Dr_EnErGy написа:Алекс до колкото виждам сега конкретно за мен става въпрос а Ако искаш да кажеш за останалите знаеш че има др място кадето може да го напишеш. Но забелязвам че ти позволяваш на играчите да обиждат админи и да си преминават границите си със държанието си във форума . Ако знаех че си толкова момченце да съм запазил и демото за 2 мин..
Не виждам Алех да е позволила на някой да обижда админите или някой да преминава границата във форума.Той просто изказва мнение , както всеки би направил при такова положение
При мен много пъти ми се е случвало в други сървари да няма админи и да им пиша и те да ми се правят на ударени .. имаше точно същият момент ... админа влезе банна 1 хакер и излезе и като му писах и не искаше да влезе пак за другия и направо побеснях ... То такова държание с играчите ... То излиза че играчите трябва да се молят на админите да баннат някой все едно са Богове ;]
И EnErGy това което написа че :
Алекс на ден банвам по 15 хакера само АЗ ! Vision Hapy са следващите редовни админи ! А за останалите админи аз ли отговарям че не ми е ясно ? 20% влизат за 5 мин и излизат това ли е редовен Админ Айде стегнете останалите и така ми пишете на мен!
Нищо лично но не всеки може да е толкова редовен както тебе и да баннва по 15 хакера на ден Аз например цял ден съм на работа и излизам после с приятели и сядам за няколко часа на компютъра било то Facebook или CS или нещо друго.Пак казвам неможе всички да сме като тебе да ни се схваща
Офтопик: