Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Админ

Мнениеот Patient » 18 Яну 2015, 19:01

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:НЕ съм бил баннат а гагнат
2. Вашето IP:46,47,82,170
3. Nickname на администратора:Animals и NRg | kamikadze
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): гаг бе причина (според мен)
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Въпросните админи ме гагват без причина че съм му казал хакер и айде яж гага :/ а другия ме гагна че го питах за какво ме гагнаха ! МОЛЯ ДА ИМ БЪДЕ ОТНЕТ СЪОТВЕТНИЯ ФЛАГ С КОЙТО ГАГВАТ !
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо http://dox.bg/files/dw?a=3876a7cd2b Снимка нямам не направих но в демото се вижда
7. Сървърът, в който е направено доказателството:DEATMATCHA
Аватар
Patient
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Patient

Re: Оплакване от Админ

Мнениеот kamikadze » 18 Яну 2015, 19:13

защото се заяждаше с анималс неко тои да потвърди
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Име в игра: NRg | kamikadze

Мнениеот NEVIDIM » 18 Яну 2015, 19:17

Тук всички почнаха като малките деца ,,той почна първи,, и т.н.т. ...какви са тези оплаквания заради гаг...аз на скоро имах такъв случай с двама играча с едни IP...гагнах този който псуваше и обиждаше,обаче получават гаг двамата...след което се почна същата случка,като тази,защо съм го гагнал без причина...а за да са те гагнали колегите и то двамата,значи има за какво...;)
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот Patient » 18 Яну 2015, 22:14

Какви ипта какви глупосто говориш ако си бе направил труда да изгледаш демото щеше да видиш че въпросните админчета гагват ей тъй че им е скука явно! И второ не мисля че е детска истотия как викаш ти всички почнаха като малките деца този и онзи направил така, защото не мисля че ще ти е приятно да те гагват ей така без причина и да не можеш да пишеш заради някое детенце което не знае какво прави...! Извинявам се че ви писах в темата не трябваше но след "умните ви" изказвания по темата ми не можах да се сдържа извинявайте отново!!!
Аватар
Patient
Потребител
Потребител

Име в игра: Patient

Мнениеот m3ry.jane » 18 Яну 2015, 23:01

Колеги, придържайте се към темата и към демото на играча!
Изгледах демото.. Цялата ситуация тръгва от това, че ти Patient си написал ''hackerche dolno'' .. Добре, съмнявате се в даден играч/админ, ами излезте и го гледайте 1-2 round'а, а не пишете в чата такива изрази, за да не си създавате излишни нерви! С такива изрази най-много да получите gag, както се е получило.. Просто не може този и онзи да наричаме хакер без дори да сме го гледали (изключение правят играещите със speed, jedai..) !
Можело е и по различен начин да приключи пораждащият се спор: искаш от Animals демото му или го гледаш в игра, също така и той е можел да те предупреди.. Лично за мен това не е кой знай каква обида, че да наложа 10 минутен gag..
А такива "играчи" като Loadin[G].:.Gree[N] и nFc*all In да не ми се мяркат.. Те са точното определение за провокатори и подмазвачи.. Докато гледах демото аз се изнервих, пък какво останало за оплакващия се..
Моето заключение: и тримата са виновни..
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот shit happens » 19 Яну 2015, 10:05

"играя тука 3 години и не съм видял още админ да бъде в грешка или да е бил наказан."
Много избирателно гледаш значи.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот Admin » 19 Яну 2015, 11:43

Получих снимки от админа, не може да се защити заради бан на мрежата която ползва. Играча е обидил а после и е попитал искаш ли бан. Еми като не знаете как да се държите ще получавате гаг. за хиляден път ще напиша, няма админ който да е виновен и да не си получи заслуженото и как не разбрахте, че няма да търпим обидно отношение.

п.п. Играча има претенции от казаното по горе за това прилагам и снимките
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=26df1550be
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=8214eeafa2
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор