Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - BANS:Оплакване от некоректен Админ burgasko

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - BANS:Оплакване от некоректен Админ burgasko

Мнениеот kamikadze » 06 Мар 2014, 12:13

http://dox.bg/files/dw?a=bed4d5271b -каде е казано че неможе да се играе на всякаде и + това ми казваш че съм неграмотен.
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | kamikadze

Re: BANS:Оплакване от некоректен Админ burgasko

Мнениеот Bat-Miro » 06 Мар 2014, 12:18

бана ти е от мен,оплакването видях за какво е , ама заплахи към админ, знаеш не се толерират,според мен ти е неоснователно оплакването, нека се изкажат по висши админи,на демото предполагам ще се види
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот kamikadze » 06 Мар 2014, 12:38

Bat-Miro написа:бана ти е от мен,оплакването видях за какво е , ама заплахи към админ, знаеш не се толерират,според мен ти е неоснователно оплакването, нека се изкажат по висши админи,на демото предполагам ще се види

и защо ме бан за нищо че той ме обижда и му казах че правата да не му летят това ако е обида здраве му кажи
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Мнениеот Energy Style ^ » 06 Мар 2014, 12:53

Погледнах демото и искам да кажа , Значи на батман гаг е несправедлив , че е казал ботио не е никва обида ! Ако имаше анти гаг ли как се наричаше , нямаше да го гагне за такава дума
NRg | History : maai xaka ei botio
Ndoe killed ALMA3 with awp
Ndoe killed NRg | History with awp
(ADMIN) Batmana: has gagged NRg | History from speaking for 10 minutes (say

След това видяхме обида към стария колега ,Камикадзе ..Неграмотен му написа Бургаско ... Както знаем , може да се играе кадето си иска и не можем да забраним ! Преди и аз съм правил такива грешки , и след като в форума потвърдихте ,че може да се играе кадето иска аз спрях ! А за самия ти бан , Цеци не си прав ! Това което написа " искаш ли без права" е лапешка работа ...От цялото демо само за това си заслужава бана ..Мисля че трябва да си изчакаш бана да ти изтече , и към другите колеги нека да не гагваме за щяло и нещяло ;) Това е моето мнение !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот kamikadze » 06 Мар 2014, 12:58

Energy Style ^ написа:Погледнах демото и искам да кажа , Значи на батман гаг е несправедлив , че е казал ботио не е никва обида ! Ако имаше анти гаг ли как се наричаше , нямаше да го гагне за такава дума
NRg | History : maai xaka ei botio
Ndoe killed ALMA3 with awp
Ndoe killed NRg | History with awp
(ADMIN) Batmana: has gagged NRg | History from speaking for 10 minutes (say

След това видяхме обида към стария колега ,Камикадзе ..Неграмотен му написа Бургаско ... Както знаем , може да се играе кадето си иска и не можем да забраним ! Преди и аз съм правил такива грешки , и след като в форума потвърдихте ,че може да се играе кадето иска аз спрях ! А за самия ти бан , Цеци не си прав ! Това което написа " искаш ли без права" е лапешка работа ...От цялото демо само за това си заслужава бана ..Мисля че трябва да си изчакаш бана да ти изтече , и към другите колеги нека да не гагваме за щяло и нещяло ;) Това е моето мнение !

съгласен съм но от яд го написах че ме обиди бил съм неграмотен
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Мнениеот MORTAL » 06 Мар 2014, 13:22

viewtopic.php?f=2&t=428
Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!

Един за наказание и един наказан. Така ги виждам нещата.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Bat-Miro » 06 Мар 2014, 13:29

ако беше обидил мен, щях да го гагна, аз гаг слагам когато е заслужен,но към колега ще ти отнемат правата става друго и последиците се виждат
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот HeBuHHa » 06 Мар 2014, 13:36

Kamikadze, каквото и да ти е казал burgasko не означава, че трябва да го заплашваш с отнемане на права. Това, че си бил админ тук не означава, че можеш да заплашваш с отнемане на права. :) От както ти взеха правата гледаш само как да обиждаш, да се оплакваш за някакви безсмислени работи.. Яд ли те е незнам, но тези твои постъпки не са прави, все пак си ни бил колега и много добре знаеш как стоят нещата. :) Пък ако те е яд, ние нямаме вина за нищо за да ни обиждаш и нагрубяваш по някакъв глупав начин :)
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот burgasko » 06 Мар 2014, 13:47

Понякога истината боли .... извинявай, че съм те обидил ....
Peace \/
Аватар
burgasko
Потребител
Потребител

Име в игра: burgasko.com

Мнениеот kamikadze » 06 Мар 2014, 14:14

Top_Mrusnica написа: Kamikadze, каквото и да ти е казал burgasko не означава, че трябва да го заплашваш с отнемане на права. Това, че си бил админ тук не означава, че можеш да заплашваш с отнемане на права. :) От както ти взеха правата гледаш само как да обиждаш, да се оплакваш за някакви безсмислени работи.. Яд ли те е незнам, но тези твои постъпки не са прави, все пак си ни бил колега и много добре знаеш как стоят нещата. :) Пък ако те е яд, ние нямаме вина за нищо за да ни обиждаш и нагрубяваш по някакъв глупав начин :)

написах го от яд зная били сме колеги и неискам да имам пререкания с никой гледали демото да видиш как ме обиди ? а знаете че админа няма право на обиди към даден играч и бивш колега независимо че несъм админ
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Следваща

Назад към Други