1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:INTER
2. Вашето IP:192.168.0.101
3. Nickname на администратора: Kamikadze
4. Нарушеното правило - wall , aimbot
5.Разяснение:Получих бан, без причина 100 %
6. Демонстрация/Изображение: Линк - Демо със съдействието на SEXY_M nqmam ama toi si znae
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming dust 2
Bann Bez Pre4ina
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
INTER - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: INTER
Re: Bann Bez Pre4ina
Поискано е демото преди да пуснеш темата,чакам демото на админа.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Mersi kolega ,
vij go dobre izvinqvam se 4e pisha na Latinica ama ne mi raboti CTRL i ne moga da si smenq ezika , i na Ekran sashto go nqmam i taka , blagodarq
vij go dobre izvinqvam se 4e pisha na Latinica ama ne mi raboti CTRL i ne moga da si smenq ezika , i na Ekran sashto go nqmam i taka , blagodarq
-
INTER - Потребител
- Име в игра: INTER
INTER написа:1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:INTER
2. Вашето IP:192.168.0.101
3. Nickname на администратора: Kamikadze
4. Нарушеното правило - wall , aimbot
5.Разяснение:Получих бан, без причина 100 %
6. Демонстрация/Изображение: Линк - nqmam ama toi si znae
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming dust 2
Колега, първо да те помоля да си оправиш IP-то. След което те умолявам да си качиш демото за да можем да го разгледаме след като си играл днес в d2-Only и си получил бан, мисля че трябва да докажеш че не си хак и се надявам да си намериш демото. Днес са качени цели три демота срещу теб, постарай се и ти да ни зарадваш с едно демо и да приключи всичко.
Извършвам промяна в поста си с цел да не спама по темата а причината е че се снабдих с демото на Inter и реших да го кача за да го прегледат колегите от екип банове.
демо: http://dox.bg/files/dw?a=629e8fb219
На бана се вижда че причината е wall + aim. За вал хак мога да кажа че Inter от неговото си демо стреляше много през стените на ярда. Но както се вижда от демото му не всеки път имаше попадения срещу противник. А за айм - не видях нищо съмнително, това е моето мнение. Ето вече имаме демо нека го прегледат и колегите.
Последна промяна SEXY_M на 25 Ное 2013, 21:33, променена общо 1 път
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
колеги демото ми го няма в папката незнам какво е станало а ти интер първо защо копираш чужд ник моя като тоя ник го имам от 14 години за мен си хакер недеи да правиш интриги.
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Сега първо по темата. Тя е по образец, но само в дадена част. Бана ще го премахна на собствена отговорност.
Сега втората част. Админа получава предупреждение за неспазване на Задълженията на Администратор. После ще добавя, че ника няма как да е негов изобщо, камо ли от 14 години. Това не е Името по личен документ или друго такова, което можеш да докажеш, че е твоя собственост. Ще се постарая в близките няколко дни да се преработят основна част от Правилата за да може да има яснота и да не бъдат допускани повече такива грешки.
От днес нататък всеки Админ не запазил демо и/или снимка на даден бан ще бъде наказван. Независимо от хака! Изключение може да се направи, САМО и единствено за Speed хак. Моля да не се залива бан листа с такива причини за банване. Улеснявам Ви като за обида ако случайно баннете някой трябва да имате снимка на конзолата!
Темата е приключена, ако някоя от страните иска нещо да добави да ми го напише на ЛС. Групите имащи права да пишат след мен моля да го направят, ако има какво да добавят.
Желая хубава вечер на всички.
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1328
Сега втората част. Админа получава предупреждение за неспазване на Задълженията на Администратор. После ще добавя, че ника няма как да е негов изобщо, камо ли от 14 години. Това не е Името по личен документ или друго такова, което можеш да докажеш, че е твоя собственост. Ще се постарая в близките няколко дни да се преработят основна част от Правилата за да може да има яснота и да не бъдат допускани повече такива грешки.
От днес нататък всеки Админ не запазил демо и/или снимка на даден бан ще бъде наказван. Независимо от хака! Изключение може да се направи, САМО и единствено за Speed хак. Моля да не се залива бан листа с такива причини за банване. Улеснявам Ви като за обида ако случайно баннете някой трябва да имате снимка на конзолата!
Темата е приключена, ако някоя от страните иска нещо да добави да ми го напише на ЛС. Групите имащи права да пишат след мен моля да го направят, ако има какво да добавят.
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1328
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Report написа:От днес нататък всеки Админ не запазил демо и/или снимка на даден бан ще бъде наказван. Независимо от хака! Изключение може да се направи, САМО и единствено за Speed хак. Моля да не се залива бан листа с такива причини за банване. Улеснявам Ви като за обида ако случайно баннете някой трябва да имате снимка на конзолата!
И знаеш ли кое е най-лошото? Шепа хора си позволяват да "е*ават" останалите си колеги с простотията си, това, че не си знаят правата, и че не са достатъчно образовани в тази насока. Защо се стигна до там? Защото се дава шанс на всеки втори! Хайде сега честито, поредната измислица, че трябва да се прави демо за всяко нещо, ама няма проблем - не се сърдете, ако имам след някой Aimbot и още 3 бана за обиди и псуване, защото докато му правя демо, я мене ще нахранят, че се бавя и, че съм неграмотен, я хакера... Хайде лека вечер и със здраве.
Офтопик:
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
7 мнения
• Страница 1 от 1