Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

оплакване от barcelona fan

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

оплакване от barcelona fan

Мнениеот AntonioMontana » 23 Ное 2014, 19:23

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Бан нямам
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: barcelona fan
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: GunGame
8. Демо - http://dox.bg/files/dw?a=fed2bc92f1
Оплакването е за това, че админа не си върши основната работа, която е да банва нарушителите. Проблема е че той си цъка и не го интересува много много дали има хакери и се сети да отиде да банне въпросния хакер, когато му казахме аз и още един играч (clap) . Въпроса ми е винаги ли трябва аз или някой друг да казва, че има хакер, за да се сети админчето да отиде спек и да гледа за хакери ? Отделно ме гагна и слайна за това, че му казвам истината пхахах..това е.
Доволен ли си zxcv ;> ?
Последна промяна AntonioMontana на 23 Ное 2014, 23:07, променена общо 2 пъти
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Antonio Montana

Re: оплакване от barcelona fan

Мнениеот NEVIDIM » 23 Ное 2014, 19:42

viewtopic.php?f=49&t=7309 Трябва да направиш нещо такова...както кидо се е постарал,така се постарай и ти...;)
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот Vito » 23 Ное 2014, 19:42

Да винаги трябва!!! няма как да има 20-25 човека и ние да гледаме всеки един,ето ти тема за размисъл,влиза някой с хак натиска таб гледа 2-3 спектатора според теб ще продължава ли да играе с хака или няма ?
Възможен отговор 1 : Да ще продължи да играе с хака ако е достатъчно глупав
Възможен отговор 2 : Не няма да играе с хака защото има спектатори които е възможно да са админи.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот AntonioMontana » 23 Ное 2014, 20:27

Vito написа:Да винаги трябва!!! няма как да има 20-25 човека и ние да гледаме всеки един,ето ти тема за размисъл,влиза някой с хак натиска таб гледа 2-3 спектатора според теб ще продължава ли да играе с хака или няма ?
Възможен отговор 1 : Да ще продължи да играе с хака ако е достатъчно глупав
Възможен отговор 2 : Не няма да играе с хака защото има спектатори които е възможно да са админи.

барселоната си е длъжен да мине спек, а него изобщо не го е*е ;) . И не бяхме 20-25 човека. И хакера си беше очевиден...аймерите се ловят лесно...като се погледне /hsall .
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 23 Ное 2014, 20:39

:D направо ме преби с тва hsall благодаря ти че ни светна че по това се ловят аймери влизай в сървърите и сабирай доказателства за другите такива теми ... безмислени
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот zxcv ;> » 23 Ное 2014, 20:41

Това ти е последната тема, която ще ти се разгледа по този проблем, давам ти шанс да натиснеш бутон "Промени" и да си я оправиш - следващият път ще те докладвам. Не стига, че не си правиш труда да прочетеш правилата, а и обиждаш и не се съобразяваш, осъзнай се на някъде. NEVIDIM ти е показал как трябва да се получат нещата!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот AmonRA » 23 Ное 2014, 22:47

AntonioMontana написа:Не ме е банвал, така че не виждам какъв образец да следвам. Оплакването е за това, че админа не си върши основната работа, която е да банва нарушителите. http://dox.bg/files/dw?a=fed2bc92f1 това е демото. Проблема е че той си цъка и не го интересува много много дали има хакери и се сети да отиде да банне въпросния хакер, когато му казахме аз и още един играч (clap) . Въпроса ми е винаги ли трябва аз или някой друг да казва, че има хакер, за да се сети админчето да отиде спек и да гледа за хакери ? Отделно ме гагна и слайна за това, че му казвам истината пхахах..това е.

драги ми играчо дори и бавно развиващ би осъзнал че 1 админ няма как да огрее навсякъде и няма как да си следи играта да следи чата и да следи горе у дясно кои колко глави удря и прочие в крайна сметка и вие участвате в процеса всички сме 1 ти като си видял нарушение сигнализираш на админ чата и готовоо рииш ли ;)
п.с. само искам да напомня че НИЕ НЕ СМЕ МАШИНИ и не очаквайте от нас да реагираме на секундата особено в динамичните сървари като дм гг и айм=а!
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот AntonioMontana » 23 Ное 2014, 23:01

AmonRA написа:
AntonioMontana написа:Не ме е банвал, така че не виждам какъв образец да следвам. Оплакването е за това, че админа не си върши основната работа, която е да банва нарушителите. http://dox.bg/files/dw?a=fed2bc92f1 това е демото. Проблема е че той си цъка и не го интересува много много дали има хакери и се сети да отиде да банне въпросния хакер, когато му казахме аз и още един играч (clap) . Въпроса ми е винаги ли трябва аз или някой друг да казва, че има хакер, за да се сети админчето да отиде спек и да гледа за хакери ? Отделно ме гагна и слайна за това, че му казвам истината пхахах..това е.

драги ми играчо дори и бавно развиващ би осъзнал че 1 админ няма как да огрее навсякъде и няма как да си следи играта да следи чата и да следи горе у дясно кои колко глави удря и прочие в крайна сметка и вие участвате в процеса всички сме 1 ти като си видял нарушение сигнализираш на админ чата и готовоо рииш ли ;)
п.с. само искам да напомня че НИЕ НЕ СМЕ МАШИНИ и не очаквайте от нас да реагираме на секундата особено в динамичните сървари като дм гг и айм=а!

той никога не гледа за хакери
Последна промяна AntonioMontana на 23 Ное 2014, 23:06, променена общо 1 път
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Мнениеот AntonioMontana » 23 Ное 2014, 23:02

Vito написа::D направо ме преби с тва hsall благодаря ти че ни светна че по това се ловят аймери влизай в сървърите и сабирай доказателства за другите такива теми ... безмислени

не съм казал само и единствено с hsall :|
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Мнениеот AmonRA » 23 Ное 2014, 23:12

AntonioMontana написа:
Vito написа::D направо ме преби с тва hsall благодаря ти че ни светна че по това се ловят аймери влизай в сървърите и сабирай доказателства за другите такива теми ... безмислени

не съм казал само и единствено с hsall :|

личното ми мнение е че колкото по-малко пишеш по-малко ще се излагаш! :)
АЗ КАЗАХ! :3
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Следваща

Назад към Други