Здравейте.
Проблема е следният.. преди малко решавам да играя малко ЦС .. тръгвам да влизам в сървъра и к'во да видя.. БАН ? Този който е баннат не съм аз което е малко странно защото аз съм с реално IP и няма как да ресна (за да го сменя) и да влезна да играя.. не знам въпросният дали е с реално/нереално или к'вото е там и как е с моето IP но в момента не мога да играя заради него .. ? принципно не играя CS 1.6 играя CS:GO но влизам да разцъкам по 1 мап на ден с познати ... а сега и това не мога.. по-долу ще представя пълна информация, че това не съм аз и се надявам бана да бъде премахнат - не да чакам 4 седмици..
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: SaShKo e баннатия (моят никнейм си е INSIDEOUT * GPlayTV.BG нищо общо..)
2. Вашето IP: 93.155.192.188
3. Nickname на администратора: [nuPuHcko] ^^ Mirelka ^^
4. Нарушеното правило -
5.Разяснение: Мисля, че това горе е някакъв вид разяснение : ))
6. Демонстрация/Изображение:
- това е снимка на последното ми демо - ясно се вижда от кога е
- това е въпросният човек който е баннат (снимка от бан листа)
- Download Demo
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming Dust2 Only
Прикачил съм демо и снимки надявам се проблема да бъде оправен : ))
Поздрави,
INSIDEOUT
Несправедлив БАН.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
INSIDEOUT - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: INSIDEOUT * GPlayTV.BG
Re: Несправедлив БАН.
баннах сашко за спеед ама при тебе как е станало,предполагам ще ти махнат бана скоро
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Bat-Miro написа:баннах сашко за спеед ама при тебе как е станало,предполагам ще ти махнат бана скоро
Надявам се наистина.. защото това не съм аз.. и имаме нек'во съвпадение на IP-тата.. случват се и такива работи .. сигурно е с dynamic IP и .. този път се е паднало моето ... и така не знам.. просто ми страна странно като реших да играя и бан..
Благодаря предварително !
-
INSIDEOUT - Потребител
Променил съм въпросния бан да е само по стийм ИД приятна игра в сървърите ако си съвпадат и стийм ИД-тата ви лошо
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:Променил съм въпросния бан да е само по стийм ИД приятна игра в сървърите ако си съвпадат и стийм ИД-тата ви лошо
Благодаря : )) а от това което видях той е с кракнат стийм : ) над 8 цифри а моят е точно с 8 няма как да стане да не говорим, че админа/админката и както доста други хора са ни виждали 2мата едновременно не съм въпросният човек дори не се казвам така мога да предоставя още информация ако се наложи ! благодаря отново за разбирането
-
INSIDEOUT - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1