-Kimosabe
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-B A R C E L O N A F A N и DementeD # sad!?
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Ще ме извините не ми се четат толкова,за да ги цитирам точните точки.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-Ще прикача демото,аз си играя през цялото време,но забързайте кадъра и гледайте чата.Оплакването е от държанието на администраторите.Ще кажа върху какво се основава главно оплакването.Единия администратор употребява (според мен) неправомерно правата си,като упражнява привилегиите,които има,за да задължи противниковия отбор да отива там,където той пази (qrd only на д2),той си играе CT и му е готино да си чака и да ни бие,само че ние имаме право да ходим по целия мап - поне така беше преди,ако нещо се е променило,моя грешка.Наказа мен и съотборник с безразборен slay.Погледнете демото ще стане ясно.А за Господин #sad !?,искам само да прегледате чата и да видите,как точно се държи 1 админ спрямо играч...за мен неговата намеса си е чиста доза заяждане - вие ще кажете има ли основание или не това оплакване.
6. Демонстрация/Изображение:
[DOWNLOAD DEMO (25.09MB)!]
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Dust2
Тъй като ми е ясно отношението към подобен тип оплаквания,искам предварително да подчертая,че темата не е с цел да "злепоставя" админите.Тя има за цел да ми обясните/кажете/ дали правилно са постъпили или са превиши привилегиите си.
Извинявам се за причиненото неудобство,ако има някакъв въпрос или проблем - пишете.