Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от слабия админ retired

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от слабия админ retired

Мнениеот [DR.DIZAIN] » 25 Яну 2015, 22:05

Офтопик:
Пич,създаваш излишно напрежение в сървърите и гаг-а е най-малкото което могат да ти наложат.
Последна промяна dzak на 25 Яну 2015, 22:54, променена общо 1 път
Причина: Нямаш право да пишеш в темите с оплакванията ! Прочети правилата на този форум.
Аватар
[DR.DIZAIN]
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [DR.DIZAIN]

Мнениеот rk2k » 25 Яну 2015, 22:24

BARETATA написа:1. BARETATA
2.нямам бан
3.retired ?
4. чл.2
5. Така искам тука всички да видят що за стока си. Първо ТИ ми искаше 1в1, каза че ако ме биеш ще ме баннеш перманент. Аз се съгласих, дадох ти IP, но ти измисли ЕГАТИ ТЪПИТЕ оправдания от рода(играя със стеам и не ми влизат патроните когато играя в масаците;( ) После като започнах да те тролвам трябваше ли след всеки гаг да слагаш нов въпреки че не съм обидил никой. Признавам че съм заслужил някой от гаговете, но ти толкова много садна след като те направих за смях, мълчеше и другите ти се смееха. Кажи ми ти как искаш да се държа след като ТИ ми искаш 1в1 а после се посираш. Сам даже каза че ше се откажеш от правата ако те бия, ама нещо май напълни гащите. Искам също тука да обясниш защо се отказа да играем 1в1 след като ти искаше, а не аз. КАЖИ че да видят и друтите какви оправдания нелепи измисли.
6.http://dox.bg/files/dw?a=d022b9bd9a
7.dust2only

П.С: А на това демо що ме гагна след като те нарекох "мис гъз 2011" нали тука ника ти е мис дупе. Тва са синоними неграмотен ли си къв си що ме гагна ?
http://dox.bg/files/dw?a=2e7d101155

Ако ника ти е " 4len 5 " примерно, по твоята логика за теб трябва да мислим че си измислил тоя ник защото синонима му е "Пениса ми е 5 см",така ли отворко?Аз ако бях щях да ти бия бан за 1 час поне ,пак ела реви колкото си искаш !!! Прочети правилата и се радвай че само гаг си минал!Нещо гледам почна ти да се "Посираш " тука ,голямо про стана ,голямо чудо ! Всеки ден качваш теми как садваш играчи ,ела ми кажи на мен аз да садна а? Тук сме само за играта ,като си велик ходи се запиши на състезания и там ги садвай ,никой не длъжен да ти търпи глупостите !!!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот rk2k » 25 Яну 2015, 22:43

Офтопик:
Аз синоними знам много,гледай ти да не ги употребиш там аз къде съм админ ,че ще пишеш пак много ! Не се прави на луд и на голям играч да не ти дам един сървар за D2 къде първи ще саднеш,намерил тук почва да се показваш колко си про ,за това тихо като си виновен и не пиши глупости !
Последна промяна dzak на 25 Яну 2015, 22:56, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот dzak » 25 Яну 2015, 23:00

Ще помоля rk2k и baretata (както и всички останалите, които решават да се "изяват" в тази тема) да си подбират добре изразните средства. На пазара си говорете както искате, тук се спазват елементарни норми на поведение.
Оплакването ще бъде разгледано от колегите. Предоставил си демо и си обяснил какво е станало. Остава ти да почакаш малко.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот rk2k » 25 Яну 2015, 23:25

Прав си dzak малко се престарах ,но писна цял ден и мен да ме обиждат (аре да не давам снимки) и като влезнах и видях тоя про играч как е обидил админа със синоними ,ме жегна яко ! Никой няма право да обижда ,ако ще има наказание за колежката ,нека да има и наказание и за играча ,защото е явно че търси дразгите си сам и то видно от заглавието на темата му!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 26 Яну 2015, 00:01

С такова заглавие на темата разбиране няма да намериш тук,не и от мен!
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 26 Яну 2015, 00:55

Само не можах да схвана от какво се оплакваш?Защото си ме обидил и съм те гагнал ли,или защото не играхме 1в1?
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Име в игра: FENOMENALNA

Мнениеот SEXY_M » 26 Яну 2015, 00:59

Темата се заключва и отива в прегледани. Закачките си ги правете не чрез форума а по някакъв друг начин :)
BARETATA написа:трийй темата ти казах, няма смисъл, а онова тестово админче може да ми праща на лс
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Назад към Други