Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ "АДМИНЧЕТО" Animals

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Мнениеот astalavista » 05 Ное 2014, 20:44

За пореден път админчето Animals се прави на дръж ми шапката, цялата необходима информация може да се види от тук: /viewtopic.php?f=116&t=7221#p71400
Тук в тази тема искам причина за неговите действия, неговото извинение и оставката му !
от SEXY_M » 05 Ное 2014, 20:22
Автора има пълното право да си пусне оплакване в раздела за тази цел с ясни и точни факти и доказателства.

http://dox.bg/files/dw?a=914412530f

Въпросното админче Animals използва неправонерно правата си в разрез на правилата
Тук ще цитирам малко от вашите правила !

Строго се ЗАБРАНЯВА ползването на Админските права без основателна причина !

Кикването, Банването и Слейването, трябва да става само след като сте видяли проблема със собствените си очи.

Всеки админ е ДЛЪЖЕН да посещава редовно форума и да се изказва по теми засягащи го лично. Желателно е да се взима участие в темите BANS:Оплакване от некоректен Админ или Форум Модератор след като сте изгледали предоставените материали, като изключение правят само Помощник Админите, те нямат право да пишат там.

Тук искам да отговоря на SladuR от предишната тема

Е не съм съгласен, грешката не е само една, веднага дадох пример със старата тема. Ето ти цитат от последното мнение на admin-a:
от Admin » 21 Сеп 2014, 10:53

MORTAL написа:
Vito написа:
Ти се шегуваш нали ? :D какво е това демо 1 убийство? Ключ на темата отива в грешни банове.

Демо с едно убийство? Сериозно ли?! Считай се предупреден.

+1
Явно е време да се спират права за такива неща.
Много несериозно.

Искам само да се запитате какъв е шанса две мега издънки само с мен, правете си сметката колко още грешни решения има въпросното "админче". НЯСТОЯВАМ Animals да си изкаже мнението по темата, а не да се крие, защото той е причината за цялата дъндания.

Ето поредна негова издънка - viewtopic.php?f=118&t=4923&p=54926#p54926

от zxcv ;> » 07 Дек 2013, 15:37

Animals написа:
Ето и мойто демо http://dox.bg/files/dw?a=b40cbea332
маи не беше с хак :) греших, Сори.

Няма хак, но все пак имаш демо (handshake) Случва се да се обърка човек, но все пак при това положение казвай и на другите ти колеги в сървъра да гледат и да дадат мнение. Темата е приключена и я заключвам.

А по въпроса с това, че не те знаем повечето - нормално е! Не пишеш във форума, за да не се издаваш, а кой те е направил админ без кандидатура и без да те провери - той си знае, просто това е подигравка с всички Тестови админи, Сървър админи, Екип банове и Модератори. Явно доста добре успява едно 13 годишно дете живущо в мъничко селце да върти едни от най-влиятелните хора във веригата на малкият си пръст и пак ще се каже "ще пострадат и невинни". Няма да пиша повече - не обичам романите ще добавя САМО това:

Потребители пишещи от този IP адрес
izroda
ATV
HALA MADRID
naTpoH
MaK
SunnYBeAch
sokolest.king.1
shishko
BEST_IN_THE_WORLD
EnglishAcademy
DeadLock.LAST

За какво повече да си говорим ?
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: astalavista

Мнениеот SEXY_M » 05 Ное 2014, 21:26

В това оплакване виждам единствено че админа малко е прекалил с правомощията си когато те е slap-вал. Виждам че си се опитал да прочетеш част от правилата , но явно четеш тези които те засягат за ситуацията. А ти си нарушил следните то Правилата на Форума:
т.2 Заглавието на темите трябва да е точно и ясно.
т.7. Забранено е писането само със ГЛАВНИ букви!
И в демото се вижда че си нарушил:
т.2 Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!

Мисля че темата ти няма достатъчно доказателства и факти и че с темата трябва да се заеме някой от екип "Форум Модератори"
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот astalavista » 05 Ное 2014, 21:41

Пълни глупости, изложих ти факти и доказателства с тонове колко повече искаш да ти изложа, или нарочно си затваряте очите ? защото като четох стари мнения е ясно че тоя е станал админ без кандидатура, без одобрение и на неговото IP има една камара регистрации, само с мен има 2 гафа, като му напишеш ника в търсачката се излива още помия. Не ме интересува колко правила съм нарушил оня псевдоиграч cecko защо не си получи наказанието както по рано попитаха админчето, защо само мен е гагнал ? Той така и не отговори, а хората му зададоха въпрос. Аз съм готов да поема всякво наказание, стига и некомпетентното админче също да си го поеме, както и "cecko" все пак живеем в демокрация нали ? Няма дискриминация. Наказанията са за всички. А и виждам и на вас май не ви стиска да вземете мерки срещу един от "вашите". Защо ли накрая си мисля че само аз ще го изям за да ми затворите устата ? Май така ще ви е най - удобно, изгубих си цялата вечер в разправии заради някакво 13 годишно админче дето има вероятно 5 думи в речника и така и НЕ ОБОСНОВА ДЕЙСТВИЯТА СИ.

