Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от kev1n

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от kev1n

Мнениеот Mr.Black » 08 Юли 2013, 22:28

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-...
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-kev1n
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Обиди + неправомерна и необмислена смяна на мапа.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-Влизам да си поиграя и разбира се от снимката ще видите,както и няма да се учудите,младежа разправя кой е бърз,бавен и т.н.Няма да го коментирам,то няма смисъл и без това накрая аз дет пиша ще съм виновен...Другото което е,играем 7-8 човека на Deathmatch-final и той от нищото пуска VOTE за смяна.Разбира се,аз бих казал,че беше "саднал"защото умираше доста,но все пак...В хубавия вот,който беше дал той имаше 3 мапа - Nuke,train и още 1 голяма.Избраха Нюк и смени мапа.Веднага след смяната играчите негодуваха,останахме 6 човека,после 5 накрая и аз лефтнах,сега като гледам има 1-2...Разбирам саднал,ще сменяш,ама смени на нещо малко поне да се играе,големите мапове като сървъра дигне над 10-15 човека.Иначе всички излизат.Вие си знаете,това е от мен : )
6. Демонстрация/Изображение:
http://store.picbg.net/pubpic/D0/A7/30d ... 9ad0a7.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/2B/71/db2 ... 0b2b71.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Deathmatch

Изображение
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване от kev1n

Мнениеот Imp Skype » 08 Юли 2013, 23:45

Чакаме обяснение от админа
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот kev1n » 09 Юли 2013, 02:29

бяхме 8 или 9 човека, а има бъг някаф в сървара и хората не са прозрачни, при което всеки се бута и затова пуснах вот за голяма карта :)
бавен беше за мене си лична обида защото си се изнервих как 5 или 6 пъти подред ги целя по 1 милиметар над главата с авп ;д често се случва да ме видиш да се псувам сам ;д

мисля че някой друг също беше докладвал за бъга в дм.. лично аз не смятам че 5 човека е нормално да се бутат като луди на малък мап..

и както и да е.. аз не виждам проблем.. има 4 ибора при войт-а 1 2 3 и 0 :) ако не искаше никой да се смени мапа, щяхте да цъкнете 0 :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот Imp Skype » 09 Юли 2013, 03:19

Мисля , че всичко стана ясно :) Нека и Mr.Black да се изкаже и тогава някой да заключи темата.
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот Mr.Black » 09 Юли 2013, 03:34

Аз няма,какво да се изказвам : ),нито зависи от мен,нито ще променя нещо.Ако смятате,че личните обиди са си позволени Ок.За бъга не знам...
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот kev1n » 09 Юли 2013, 03:54

ами не знам кое е обида.. ;д много от хората които са ме засичали многократно са виждали изрази от сорта "ама че съм бавен, не мога да хитна, мале къф съм прост, баахти злето съм, маалее колко съм слааб" и т.н. :) айде някой да потвърди, че да стане веднъж завинаги ясно че някой си търсят внимание и 85% от постовете им са оплаквания и заяждания :)
лека вечер! :)
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот Mr.Black » 09 Юли 2013, 04:04

Момче,не можеш да разбереш,че мен не ми е зор особено.Идвам пиша и обсъждам,не се заяждам или поне такъв е замисъла.Да дразниш ме и знаеш,защо,но в крайна сметка оплакването ми е и за да се обсъди,колегите ти може да кажат,няма нищо лошо в това да се обижда в сървъра.

Ти може да напишеш по същата логика "Ще ти е*а майката" и после да кажеш -"а ма то на комшията го казах" (ако ме разбрахте,какво имах предвид).Не знам защо ам,аз си мисля,че обиди под всякаква форма и адрес би трябвало да са забранени...Да тръгнеш да говориш "Глей къв съм пендел,урунгел,......*и некви обиди",нито ще е приятно на другите,нито би трябвало да е допустимо според правилата.Така мисля аз,ам дали така трябва да е вие ще кажете.

И това,че 85% от моите мнения са оплаквания и в 95% от тях основателни,хич не е добре,ако питаш мен : ).

Както казах,аз само докладвам,пък вие си решавате :)
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот kev1n » 09 Юли 2013, 04:12

Именно.. доста добре че докладваш за грешки. евалата.. :) ама.. аз такива обиди никога не съм използвал.. ;д или ако използвам направи снимка, качи и т.н.. ;) винаги обиждам само качествата ми в играта, и не за друго, а защото се дразня на себе си защото знам, че мога го направя тоя фраг.. никога, ама никога не съм обидил някой в сървара, и никога, ама никога не съм използвал цинични обиди ;д в действителност лъжа.. фчера се изпуснах да кажа "да са е.а у бота" при което се гагнах ;д /дино е свидетел/ :)

изчакай да влязат утре хората да кажат колко пъти съм се самонареждал, и после прави заключения дали съм обидил друг или себеси :)

ако имъш някакъв проблем, ела сподели в скайп.. ще ти помогна ако мога :) само не търси публичност.. не за друго ама започва да става като турски сериал ;д
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот uzurpatorka » 09 Юли 2013, 07:20

Да,аз писах вчера в чата,че не се минава един през друг и е много гадно,дано скоро да го оправят.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
Аватар
uzurpatorka
Потребител
Потребител

Име в игра: uzurpatorka

Мнениеот Admin » 16 Юли 2013, 09:08

За съжаление не съм го видял иначе се оправя след рестарт.

Не е работа на админа да коментира, кой е бавен и кой бърз и т.н.

Моля, админите да си вършат тяхната работа и да не се занимават с подобни неща.
Също ще добавя, че се продължава да се злоупотребява и със say@. Хората са дошли да де забавляват а не да четат спама ни.

Благодаря за сигнала, надявам се, че всички админи ще си вземат поука.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Други