За оплакване от Админ: zxcv
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:aitsak и kiddo part aitsak
2. Вашето IP: kiddo 151.237.37.151 , aitsak (банът ми изтича тази вечер)
3. Nickname на администратора: zxcv
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Добър вечер,
Познат съм на повечето, няма да навлизам в многословие... Имам запитване към конкретния админ и към екипът с администратори, модератори и прочие ... : ОТ КЪДЕ СИ СЪЧИНЯВАТЕ ПРАВИЛА ОТ СОРТА НА, СВОЕВОЛНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ИГРАЧ В ИГРА, С КОЙ И СРЕЩУ КОЙ ДА ИГРАЕ ? ОТ КЪДЕ ГИ МИСЛИТЕ ТЕЗИ НЕПИСАНИ ГЛУПОСТИ ? Обръщам се към ГЛАВНИЯ администратор, от кога админчета (безизвестни) си позволяват такова отношение ? Нима не е мой изборът с кой да играя ? Вчера вечерта си решихме с моя авер - kiddo да поцъкаме във вашата верига и за пореден път се убеждавам, че не може да стопанисвате сърварите си адекватно, след като позволявате на некомпетентни образи да вземат пълен контрол над играчите ? Аз ли играя или админът ? Аз ли си вземам решенията или той ? ... Това се случва за втори път. Преди седмица отново бях влизал в дъст2 и същия админ започна да ме мести ту Т - ту CT. Въпросния админ така ли не разбра, че аз решавам какъв ще играя и кога ще се местя ? В демото се вижда още преди да съм влезнал как ме прехвърля, затова реагирах остро и вулгарно (това се дължи на факта, че за пореден път той ме прехвърля без мое разрешение). Обръщам се отново към "компетентния" ви колектив, да вербувате такова отношение от админ. ТОВА Е НЕДОПУСТИМО ! Неслучайно в сърварите ви има 14 човека, от които 10 са админи ! Играчи няма да влизат след като се отнасяте по подобен начин !!! Айде малко по-адекватно да се държите, ок ?
П.С. kiddo e с деактевиран акаунт, предостъпвам долните няколко реда на него ....:
Искам да попитам тоя некоректен и смешен бан от (НАРКОМАНА DINO BG ) Тъй ли не изтече вече ,то стана 3 месеца ,че някакво дете като тоя zxcv (който тежи 45 кила с дрехите) ще ми слага бан с причина .."Заобикаля на ип адрес"Какви са тези глупости при положение че аз съм с постоянен ип адрес?????Питам се от къде ги измисля тия щуротии,това дете изоставено дори от Бога.НА КАКВО СИ ВЕ ШУШЛЯК???? ИЗЛЕЗ ОТ АБСТИНЕНЦИЯТА В КОЯТО ЯВНО СИ . А помня времето в което Главния ми се извиняваше в скупе заради некадърните си"админченца"
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
демо на kiddo : http://dox.bg/files/dw?a=dc1b1bf4a3
демо на aitsak: http://dox.bg/files/dw?a=35e99d71fe
7. Сървърът, в който е направено доказателството:dust2 only
Админ раздава банове на воля !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Админ раздава банове на воля !
Последна промяна Report на 28 Окт 2013, 22:29, променена общо 1 път
Причина: Locked!
Причина: Locked!
-
aitsak - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: aitsak
Re: Админ раздава банове на воля !
Айде 1 седмица почифка, и бана да остане
Кидо - бана ти е неизтекъл, следователно всеки път когато влизаш, го нарушаваш, и се подновява спрямо времето на последното ти влизане.
Аитсак - със подобно държание заслужавах подобно наказание
Кидо - бана ти е неизтекъл, следователно всеки път когато влизаш, го нарушаваш, и се подновява спрямо времето на последното ти влизане.
Аитсак - със подобно държание заслужавах подобно наказание
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
До колкото си спомням твоя "авер" ми каза да те преместя от него, за да играете в един отбор? Сега нямам възможност да ти гледам демото, ама не ми е и нужно. Дори не съм се и опитвал да правя баланс, защото не беше нужен - ти беше спектатор и искаше да влезеш в игра, а аз като човек те преместих от него? През това време ти си показа селската проява с няколко реда "храна" и аз реших да процедирам както следва - избора е мой, да поставя gag или бан, а тъй, като бяха доста груби думите ти реших да поставя максималната забрана за подобна проява. Той и вашият приятел dzak ми писа веднага след това в скайп, събудихте по телефона момчето да ви оправя кашите и да ви маха бановете? Стига ви толкова, приключихте с връзките.
kiddo, сила неземна, ти още ли не си се отказал от нас? Не разбра ли след хилядите банове и намеци, че тук не си желан и, че си проблемна личност? Ще те помоля да не се отнасяш така с колегата ми и с мен, стотици пъти съм ти виждал селските маниери - нормално е, като там сте три улици на кръст. Щом акаунта ти е деактивиран значи трябва да имаш и поставен перманентен бан и от сървърите, а също така десетки пъти влизаше докато имаше поставен бан, което е многократно заобикаляне на бана, което се наказва с вечно наказание. IP адресът ти не си спомням дали е същия, като преди, но знам също, че не е трудно да се обадиш на доставчикът ти и да го помолиш да ти смени IP адреса, още повече, ако е местен се знаете лично - там не е гъсто населено при вас. Заключвам темата ти aitsak, за да не можеш да коментираш след моят пост или по-точно твоят приятел, твоето държание поне е адекватно, но пак не те е хванало срам да си пуснеш тема и да дадеш демото си. Хайде приятна ви вечер. Нека, като Руми се появи да реши как да ви подреди.
