Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от kev1n

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от kev1n

Мнениеот SEXY_M » 20 Ное 2013, 01:57

1. Вашият nickname Imp*SEXY_M
2. **********************
3. Nickname на администратора: kev1n
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=2&t=2
т. 6 и т. 2.2 от допълнителните правила
5. Малко е трудно вече но поне успях да направя снимки за доказателства, темата е преместена някъде си но добре че бях я отворил преди да се премести..... също ще добавя че мен не ме засяга вашия пиян админ за лошото му държание, във форума пише какви ли не глупости, радвам се че няма поне поставен бан от него че може с този алкохол който е изпил да види и извън земни в играта :D :D :D. Умолявам да се вземат мерки срещу дадения админ
също ще добавя че си имам и дете имам си и жена, а баща ми е починал и такива като тях ще ги изям заедно с дрехите за подобни обиди, kev1n не съм ти някое малко дете и пак ти казвам съобразявай се какво ми пишеш, не ми знаеш акъла и не ми дреме на колко ракиии си !!!!! И аз съм седял на компа пиян и съм играл но никога не съм се заяждал с никого, просто не съм дете пак ти казвам съобразявай се, светът е малък
6. снимки:
1: http://store.picbg.net/pubpic/E6/FB/071 ... ede6fb.JPG
2: http://store.picbg.net/pubpic/DE/A4/7cd ... 8cdea4.JPG
3: http://store.picbg.net/pubpic/19/8C/f24 ... 9e198c.JPG
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: BoT & SEXY_M

Re: Оплакване от kev1n

Мнениеот kev1n » 20 Ное 2013, 02:15

споко, снимал съм те и аз :) дишай дълбоко.. ;д и не можах да разбера какво оплакване пускаш? по кое правило ? :д написах 1 коментар, и то нарочно /в пс-а написах че го правя за да бъда +1 :)/ :) както след това те нарекох сволач и т.н. :) и за майка ти казах че ще играем на "пролет".. смао съобщавам какво съм казал нали.. :) ако случайно са ти махнали правата и не можеш да четеш :)

Тея снимки които показваш са СЛЕД като ти се заяде и ми заповяда какво да правя :) научи се да не го правиш и няма да имаш проблеми :)

ПС: не ме интересува кой си, каква раса си, колко са те били в училище или колко си депресиран/малтретиран! това не са проблеми с които да си осигуряваш някакъв "имунитет" и да се оправдаваш за държанието си /"във демократична държава никой няма право да говори заповеднически и да казва на друг какво да прави"/ Аз се обосновавам със това!
Офтопик:
Днеска съм незнайно защо на руска вълна.. поздраф http://www.youtube.com/watch?v=HD-UBHMtCeM
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот SEXY_M » 20 Ное 2013, 02:26

kev1n написа:споко, снимал съм те и аз :) дишай дълбоко.. ;д и не можах да разбера какво оплакване пускаш? по кое правило ? :д написах 1 коментар, и то нарочно /в пс-а написах че го правя за да бъда +1 :)/ :) както след това те нарекох сволач и т.н. :) и за майка ти казах че ще играем на "пролет".. смао съобщавам какво съм казал нали.. :) ако случайно са ти махнали правата и не можеш да четеш :)

Тея снимки които показваш са СЛЕД като ти се заяде и ми заповяда какво да правя :) научи се да не го правиш и няма да имаш проблеми :)

ПС: не ме интересува кой си, каква раса си, колко са те били в училище или колко си депресиран/малтретиран! това не са проблеми с които да си осигуряваш някакъв "имунитет" и да се оправдаваш за държанието си /"във демократична държава никой няма право да говори заповеднически и да казва на друг какво да прави"/ Аз се обосновавам със това!
Офтопик:
Днеска съм незнайно защо на руска вълна.. поздраф http://www.youtube.com/watch?v=HD-UBHMtCeM

виждам че даже ти е трудно да се досетиш за кои правила става дума. горе на 4-та точка по образеца за пускане на оплакване пише следното
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): и там има един линг към правилата и след това съм добавил точките които си нарушил и снимка1 е направена след като преместиха темата и не можах да се върна на зад за да ти снимам директния пост, не желая повече да пиша по твоите малумни постове. Вземи някои ден седни и ги прочети тези правила, виждам че ти е трудно с някои неща. Или имаш слаба ориентация или четеш просто на изуст
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот kev1n » 20 Ное 2013, 02:32

По правиалта пише +1, както аз съм написал преди да пусна форума, понеже ЯВНО съм ги прочел и ЯВНО знам какво следва и ЯВНО съм го направил нарочно ЯВНО за да покажа колко си ЯВЕН. А във какво си ЯВЕН няма да кажа! :) Ти си до тук +2 :) Имам и снимки и вискчо! Точно по твоята точка, очаквам още 1 във следващия месец и СПОРЕД ПРАВИАЛТА си аут за 1 седмица :) Това пич се нарича "програмно мислене" като кача снимките, на които се вижда как съм написал реакцията ти преди да си направил каквото и да е, и като видиш колко е елементарно ще ти стане тъпо. :) НО все пак! :) Жив и здрав! :)
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот kev1n » 20 Ное 2013, 11:43

SEXY_M написа:и там има един линг към правилата и след това съм добавил точките които си нарушил и снимка1 е направена след като преместиха темата и не можах да се върна на зад за да ти снимам директния пост, не желая повече да пиша по твоите малумни постове. Вземи някои ден седни и ги прочети тези правила, виждам че ти е трудно с някои неща. Или имаш слаба ориентация или четеш просто на изуст

Моля да бъде добавено още 1 предупреждение :)
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 20 Ное 2013, 12:12

Предупреждение няма да бъде сложено !
Изображение
Аватар
Imp Skype