ПИЙС !
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

Мнениеот ABC » 05 Ное 2014, 21:56

Поредният търсещ внимание...Колеги, обърнете му нужното внимание да не му стане нещо на момчето
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот Eagle » 05 Ное 2014, 21:58

Не знам дали имам право да пиша тук сигурно не, ако е така извинете.
SEXY_M написа:В това оплакване виждам единствено че админа малко е прекалил с правомощията си когато те е slap-вал. Виждам че си се опитал да прочетеш част от правилата , но явно четеш тези които те засягат за ситуацията. А ти си нарушил следните то Правилата на Форума:
т.2 Заглавието на темите трябва да е точно и ясно.
т.7. Забранено е писането само със ГЛАВНИ букви!
И в демото се вижда че си нарушил:
т.2 Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!

Мисля че темата ти няма достатъчно доказателства и факти и че с темата трябва да се заеме някой от екип "Форум Модератори"

Заглавието си е точно и ясно, може би малко поукрасено с думата "АДМИНЧЕТО".
Никъде не е писал само с главни букви, освен да подчертае някои неща.
Всъщност защо пиша. Вярно че един гаг, слай, слап не е толкова сериозен колкото един бан, но е много по дразнещ, така че спрете да казвате това са някакви глупави неща от наша страна с цел заяждане. Всяко едно действие или бездействие без причина е причината ние(потребителите) да се нервираме, явно скоро не сте гледали от наша гледна точка. Голяма верига, големи хора сте, но все пак гледайте и на малките неща като тези, за да не си губите потребители. Спрете да се защитавате безрезервно е глупаво, по-добре вижте къде сте сгрешили, ако не сте- добре. Нещата като не вървят добре, няма сами да се оправят, освен ако не се промени нещо.
Изображение
Изображение
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: Eagle

Мнениеот ABC » 05 Ное 2014, 22:05

Това го напиши на всички потребители във форума.Да се съобразяват какво пишат/псуват/обиждат в игра.Следва slap/slay/gag и се започва едно писане и реване по форума, че видиш ли, ние сме безгрешни...админите отново са виновни - накажете ги !
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Мнениеот Eagle » 05 Ное 2014, 22:14

Това е малко прекалено, което те искат, но те очакват един админ да бъде тъй коректен като Бог и забравят, че и Вие сте хора. Но все пак, за да някой да мрънка си има причина, която Вие пропускате, заради тяхните крайности, което е и проблема. Случая остава непрегледан, няма промени в нещата и след някой друг ден пак същата история.
Изображение
Изображение
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: Eagle

Мнениеот ABC » 05 Ное 2014, 22:22

Написах го по-горе, ще го напиша отново.
Проблемът е, че тези няколко играча, които само мрънкат за най-дребното нещо си го правят сами.
Всеки ден се сблъсквам с такива хора и на мен ми писва, но гледам да се размине без никакви наказания.
Надявам се да ме разберете, че не сме безгрешни, но това важи и за вас!
Всеки различно приема gag/slat/slap и така се стига до такива теми...Свят широк, хора всякакви
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Мнениеот astalavista » 06 Ное 2014, 00:17

Абе я се опрай малко кой ти мрънка, кой ти търси внимание, виж само колко хиляди мнения имам направо пръснах форума от мрънкане последното ми влизане във форума и ваш сървър беше преди 2 месеца напрао си умирам да ви търся вниманието. И за пореден път обсъждате всичко друго само не и въпросното админче Animals което още не си е изразило мнението тука, няма ли ред колегията админчета да го призоват тука ?
Аватар
astalavista
Потребител
Потребител

Мнениеот rk2k » 06 Ное 2014, 02:21

ABC написа:Поредният търсещ внимание...Колеги, обърнете му нужното внимание да не му стане нещо на момчето

Я обърни внимание и на мен ,че и аз обичам да мрънкам много господа админи .Ей сега и аз пуснах тема за такова своеволие от твой колега и като гледам има бая оплаквания от тоя род .Май вие искате внимание да ви се обръща внимание, а не ние ? Тук докато не започне да се наказват админите с отнемане на флагове няма да се оправите никога ! Е гледай и кажи че и аз търся внимание!
/viewtopic.php?f=49&t=7223#p71421
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Следваща

Назад към Други