BUILD 5758 SERVER (0 CRC)
Server # 22
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin d3v1lk1nG.
[AMXBans] There are 59 minutes and 46 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname: -=SpawN=-vulpes-(Shu'al)m-tilki
[AMXBans] Reason: 'Laming'
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.csmegagaming.com
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '94.156.18.99'
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check y1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: -=SpawN=-vulpes-(Shu'al)m-tilki
2. Вашето IP: : '94.156.18.99'
3. Nickname на администратора:d3v1lk1nG.
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
http://dox.bg/files/dw?a=7a44a95071
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Gungame
Е това вече става непонятно , взех победа и попитах да кача ли пак демо и бан .Сега не искам да се заяждам обаче тоя админ или го е яд че бия или нещо не добре с нервите ???Ако може някой модератор да му обърне внимание ,аз играя тук от 1 месец и досега нямах проблеми ,но тоя админ започва да се заяжда с мен и то явно .Ако съм хакер както попитах миналата тема моля да ми бъде поставен парнамент и да не влизам ,ако не говорете с тоя админ защото това вече дразни яко .Прочетох правилата ви и видях че имате една точка 6 където пише"
6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
Благодаря за вниманието и пак се обръщам с молба да се говори с тоя админ ,като ме баннва поне да има за какво
пак бан и за какво?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
пак бан и за какво?
Последна промяна Fox на 28 Мар 2014, 13:27, променена общо 1 път
- Fox
- Предупреждения: 0
Re: пак бан и за какво?
Ще те помоля да си качиш демото намира се във cstrike под име CS MegaGaming GunGame.dem , както на колега ако може демото да се види
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Няма нужда да качва ,взе 1 игра на късмет и ме пита пак ли бан,да качвам ли демо ? Ми щом питаш да пак бан, след час влез и пак ме питай
Офтопик:
Последна промяна d3v1lk1nG на 28 Мар 2014, 13:31, променена общо 1 път
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Няма нужда да качва ,взе 1 игра на късмет и ме пита пак ли бан,да качвам ли демо ? Ми щом питаш да пак бан, след час влез и пак ме питай
И за това ли се баннва? Ти чел ли си правата ? Май нещо си много нервен ?Дали е на късмет си е моя работа ? Щом съв в топа на 2 позиция и само за 20 дена имам 92 wina значи не всичко е късмет "хахахахахаахахахахахах" а смей сега !!!!Ако е твой сървара направо ме банвай да не влизам ,ако не си дано някой ти вземи правата ,че скоро май тук ще си играеш ти и някой друг админ "хахахахахаха" -много смешно
- Fox
Жив и здрав ,по качествен юзер от теб не съм виждал скоро приятна игра след час
-
d3v1lk1nG - Потребител
d3v1lk1nG написа:Жив и здрав ,по качествен юзер от теб не съм виждал скоро приятна игра след час
Пак ще питам не теб ,а главния ако прочете ,такали ще я караме с тоя админ след всяка моя победа ще ям бан и ще качвам демота за да му правя кефа ли? Май съм объркал веригата за игра тогава ??? Аз играя в 5 вериги за gungame такова чудо не съм видял ,банове за кеф на сървар админ!!! Нека главния да се изкаже да се махам ли че на тоя админ d3v1lk1nG не му харесвам!!!
- Fox
Мн си хитър , да съм казал такова нещо ? казах че се заяждаш пък на мен не ми е до детски работи затова те банвам да не се занимавам с теб и да си оправиш поведението правилата не съм ги чел ама явно е време ( никой не ти е казвал да се махаш )
-
d3v1lk1nG - Потребител
d3v1lk1nG написа:Мн си хитър , да съм казал такова нещо ? казах че се заяждаш пък на мен не ми е до детски работи затова те банвам да не се занимавам с теб и да си оправиш поведението правилата не съм ги чел ама явно е време ( никой не ти е казвал да се махаш )
Вече почва да ми става смешно чесно!!! Бан за заяждане !!! Да съм питал теб ,да си виждаш името в чата ??? И как ме видя излезе спектор за да ме банеш по твоите думи за най-малкото ли??? Ставаш смешен честно банвай ме ,като ти преча ще се махна то е ясно какво целиш!!! Аре чао ви егати смешната работа. Няма да влизам тук да си спокоен!!!
П.с Това сега го видях и ми стана ясно какво целиш:
Нищо лично ,вчера е възможно да съм сбъркал , но не се заяждай и дръж се едно си някав мн важен ,защото ще намеря и най малкото за което да се хвана и пак ще те банна
Дано след като се махна и теб да махнат!!!!
- Fox
Ще помоля колегата да си даде демото отново
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
През уя ми е С бавноразвиващи не си пиша от доста време ,радвам се че ме ''разбра'' правилно
Офтопик:
-
d3v1lk1nG - Потребител
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2