Оплакване от "Ponyo"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Оплакване от "Ponyo"
Махнах бана, защото не видях wallhack. И ми е чудно как Ponyo го видя при положение, че играете 1в1 и то с нож... нямам думи.. Ако e само от приказките ти..
- totalninety
- Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Случайно популяризирането и предлагането на хакове да е разрешено в нашия сървър? Защото ме оставяте със такова впечатление , аз като админ съм длъжен да го банна като предлага такива неща , не мога да разчитам че всеки път някои ще си прави шега със мен. 1 вс 1 няма как да го видя дали е wall hack или не във моето демо се вижда че му приказвам "няма смисъл от тези хакове" и тнт ... със цел ако ползва да го разобедя но той си продължава , не бе брат земи пробвай хака....
Другия път пак ще отнесеш бана от мен или от друг колега, аз не съм тук за да си правят разни всезнайковци гаргара с мен, ако мислиш че ще се справиш по-добре от мен или които и да е друг, моля заповядай...
http://dox.bg/files/dw?a=313cb5003d
Другия път пак ще отнесеш бана от мен или от друг колега, аз не съм тук за да си правят разни всезнайковци гаргара с мен, ако мислиш че ще се справиш по-добре от мен или които и да е друг, моля заповядай...
http://dox.bg/files/dw?a=313cb5003d
-
Ponyo - Потребител
- Име в игра: Ponyo
Предлагането и използването на хакове са две съвсем различни неща. Не искам да упреквам админа, но да баннеш някой за хак, защото предлагал такъв, е несериозно и безотговорно.
Сега няма да се връщаме във времето и да търсим другите начини, но един гаг върши работа.
И ако все пак си решил да поставяш бан за предлагане на хак, то поне в причината трябва да е ясно написано защо е баннат.
Заключвам темата.
Сега няма да се връщаме във времето и да търсим другите начини, но един гаг върши работа.
И ако все пак си решил да поставяш бан за предлагане на хак, то поне в причината трябва да е ясно написано защо е баннат.
Заключвам темата.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
3 мнения
• Страница 1 от 1