Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от админ dr_energy

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ dr_energy

Мнениеот Imp Skype » 16 Авг 2012, 19:31

Това че е спамил не е правилно .. просто не се е сетил да пише на друг админ

Dr_EnErGy написа:Алекс до колкото виждам сега конкретно за мен става въпрос а Ако искаш да кажеш за останалите знаеш че има др място кадето може да го напишеш. Но забелязвам че ти позволяваш на играчите да обиждат админи и да си преминават границите си със държанието си във форума . Ако знаех че си толкова момченце да съм запазил и демото за 2 мин..

Не виждам Алех да е позволила на някой да обижда админите или някой да преминава границата във форума.Той просто изказва мнение , както всеки би направил при такова положение :)
При мен много пъти ми се е случвало в други сървари да няма админи и да им пиша и те да ми се правят на ударени .. имаше точно същият момент ... админа влезе банна 1 хакер и излезе и като му писах и не искаше да влезе пак за другия и направо побеснях ... То такова държание с играчите ... То излиза че играчите трябва да се молят на админите да баннат някой все едно са Богове ;]

И EnErGy това което написа че :

Алекс на ден банвам по 15 хакера само АЗ ! Vision Hapy са следващите редовни админи ! А за останалите админи аз ли отговарям че не ми е ясно ? 20% влизат за 5 мин и излизат това ли е редовен Админ Айде стегнете останалите и така ми пишете на мен!

Нищо лично но не всеки може да е толкова редовен както тебе и да баннва по 15 хакера на ден :) Аз например цял ден съм на работа и излизам после с приятели и сядам за няколко часа на компютъра било то Facebook или CS или нещо друго.Пак казвам неможе всички да сме като тебе да ни се схваща
Офтопик:
задника
на стола :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Play with me

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 19:34

BaTkO_SaSS написа:
LoShaTa LaDy написа:А в случая какво му е пречело на админа да бане и другия хакер, докато е бил вътре, 5 сек работа още...Банваш един, пък другия го оставяш, каква е логиката. Задавам си и още един въпрос, кой е бил въпросният друг админ вътре, който също не си е свършил работата!?...

Dr.energy ми каза какво е станало но нека той да се изкаже :) но не мисля че темата трябва да се казва оплакване от energy понеже той вина няма че въпреки и работата която е имал е влязъл в цс :) И темата не е оформена както трябва и започва с фукане и обида към целия екип че сме некадърни (heidy)

Ето тук колегата ти подсказва защо не съм останал в играта .. как вс. колеги го разбраха само ти не можеш братле спри са че сам се излагаш вече едно и също нещо няма да ти повтарям и не си човека на който да се обеснявам.. чети мисли и така пиши..
май те е яд а? :DХqhuXihq

Изображение
Аватар
Dr_EnErGy
Потребител
Потребител

Име в игра: Dr_EnErGy

Мнениеот LoShaTa LaDy » 16 Авг 2012, 19:35

Аз ли позволявам да ви обиждат?????Я стига!
След като отговаряш в скайп, следователно можеш да помогнеш, аз като не отговарям, не ми спамят по 10000 пъти и не пускат теми във форума за щяло и нещяло. И на мен всеки ден пишат, скайп, стийм, когато мога се отзовавам, когато не мога, просто не пиша...

EDIT: Темата я местя в администраторския форум, защото вече не е за тука...
Аватар
LoShaTa LaDy
Потребител
Потребител

Име в игра: LoShaTa LaDy

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 19:37

Еми грешката е наша тогава че им отговаряме после пък ще вземат да ни изкарат че сме се надували и не сме им отговаряли :) Просто на всички играчи съм го казал и в сървърите съм го казал като има хакер а няма админ пишете в сайта ако не аз някои друг ще го види и ще влезе :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 19:37

[WTF]NoName написа:Това че е спамил не е правилно .. просто не се е сетил да пише на друг админ

Dr_EnErGy написа:Алекс до колкото виждам сега конкретно за мен става въпрос а Ако искаш да кажеш за останалите знаеш че има др място кадето може да го напишеш. Но забелязвам че ти позволяваш на играчите да обиждат админи и да си преминават границите си със държанието си във форума . Ако знаех че си толкова момченце да съм запазил и демото за 2 мин..

