Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Грешка яка на админ M8

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Грешка яка на админ M8

Мнениеот Fox » 31 Май 2014, 13:16

http://dox.bg/files/dw?a=3d56288124
Сега не искам да се заяждам с админа ,обаче по време на игра в gungame и точно когато не съм убит да ме местиш заради баланс и то без да си излязъл дори spector ,е груба грешка!!! По тоя начин смисъла да играя е никакъв ,даже мога да изляза при това положение от играта и баланса няма пак да го има ,а най лошото че ме премести и ти писах че не така ,а ти си излезе даже ,защо кажи поне извинявай!Ако си решил да правиш баланс поне пиши някой да мини от другия отбор,а не да си правиш на своя глава избор ! Не исках да те злепоставям ,обаче това беше една от любимите ми карти и яко се ядосах !

П.С.Ника на админа е Miss K8 извинявам се за грешката в заглавието
Fox

Предупреждения: 0

Re: Грешка яка на админ M8

Мнениеот Elektra* » 31 Май 2014, 13:36

Извинявам се,но терористите бяхте 9,а ct бяхме 6 направих си баланса и излязох!
Аватар
Elektra*
Потребител
Потребител

Име в игра: Elektra*

Re: Грешка яка на админ M8

Мнениеот Fox » 31 Май 2014, 13:48

Elektra* написа:Извинявам се,но терористите бяхте 9,а ct бяхме 6 направих си баланса и излязох!

Не така електра трябваше само да напишеш ,аз сам щях да мина знаеш че минавам .Няма проблем ,обаче беше и с друг ник непознат за мен ! Ако си беше с твоя ник нямаше да пусна тема, защо си добър админ .Моля Модераторите да изтрият темата ми да не слагат наказание на Електра ,добър админ е направила е грешка без да иска ! Моля да няма наказание за админа ,на всеки се случва !!!
Fox

Назад към Други