Добър ден,тъй като нямате форма за оплакване от модератор искам да задам няколко въпроса свързани с това.
1.В кои раздел да се пусне подобна тема?
2.Трябва ли да отговаря на определени изисквания или мога аз да я оформя според моите възгледи?
3.Ще бъде ли разгледана БЕЗПРИСТРАСТНО,нищо че аз съм обикновен потребител,а човекът от който искам да се оплача модератор,разгледана от една неутрална гледна точка не взимаща под внимание,че човекът е от колектива,което не би трябвало да е проблем?
И нещо много важно:
Има ли смисъл от подобна тема,тя ще доведе ли до нещо положително.И този форум има ли място за подобна тема,защото ако колектива може да си прави,каквото си иска ще разбира,че за някой права не важът,поне е хубаво да се знае.
Тъй като аз съм един доста нахален потребител,който иска да се заяжда с всички все пак искам да знам и да получа компетентен отговор.
Също много важно искам да помоля излишен спам да не се толерира в тази тема.Ще очаквам от говор от потребител оцветен в червено,други "селянски" прояви и провокации ще игнорорам.Надявам се администрацията да се отнесе с достатъчно внимание към темата и да обясни на запитването ми.
THX :P.
ДРУГО - Въпрос относно оплакване от модератор.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
Mr.Black - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mr.Black
Re: Въпрос относно оплакване от модератор.
Макар че не съм оцветен в червено ще ти отговоря пък ти ако искаш гледай.Можеш да се оплачеш от който си поискаш всеки има правно на мнение и тук никой не е с превилегии обсъждали сме го много пъти.Ще те посъветвам да си пуснеш темичката в банс на моя отговорност докато направим такъв раздел Според мен оплакването от модератор е безполезно понеже всичко в сайта се вижда и ако има нещо нередно главния админ се кара наказва и т.н тук всички доказателства са налични без да има нужда да се прави тема.Единствено ако искаш да споделиш че не си доволен от отношението на дадения модератор...
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Офф,закакво ще се хабя да ти обяснявам,като така или иначе няма да ме разбереш.
Само 1 съвет.Прочети обстойно правилата за всички раздели и образци.Вкарай малко мисъл когато ги четеш,че да не едитваш ей така,както ти дойде.
Лок и в кофата по желание на автора моля ! Може дори да я изтриеш,мина ми,та вече нямам намерение се занимавам.
Само 1 съвет.Прочети обстойно правилата за всички раздели и образци.Вкарай малко мисъл когато ги четеш,че да не едитваш ей така,както ти дойде.
Лок и в кофата по желание на автора моля ! Може дори да я изтриеш,мина ми,та вече нямам намерение се занимавам.
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Mr.Black аз прочетох всичко което написа и те подкрепям напълно и най-важното че го разбрах :d
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Mr.Black написа:Добър ден,тъй като нямате форма за оплакване от модератор искам да задам няколко въпроса свързани с това.
1.В кои раздел да се пусне подобна тема?
2.Трябва ли да отговаря на определени изисквания или мога аз да я оформя според моите възгледи?
3.Ще бъде ли разгледана БЕЗПРИСТРАСТНО,нищо че аз съм обикновен потребител,а човекът от който искам да се оплача модератор,разгледана от една неутрална гледна точка не взимаща под внимание,че човекът е от колектива,което не би трябвало да е проблем?
И нещо много важно:
Има ли смисъл от подобна тема,тя ще доведе ли до нещо положително.И този форум има ли място за подобна тема,защото ако колектива може да си прави,каквото си иска ще разбира,че за някой права не важът,поне е хубаво да се знае.
Тъй като аз съм един доста нахален потребител,който иска да се заяжда с всички все пак искам да знам и да получа компетентен отговор.
Също много важно искам да помоля излишен спам да не се толерира в тази тема.Ще очаквам от говор от потребител оцветен в червено,други "селянски" прояви и провокации ще игнорорам.Надявам се администрацията да се отнесе с достатъчно внимание към темата и да обясни на запитването ми.
THX :P.
Вече може да се жалвате - viewtopic.php?f=49&t=233&p=3236#p3236
Искам конкретна тема за да преценим какво е направил точният човек
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Вече може да се жалвате - viewtopic.php?f=49&t=233&p=3236#p3236
Искам конкретна тема за да преценим какво е направил точният човек
Ако може да се впише и цитат с който даден user е бил обиден или подтикнат да се оплаче
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
6 мнения
• Страница 1 от 1