Edit - Ще отключа темата, един колега искал да добави нещо, и по-добре - тъкмо да видя и твоето мнение, за да има по-добра причина за поставеният ти бан.
kiddo, сила неземна, ти още ли не си се отказал от нас? Не разбра ли след хилядите банове и намеци, че тук не си желан и, че си проблемна личност? Ще те помоля да не се отнасяш така с колегата ми и с мен, стотици пъти съм ти виждал селските маниери - нормално е, като там сте три улици на кръст. Щом акаунта ти е деактивиран значи трябва да имаш и поставен перманентен бан и от сървърите, а също така десетки пъти влизаше докато имаше поставен бан, което е многократно заобикаляне на бана, което се наказва с вечно наказание. IP адресът ти не си спомням дали е същия, като преди, но знам също, че не е трудно да се обадиш на доставчикът ти и да го помолиш да ти смени IP адреса, още повече, ако е местен се знаете лично - там не е гъсто населено при вас. Заключвам темата ти aitsak, за да не можеш да коментираш след моят пост или по-точно твоят приятел, твоето държание поне е адекватно, но пак не те е хванало срам да си пуснеш тема и да дадеш демото си. Хайде приятна ви вечер. Нека, като Руми се появи да реши как да ви подреди.
Edit - Ще отключа темата, един колега искал да добави нещо, и по-добре - тъкмо да видя и твоето мнение, за да има по-добра причина за поставеният ти бан.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Ще се намеся и аз защото доста грозно се изразило това момче айтстак. Не съм бил в игра по време на бана но подкрепям въпросният админ и виждам защо си получил такъв. Дръжте се малко човешки това да не ви е тука да не казвам какво ??? Цитирам (П.С. kiddo e с деактевиран акаунт, предостъпвам долните няколко реда на него ....:
Искам да попитам тоя некоректен и смешен бан от (НАРКОМАНА DINO BG ) Тъй ли не изтече вече ,то стана 3 месеца ,че някакво дете като тоя zxcv (който тежи 45 кила с дрехите) ще ми слага бан с причина .."Заобикаля на ип адрес"Какви са тези глупости при положение че аз съм с постоянен ип адрес?????Питам се от къде ги измисля тия щуротии,това дете изоставено дори от Бога.НА КАКВО СИ ВЕ ШУШЛЯК???? ИЗЛЕЗ ОТ АБСТИНЕНЦИЯТА В КОЯТО ЯВНО СИ . А помня времето в което Главния ми се извиняваше в скупе заради некадърните си"админченца")
Сега кидо ли си мидо ли си не те знам но не ти дава , право да говориш така по адрес на Люси след като многобройно си се проявявал и ти е било простено. Сменете си диларите момчета изчакайте си наказанията да изтекат. Едно голямо браво на админа само това ще кажа
Искам да попитам тоя некоректен и смешен бан от (НАРКОМАНА DINO BG ) Тъй ли не изтече вече ,то стана 3 месеца ,че някакво дете като тоя zxcv (който тежи 45 кила с дрехите) ще ми слага бан с причина .."Заобикаля на ип адрес"Какви са тези глупости при положение че аз съм с постоянен ип адрес?????Питам се от къде ги измисля тия щуротии,това дете изоставено дори от Бога.НА КАКВО СИ ВЕ ШУШЛЯК???? ИЗЛЕЗ ОТ АБСТИНЕНЦИЯТА В КОЯТО ЯВНО СИ . А помня времето в което Главния ми се извиняваше в скупе заради некадърните си"админченца")
Сега кидо ли си мидо ли си не те знам но не ти дава , право да говориш така по адрес на Люси след като многобройно си се проявявал и ти е било простено. Сменете си диларите момчета изчакайте си наказанията да изтекат. Едно голямо браво на админа само това ще кажа
-
Batmana - Потребител
- Име в игра: ,
Не че искам много много да се меся ,но с това отношение не знам до къде ще стигнете с авера тти.
http://dox.bg/files/dw?a=3132678d67 това че сте много добри не ви дава право да се държите така.Тука няма кой да ви лансира за това.
http://dox.bg/files/dw?a=3132678d67 това че сте много добри не ви дава право да се държите така.Тука няма кой да ви лансира за това.
-
denity - Потребител
- Име в игра: DementeD # ^_^
ще вметна набързо, че с такова отношение, скоро и тази мрежа ще се присъедини към статуса на Несебър ЛАН. Демо файловете не съм ги гледал понеже не ми влиза в компетенцията да го правя. За това си има група! И тъй като е късно вече, ще направя нужните промени утре. Независимо на кой ще се обадите или ще пишете следващият път, Лично ще се постарая да не бъдете допускани в сървърите повече.
Хубава й спокойна вечер на всички. Темата е изяснена, ще я заключа. Имащите права могат да се изкажат, но мисля че други коментари не са нужни.
Sent from my iPad via Tapatalk
Хубава й спокойна вечер на всички. Темата е изяснена, ще я заключа. Имащите права могат да се изкажат, но мисля че други коментари не са нужни.
Sent from my iPad via Tapatalk
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
6 мнения
• Страница 1 от 1