Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

[nuPuHcko] MORTAL

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

[nuPuHcko] MORTAL

Мнениеот STO » 13 Авг 2013, 00:58

Този админ, е баннал ИП-то ми по време по което не съм влизал в ЦС, не знам кой и как е успял да играе от моето ИП, или при банването си объркал числата нещо, но този смешния ник който си баннал не е моя и никога не съм ползвал такъв, винаги съм си влизал със СТО, STO, 100 ili S T O. Аз не знам дори как се пуска хак, не искам и да разбирам, не ми трябва. Не съм най-добрия ама все пак съм теглил ножа на няколко админа и са ме киквали след това....или след добра серия,да ми провърви няколко рунда един след друг. Моля оправете си систеата за наказания, нали трява да има демо за бан или нещо подобно. Или то е само за играчите, а админите могат да си банват само заради "честната" им дума? След като НЯКОЛКО пъти съм бил обвиняван в игра с хак, без абсолютно никакви причини разбирате защо слагам "честна" в кавички. И да, знам че е било без основателна причина, понеже бан за аим- или уол-хак не е само 3-5 минути.... А сте го правили драги админи. Разберете, че не съм писал до сега понеже го смятам за прекалено много занимавка за едната му игра. Да пиша писма, да записвам демота(и демо не знам как да сваля), да търся хора, да се оправдавам ... че съм невинен. Смешно е. Все пак не е игра на живот и смърт, а само игра. Разбирам, че си изкарвате парите от тези сървъри и искате да с максимален трафик и всички да са щастливи, но не става така като банвате и киквате заради кресливите викове на няколко деца, които не могат да повярват, че някои ги е убил през стената. А знаете, че Дъст2 е супер заучена карта и някои хора си правят фраговете през стените през половин карта разстояние.

ИП-то ми е 94.190.193.65, играя само с посочените горе никове. А ника който Пириснко е баннал е "/A/ MagiC eXacT`` ;3"
Аватар
STO
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: STO

Re: [nuPuHcko] MORTAL

Мнениеот MORTAL » 13 Авг 2013, 07:18

Имам демо от бана, довечера след работа ще го кача. Доста време гледах играча преди да го банна, за уол хак не банвам за 2 врътки, освен ако не е очевиден.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот STO » 13 Авг 2013, 12:53

Не качвай демото, не съм играл аз, втората половина от предното съобщение не беше по този въпрос (а за предни киквания и т.н.) - беше само да си кажа това което не съм казал досега. Да сменям ли сървъра? Не че ми е голям зора, просто бях свикнал с играта на по-стабилните в сървъра и ставаше интересно от време на време, когато няма прекалено много хора. И понеже ЦС-а се бъгна и не мога да добавям сървъри в любими, помня ИП-то на Д2. :) Ама до след месец ще съм го забравил. Може ли да ми кажеш, ще направим ли нещо по въпроса с бана? Аз бих ти дал каквато информация искаш, още повече, че доста ме притеснява как ИП-то ми се ползва от друг, след като карам на кабел (рутера прегря в жегата предните дни). Даже забрави за ЦС-а ами ако знаеш как става този номер някой да ми ползва ИП-то моля те помогни с информация или ме насочи къде да потърся информация. Знаеш ли някоя програма за сканиране на портове, следене на мрежовата информация, но и да пази логове, за да я оставя да бачка 1-2 дена и да видя какво излиза от мрежовата ми карта.

Мерси за съдействието предварително.

П.С. - Не си спомням кога точно изключих рутера - дали преди 4 или 5, или 6 дена, понеже гледам, че вече е 5-ти ден от бана, може би просто някой ми е хакнал рутера. Откакто смених на кабел само, нета стана 3-4 пъти по бърз. А иначе само аз (би трябвало) да съм потребител на моя си нет. Живея сам. То като се замисля, малко трудно ще стане да ме хакнат по кабела, пък и се съмнявам някой да го прави за да играе ЦС. :) Но все пак, знаеш дали има лесен начин да стане? За да знам колко да се пазя. Изключил съм файър-уолла, още с инсталирането на Уиндоус. :) И съм на Интербилд, ако си от Варна или пък ти говори нещо. Колко ли са им сигурни мрежите?
Аватар
STO
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 13 Авг 2013, 12:55

Аз за мрежата не мога да ти помогна, но ако си качиш демото от последната игра може да направим нещо за бана.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот STO » 13 Авг 2013, 20:50

Както бях написал .. не знам как да сваля демо, пък то всичките демота ли пази? Влизах в други сървъри днес. Преди време се опитах да сваля една някаква програма (не си спомням вече), която уж била за тази работа, обаче не стана, даже бъгна ЦС-а и трябваше ънинстал/инстал. Та от тогава не съм се занимавал, съвсем не можах да се оправя с нея и съвсем се отказах от демота.
Та, ако кажеш коя програма ще свърши работа на кракнатия ми, краден, ЦС. Ще кача каквото има записано като демота. Пусни някой линк с тутор как да я сложа тая проклета програма.
Мерси.
Аватар
STO
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 13 Авг 2013, 20:51

В папката ctrike Трябва да имаш демо от сървъра в който си играл например : CS_MegaGaming_Dust2_Only.dem
Влизаш в www.dox.bg И качваш там демото и даваш линк тука :)
И тука никой не работи за пари , както си го написал! :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот STO » 14 Авг 2013, 09:03

http://dox.bg/files/dw?a=b5d5b24b5c
Благодаря за търпението Мортале. Извинявай ако си се обидил (или някой друг) за парите, евала щом го правите само за играта. Просто всеки гледа да изкара, пък и си е най-нормално, дали ще са реклами, абонаменти, трафик към някой сайт или онези глупости със закупуването на броня и гранати за 2.40 с ДДС хахахах.
Аватар
STO
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 14 Авг 2013, 18:45

Ето демото на Magic exact, който баннах. Гледахме го аз, AmonRA и ABRA. Виж в тунела с mp5 как стреля по NMZ, преди да го банна.
http://dox.bg/files/dw?a=1a1f5ed9cb
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот SNAIP » 14 Авг 2013, 20:10

MORTAL написа:Ето демото на Magic exact, който баннах. Гледахме го аз, AmonRA и ABRA. Виж в тунела с mp5 как стреля по NMZ, преди да го банна.
http://dox.bg/files/dw?a=1a1f5ed9cb

За мен този бан е абсолютно правилен!
Само като му гледам движенията, колко е бавен и неориентиран. Този дори не знае, че mp5navy
не дупчи стените, че даже и кашоните.

Допълнение:
Изгледах и демото на S T O
За мен това са два различни стила на игра, тоест S T O и /A/ MagiC eXacT`` ; са различни хора.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот MORTAL » 15 Авг 2013, 07:21

В такъв случай, STO напиши лично съобщение на Admin, ако има възможност да сложи парола на това IP и така ще можеш само ти да влизаш, защото ще знаеш паролата.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Следваща

Назад към Други