Не виждам Алех да е позволила на някой да обижда админите или някой да преминава границата във форума.Той просто изказва мнение , както всеки би направил при такова положение :)
При мен много пъти ми се е случвало в други сървари да няма админи и да им пиша и те да ми се правят на ударени .. имаше точно същият момент ... админа влезе банна 1 хакер и излезе и като му писах и не искаше да влезе пак за другия и направо побеснях ... То такова държание с играчите ... То излиза че играчите трябва да се молят на админите да баннат някой все едно са Богове ;]

И EnErGy това което написа че :

Алекс на ден банвам по 15 хакера само АЗ ! Vision Hapy са следващите редовни админи ! А за останалите админи аз ли отговарям че не ми е ясно ? 20% влизат за 5 мин и излизат това ли е редовен Админ Айде стегнете останалите и така ми пишете на мен!

Нищо лично но не всеки може да е толкова редовен както тебе и да баннва по 15 хакера на ден :) Аз например цял ден съм на работа и излизам после с приятели и сядам за няколко часа на компютъра било то Facebook или CS или нещо друго.Пак казвам неможе всички да сме като тебе да ни се схваща
Офтопик:
задника
на стола :)

оф на всеки по отделно ли трябва да обеснявам я модераторе погледни назад и погледни колегата ти защо беше заклучил темата осмисли малко и ми обясни защо отново се отклучва и се започват обидите ? иии Забележи колешката след колко обиди исписва
Код за потвърждение: Избери целия код
Нека спазваме добрия тон, моля.
Тази тема не е излишна, защо да не разсъждаваме по нея?
Последна промяна Dr_EnErGy на 16 Авг 2012, 19:40, променена общо 1 път
май те е яд а? :DХqhuXihq

Изображение
Аватар
Dr_EnErGy
Потребител
Потребител

Име в игра: Dr_EnErGy

Мнениеот Mrusnica » 16 Авг 2012, 19:38

LoShaTa LaDy написа:Аз ли позволявам да ви обиждат?????Я стига!
След като отговаряш в скайп, следователно можеш да помогнеш, аз като не отговарям, не ми спамят по 10000 пъти и не пускат теми във форума за щяло и нещяло. И на мен всеки ден пишат, скайп, стийм, когато мога се отзовавам, когато не мога, просто не пиша...

(y) имено за това говорим

мисля че темата вече почва да се превръща в спор не в размисъл за даден проблем....
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 19:39

Както казал главен съм на верига сървъри знам много добре какво става през деня на скайпа. Даже при мен спаменето е повече повярвай ми :)
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Име в игра: TIh

Мнениеот Mrusnica » 16 Авг 2012, 19:40

TIh написа:Както казал главен съм на верига сървъри знам много добре какво става през деня на скайпа. Даже при мен спаменето е повече повярвай ми :)

Не мога защото не влагаш грам умисъл в това което пишеш..... 8)
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 19:41

Мисълта ми като цяло е че винаги ще имаме недостатъци от гледна точка на играчите и хайде да приключваме темата за един ден наспамихме форума за седмици на пред (angel)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот khekhekhe » 16 Авг 2012, 19:42

Това, че има много админи за които walla е мистерия спор няма, но има и такива които играят при положение, че целия сървър реве за хак си играят най-спокойно. :)

До BaTkO_SaSS: игнорирането на проблема не е негово решение
Последна промяна khekhekhe на 16 Авг 2012, 19:44, променена общо 1 път
sssssombody stop Me
Аватар
khekhekhe
Потребител
Потребител

Име в игра: JustTod

ПредишнаСледваща

Назад към Други