайп не значи че съм пред компютъра и твоя случай е така, човека направил грешката, че си е оставил компютъра и скайпа да работят...та ето такива като теб да го обвиняват, че не си върши работата.
Това че е админ не го задължава по 24 часа да угажда на различни user`s...При условие че е имало админ вътре има чат който админите виждат пиши на него....ако трябва повтори го 100 пъти докато някои не ти каже примерно "ОК"
имаш скайпа на един и си се хванал за него като удавник за сламка...
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
TIh написа:И поради каква причина темата трябва да се заключи още в началото, за да не се разбере нищо така ли. Леле какво мислене полагат някой хора тук
Защото мога да предсказвам бъдещето и знаех че ще се стигне до такъв спам
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS