Permanent ban за псувни!?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
Permanent ban за псувни!?
Здравейте! Преди 1,2 дена ме баннаха в един от вашите сървъри. Разбира се аз съм си виновен и много често се изпускам и започвам да псувам наред но не и без причина. Ако сложите по-компетентни админи нямаше в момента да ви пиша! Има хакер в сървъра а админите си чатят и си правят кефа може ли такова безобразие? Моля банът ми да бъде премахнат а аз от своя страна обещавам, че повече няма да псувам. Знам, че изобщо не е културно а напротив доста отблъскващо, немарливо и селско е да се псува но понякога наистина нервите ми не издържат, когато някакво "про" ме убие влизайки ми на стрелба или без да ме чува ми излиза с headshot. Знам какво ще кажете, че има добри играчи и прочие.. има добри играчи да, но обяснете ми как стават тези чалъми? Надявам се, че молбата ми ще бъде потвърдена както и аз ще спра да псувам. Извинявам се също и на всеки, който съм напсувал било то хакер или не.
-
macintosh - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: MAC1NT0SH-
Re: Permanent ban за псувни!?
Направи си тема по образец.
http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=233
http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=233
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
Последна промяна scientific на 18 Ное 2013, 15:09, променена общо 1 път
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Име в игра: z1212121
scientific написа:http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1020
Кажи си ИП-адреса
Причината явно не е обиди.
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
Бана ти е от [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^ и е Permanent, защото имаш повече от три бана вече, а имаш ли повече от три - всеки следващ директно се сменя сам на "вечен". Поставен е на 17.11.2013 - 12:42:05, а сега е 18.11.2013 - 14.04 часа - минали са 24 часа и виждам, че си си взел поука, но без демо не мога да махна бана, защото не се знае за какво е поставен. Може да не е само за псуване. Виж в папката cstrike демото, което се записва автоматично и го качи, за да го видя и след това веднага ще ти премахна бана. Бъди по търпелив и по-малко избухлив, защото е в твой минус, ако пък ти не беше напсувал нямаше да се стигне и до тук - нали така? Чакам демото.
Стига си писал там, където НЯМАШ ПРАВО. Не мога да разбера мнения ли трупаш или внимание. На теб не ти трябва IP адреса му, а аз мога да му го видя и без да го поставя - мнението ти е излишно и ще помоля някой модератор за пореден път да се заеме с теб!
scientific написа:http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1020
Кажи си ИП-адреса
Стига си писал там, където НЯМАШ ПРАВО. Не мога да разбера мнения ли трупаш или внимание. На теб не ти трябва IP адреса му, а аз мога да му го видя и без да го поставя - мнението ти е излишно и ще помоля някой модератор за пореден път да се заеме с теб!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Има бъг и не можем да разберем от къде е, затова е перм. бана е махнат, извинявам се за причиненото неудобство.
Приятна игра в сървърите на CS Megagaming
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Има бъг и не можем да разберем от къде е, затова е перм. бана е махнат, извинявам се за причиненото неудобство.
Хубаво тогава поне обърни внимание и на scientific - ще ти се обиди, че го игнорираш!
Темата е приключена.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
7 мнения
• Страница 1 от 1