predi malko me bana burgasko ce sa m go dall v frum a molq vi mahi te mi bann a i mahite pravata na burgasko ne si vurshi rabotata..
ne banva hackerite i banva ne spravedlivo
За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Vito: Абе ти се базикаш Това е формата за оплакване качи си демото или снимки от какво се оплакваш и замести точките с твоите данни имаш време до 23:00 демек още 30 мин в противен случай няма да ти се обърне внимание и престани да пускаш 20 теми с едни и същи неща в тях !!! НАТИСКАШ БУТОНА ПРОМЕНИ И ЗАМЕСТВАШ!!!
неспанраведлив бан ot burgasko.com
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
Red-Line - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Are We Alone
Re: неспанраведлив бан ot burgasko.com
Щом можеш сам да си сложиш аватар на профила,предполагам,че може и сам да прочетеш правилата за коментар в този сайт.Ако не ме разбираш какво ти пиша,ще го напиша на разбираем за теб "език".
Nameri si demoto v papka cstrike i go sloji v dox.bg.Posle dai linka za svalqne v tema ,suzdadena ot teb v pravilniq razdel- oplakvane ot nekorekten admin. 6a ma izvini6 ama na turski ne razbiram ni moq ti pi6a.
Ve bir perde silmeyin, annem ne yaptığınızı anlıyor.
Nameri si demoto v papka cstrike i go sloji v dox.bg.Posle dai linka za svalqne v tema ,suzdadena ot teb v pravilniq razdel- oplakvane ot nekorekten admin. 6a ma izvini6 ama na turski ne razbiram ni moq ti pi6a.
Ve bir perde silmeyin, annem ne yaptığınızı anlıyor.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Само нещо да добавя ако незнаеш да качиш демото. viewtopic.php?f=35&t=6413
Всеки заслужава втори шанс !
-
1907 - Потребител
- Име в игра: 19o7
Баннат си за 1 час ще си го изтърпиш след като не добавяш нито демо нито снимки. Ключ и на тази тема.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
4 мнения
• Страница 1 от 1