*DEAD* PadnaL 0t MarC : valvve mu trqbwa kompas za da nameri A B
(ADMIN) V.A.L.V.E: has gagged PadnaL 0t MarC from speaking for 83 minutes (say /
say_team / v
Имам въпрос към екипа има ли право да ме гагне за тва или шото му казах да не се прави на вървежен ????
Оплакване
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Ex4e7o - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Ex4e7o
Re: Оплакване
Ex4e7o написа:*DEAD* PadnaL 0t MarC : valvve mu trqbwa kompas za da nameri A B
(ADMIN) V.A.L.V.E: has gagged PadnaL 0t MarC from speaking for 83 minutes (say /
say_team / v
Имам въпрос към екипа има ли право да ме гагне за тва или шото му казах да не се прави на вървежен ????
Засегнало се е момчето, че е малко дезеорентиран и затова те е гагнал,зависи той дали го приема за обида или не. Лично аз мисля, че гага е излишен
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Тоя валве изобщо от къде го изкопахте тоя робот ? Регнат на 23 и в същия ден вече е сървър админ без кандидатура, без нищо ? Така като му гледам подписа е ясно, че е направил няква далавера с главния, но това ли е начинът, или още веднъж доказвате тезата за ''мои и твои'', която я отричате, но и потвърждавате с действия ?
Ако може малко яснота, без да ми триете коментара, да ни ''светнете'' нас обикновените потребители, а и навярно някои от вашите колеги, които и те се чудят откъде се взе тоя заек, а ето и че оплакванията не закъсняха ?!
Ако може малко яснота, без да ми триете коментара, да ни ''светнете'' нас обикновените потребители, а и навярно някои от вашите колеги, които и те се чудят откъде се взе тоя заек, а ето и че оплакванията не закъсняха ?!
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
nrjhs написа:Тоя валве изобщо от къде го изкопахте тоя робот ? Регнат на 23 и в същия ден вече е сървър админ без кандидатура, без нищо ? Така като му гледам подписа е ясно, че е направил няква далавера с главния, но това ли е начинът, или още веднъж доказвате тезата за ''мои и твои'', която я отричате, но и потвърждавате с действия ?
Оня ден дойде в ратс и започна да обяснява на шита, че му бил колега и а се хвали, а иначе е толко сметен на ратс, се едно ботове са пуснали
- valkata12
- Потребител
Не го знам тоя от къде е и къф е но днеска влиза в ратс и ми вика ще те държа искъсо внимаваи маи му хлопа даската
-
odube - Потребител
- Име в игра: Eddie
odube написа:Не го знам тоя от къде е и къф е но днеска влиза в ратс и ми вика ще те държа искъсо внимаваи маи му хлопа даската
Тоя ше се окаже ебахти маняка
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
odube написа:Не го знам тоя от къде е и къф е но днеска влиза в ратс и ми вика ще те държа искъсо внимаваи маи му хлопа даската
Тоя ше се окаже ебахти маняка
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
ЕТО ВИ ГО МАНЯЧЕТО, МНОГО Е ЧУК
memberlist.php?mode=viewprofile&u=4493
memberlist.php?mode=viewprofile&u=4493
- valkata12
- Потребител
Ex4e7o написа:Имам въпрос към екипа има ли право да ме гагне за тва или шото му казах да не се прави на вървежен ????
Ако преди това не си се заяждал с никой и на него само това си казал,не е прав.Но нека видим неговата гледна точка и ще се прецени.Възможно е и да си е изпуснал нервите,все пак не забравяйте,че и ние сме хора...
nrjhs написа:Тоя валве изобщо от къде го изкопахте тоя робот ? Регнат на 23 и в същия ден вече е сървър админ без кандидатура, без нищо ? Така като му гледам подписа е ясно, че е направил няква далавера с главния, но това ли е начинът, или още веднъж доказвате тезата за ''мои и твои'', която я отричате, но и потвърждавате с действия ?
Не спамете темата на момчето с въпроси,които не са за тук.Той имаше регистрация във този форум от преди вас.Не беше отбелязан тук,че има права и не знам защо му се наложи да си направи нова рег.Понеже е хост(на DeathMatch),той автоматично получава права във всички сървъри от веригата.Без кандидатура.Това не означава,че е "мой или твой".Това означава,че хората,които помагат на тази верига се оценяват и това е най-малкото което може да се направи за него.Правата не са му от датата на новата рег.,която Вие виждате...
Спрете и с един път това стана,един път онова стана.Начина е това,което е направило момчето - тема с доказателства.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
първото което е направих му забележка да не раздава така гагове а да предопреди хората и тои ми каза така не ме учи как да си изпозвам правата или нещо такова и аз му казах не ми се прави на отворен и тои ме гаггна и после написах тва което е че му трябва компас за да намери А Б нищо повече не съм писал
-
Ex4e7o - Потребител
- Име в игра: Ex4e7o
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2