Изключително грозна постъпка от страна на администратора,нямам какво повече да кажа ,обсъждана е подобна тема не един път.
Рокич с това мислене скоро и ти ще цъфнеш в подобна тема ...
не че се оплаквам от Dino.bg ама така ще прозвучи
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Vito - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Vito
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Re: не че се оплаквам от Dino.bg ама така ще прозвучи
Грозна картинка. Админа е получил справедливо наказание, но не всичко свършва до там. С въпросния потребител ||7|| се засичам късно вечер в дъст2. Играем 4-5 човека и момчето редовно си ходи на Б и разваля играта на всички. Да, никой не може да го задължи да играе ярд и стълби, но не е честно спрямо другите. Като цяло точно за това влиза - да дразни, провокира и разваля играта на другите.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Много пъти съм играл с ||7|| без той да знае, че съм аз. И в д2 и в ДМ никога не ми е направил лошо впечатление. Идеята за ходене само на ярда е за да не се търсят из картата, когато са малко хора. Но след като бомбата е заложена на Б, не е нужно да се търсят, ясно е къде е заложена.
-
MORTAL - Администратор
Аз също влязох в сървара по някой време. Играхме 2vs3 а единствено 7 отиваше на Б от време на време. Всички бяхме съгласни да играем ярд и стълби, така че да не се прави на обиден
Израснах сред акули, напомпани с ампули.
-
r0ki. - Потребител
- Име в игра: r0kicha`chupi skuli
r0ki. написа:така че да не се прави на обиден
Е как да не се обиди, ти видя ли чата !?
Аз също не харесвам ярд+авп, за това когато сме се разбрали да играем само ярд и някой извади снайпер, аз отивам на Б. Играта става по-интересна Няма какво да се говори по темата, каквото е станало - станало е, всеки си носи кръста. Нека не се повтарят подобни неща.
Приятен ден
-
MORTAL - Администратор
Зравейте, ще опитам да съм кратък.
Снощи, когато влязох във сървъра в цялата верига общия брой на играчите беше ЕДИН - Аз.
Уговорих се с приятел да влезе да играем 1в1, в последствие станахме 4-5 души, игра на ярда, че да не се чакаме.
Влиза въпросния и отива на Б, обсъждано е многократно, че админ не може да задължи потребителите къде да играят - факт. За да задържа останалите в играта и я направя спокойна, както е била до преди влизането на въпросния действах.
Бих се извинил на драго сърце, но поради провокациите в темата Dodo.bg няма го направи.
Ако ситуацията се повтори със същия човек бих реагирал по същия начин, единствено бих го лишил от обидите.
За първи път от както имам права излязох извън релси в чата, признавам грешката и наказанието е заслужено.
Снощи, когато влязох във сървъра в цялата верига общия брой на играчите беше ЕДИН - Аз.
Уговорих се с приятел да влезе да играем 1в1, в последствие станахме 4-5 души, игра на ярда, че да не се чакаме.
Влиза въпросния и отива на Б, обсъждано е многократно, че админ не може да задължи потребителите къде да играят - факт. За да задържа останалите в играта и я направя спокойна, както е била до преди влизането на въпросния действах.
Бих се извинил на драго сърце, но поради провокациите в темата Dodo.bg няма го направи.
Ако ситуацията се повтори със същия човек бих реагирал по същия начин, единствено бих го лишил от обидите.
За първи път от както имам права излязох извън релси в чата, признавам грешката и наказанието е заслужено.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Вярно е, че е за първи път и аз останах доста изненадан. Всички имаме лоши дни, надявам се да не се повтаря и не само от един а от всички админи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
8 мнения
• Страница 1 от 1