Неправомерен БАН от админ Kev1n
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Неправомерен БАН от админ Kev1n
Беше ми наложен бан от админа за 1 час време, защото се бях изместил в спектаторите. Просто имах малко работа и реших, че няма смисъл да напускам сървара. Той няколко пъти ми писа с грубо отношение да вляза в игра. Аз му обясних по човешки, че имам работа за 2-3 мин. и ще остана в спектаторите. Той започна да ми спори, че това е забранено, въпреки, че никъде в правилата не открих забрана да стоя спектатор. А преди това ми сложи гаг за това, че друг играч използва израза "кур-капан", който аз повторих, а на него не наложи гаг. Моля по-съвестните админи да вземат мерки срещу админа Kev1n. И преди ми се е случвало да засичам същия админ да налага на други играчи безпричинни забрани и да спори с тях, но едва сега реших да се оплача от него. Ако има други играчи, които имат оплакване да пишат по темата.
-
Sniffer - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [h2o]'Sniffer
Re: Неправомерен БАН от админ Kev1n
качи си демото за да се оточни какво точно е станало
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
1-во темата не е по образец
2-ро я си качи демото моля те
ПС: енерджи е свидетел колко забележки съм му нарпавил, и колко пъти го предупредих и т.н. както и че никаде не е казал че "ще е афк няколко минути" дори беше гагнат като мина спектатор, и му махнах гаг-а за да каже дали е афк, или просто ще стои спектатор. и се започна с караниците
ПС2: А.. и бана му е за обида, и за некоректно държание, не за това че е бил спектатор нали.. да се уточним ;д
6. Продължителното бездействие(AFK) или излишното седене като наблюдаващ(Spectator) дълго време.
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick
2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban
2-ро я си качи демото моля те
ПС: енерджи е свидетел колко забележки съм му нарпавил, и колко пъти го предупредих и т.н. както и че никаде не е казал че "ще е афк няколко минути" дори беше гагнат като мина спектатор, и му махнах гаг-а за да каже дали е афк, или просто ще стои спектатор. и се започна с караниците
ПС2: А.. и бана му е за обида, и за некоректно държание, не за това че е бил спектатор нали.. да се уточним ;д
6. Продължителното бездействие(AFK) или излишното седене като наблюдаващ(Spectator) дълго време.
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick
2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Чакаме демото на потребителя, без доказателство не може да се предприемат никакви мерки.
До SEXY M - Нека те подсетя, че нямаш право да коментираш подобни теми в този раздел. В момента за съжаление не мога да дам линк, тъй като нямам интернет на компютъра и пиша от телефона, да прочетеш един пост на Любомир (знаеш за кой става въпрос), който е пояснил, че това е забранено.
До SEXY M - Нека те подсетя, че нямаш право да коментираш подобни теми в този раздел. В момента за съжаление не мога да дам линк, тъй като нямам интернет на компютъра и пиша от телефона, да прочетеш един пост на Любомир (знаеш за кой става въпрос), който е пояснил, че това е забранено.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Sniffer, виж тук точка 16. Там пише, че е забранено.
"Кур капан" е погрешно да се каже, правилното е "курт капан". Израза идва от турски и означава "вълчи капан". Думата "курт" в превод означава "вълк".
Zxcv, темата не е в раздел оплаквания, за да не може SEXY_M да пише в нея.
Sniffer, качи си демото за да видим кой е крив и кой е прав. Само приказки без демо не може. Не казвам, че не си прав, нито обратното. Но когато обвиняваш някого е добре да имаш доказателство, в противен случай няма да ти се обърне внимание.
"Кур капан" е погрешно да се каже, правилното е "курт капан". Израза идва от турски и означава "вълчи капан". Думата "курт" в превод означава "вълк".
Zxcv, темата не е в раздел оплаквания, за да не може SEXY_M да пише в нея.
Sniffer, качи си демото за да видим кой е крив и кой е прав. Само приказки без демо не може. Не казвам, че не си прав, нито обратното. Но когато обвиняваш някого е добре да имаш доказателство, в противен случай няма да ти се обърне внимание.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Мортал ти трябва да си прочетеш внимателно правилата. В чл. 16 пише, че е забранено да подсказваш на друг играч, не че е забранено да стоиш спектатор, изобщо!
И МОРТАЛ на български и правопис се учи в училище не е тука мястото. Написал съм го правилно. Думата е в кавички защото е цитат (да не обяснявам защо, достатъчно си грамотен). Така беше употребена от другия играч.
В коя папка се записва демото и какъв тип файл е? Пратете ми и линк къде да го изпратя. Простете, че не знам, но не ми се е налагало до сега да се занимавам с такива глупости!
И МОРТАЛ на български и правопис се учи в училище не е тука мястото. Написал съм го правилно. Думата е в кавички защото е цитат (да не обяснявам защо, достатъчно си грамотен). Така беше употребена от другия играч.
В коя папка се записва демото и какъв тип файл е? Пратете ми и линк къде да го изпратя. Простете, че не знам, но не ми се е налагало до сега да се занимавам с такива глупости!
Последна промяна Report на 28 Окт 2013, 22:41, променена общо 3 пъти
Причина: Използвай бутона Промени! Не пиши няколко мнения едно след друго!
Причина: Използвай бутона Промени! Не пиши няколко мнения едно след друго!
-
Sniffer - Потребител
Няма да е лошо да научиш правилата на форума, демото се намира в папка cstrike и е кръстено с името на сървара, в който е направено.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
това е правилният Раздел за този тип теми. Да бъде приведена във вид съгласно Образеца за оплаквания. В противен случай ще бъде преместена в Коша! Потребителя има 10 минути.
Sent from my iPad via Tapatalk
Sent from my iPad via Tapatalk
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Разликата между английски, руски и български форум:
задаваш въпрос в английския форум - получаваш отговор,
задаваш въпрос в руския форум - отговарят ти с въпрос,
задаваш въпрос в българския форум - почват да ти обясняват колко си прост!
(и всеки разбира от всичко и се прави на велик...).
П.С. Каквито хората, такава и държавата.
задаваш въпрос в английския форум - получаваш отговор,
задаваш въпрос в руския форум - отговарят ти с въпрос,
задаваш въпрос в българския форум - почват да ти обясняват колко си прост!
(и всеки разбира от всичко и се прави на велик...).
П.С. Каквито хората, такава и държавата.
Последна промяна Report на 28 Окт 2013, 23:56, променена общо 1 път
Причина: Предупреждени за неспазване на Правилата!
Причина: Предупреждени за неспазване на Правилата!
-
Sniffer - Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2