http://dox.bg/files/dw?a=8378da93aa
Ако може да попитате дадения админ ,кога се сменя мап в началото на картата или в края на когато сме стигнали до НЕ ?
Значи може да съм за вас всичко лошо на тоя свят ,но когато съм бил аднин никога не съм се базикал с играчите !
Това демо е от следващата карта която избраха и за това пускам нея .,но в това демо има друга поредна издънка и то само за 1мин.Моля да се прегледат логовете от 23:20 часа и да се види че двама искат смяна ,а ние с marzel казваме да се остави мапа(а вътре бяхме най много пет играча) и че сме накрая . Въпреки това админа пусна вот и смени ,защо той да каже?
А на това демо моля гледайте как админа се прави на сляп и не вижда как двама играчи ме обиждат и нито един от тях не получи поне гаг !
Отдавна не влизаше тоя Sladur и си беше всичко Ок и май беше и със спрени права ,но незнам как пак са го направи ли админ и то сървар ?Ма то си е за вас .
А да видим ще имали наказание или се по старому?
П.с. и ето резултата :
http://prikachi.com/images.php?images/778/8394778L.jpg
Докато написах оплакването от админа,от 12 играча останали само 2 ! Е браво супер свършена работа .По- добре му дайте права за друг сървар -класика ,та да си играем спокойно до късно дори и да има хакери .
Оплакване от Sladur
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
Fox GG - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: fox
Re: Оплакване от Sladur
До граната не беше стигнал никой, само ти каза Не, двама + мен сме За. Картата беше голяма, а само 5 човека, хората влизаха и излизаха. Смених и станахме 12. Ти пишеше, отговорих ти, но не го прочете и реших да не се занимавам с теб. И тук дето са двама, картата е много голяма, хората излязоха без да искат смяна, а аз се махнах още като пусна картата. Ако не вярваш, че е голяма си я пусни да видиш. И като се замисля, много се смея на послеписа, заради мен си тръгнали хората на мега голямата карта.
П.с. Има двама-трима, дето си продавате душата да стане нещо и да притичате в форума да пишете оплакване. Ама всички ви знаем и...просто продължаваме да живеем, вие да се оплаквате от всеки и от всичко и т.н. То иначе нямаше да има смисъл от админи, нали така?
п.с.2 Изгледах демото,на Antonio Montana признавам, че не му дадох гаг ( всъщност след това си го получи, той си е редовен). На Michelle не видях, че те обиди. За картата нямаш демо, а се оплакваш. Чух само до първият снайпер някой да е стигнал не до граната. Ясно е, че не се сменя в средата или в края, но и мен ме нямаше в началото. Влязох и някой написа- Сладур нали е админ, попитах и искаха смяна. Попитах всички,обадиха се двама За и един против. И аз бях За и ви дадох избор за смяна.
П.с. Има двама-трима, дето си продавате душата да стане нещо и да притичате в форума да пишете оплакване. Ама всички ви знаем и...просто продължаваме да живеем, вие да се оплаквате от всеки и от всичко и т.н. То иначе нямаше да има смисъл от админи, нали така?
п.с.2 Изгледах демото,на Antonio Montana признавам, че не му дадох гаг ( всъщност след това си го получи, той си е редовен). На Michelle не видях, че те обиди. За картата нямаш демо, а се оплакваш. Чух само до първият снайпер някой да е стигнал не до граната. Ясно е, че не се сменя в средата или в края, но и мен ме нямаше в началото. Влязох и някой написа- Сладур нали е админ, попитах и искаха смяна. Попитах всички,обадиха се двама За и един против. И аз бях За и ви дадох избор за смяна.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
Явно не си чел правилата и вземи си ги прочети!
Казах искам логовете ,там се вижда какво е било ! Антонио беше на НЕ ,аз го заколих и той почна да реве за смяна ,Ти нямаш право да сменяш картата след като сме накрая ,по тая логика твойта ,смените на картите може да се прават постояно ,а кой за какво се мъчи 10 мин. да го бара гол така ли? Казал съм ти слаб играч си ,а админ още по слаб.
Демо не мога да имам защото смени и ми се презаписа или това не знаеш?
А карта не беше голяма ,ако изкарат логовете ще се види че не е голяма .Мога да я намеря и да кажа коя е.
А за обидите ,за теб какво са а ,нали мен обиждат, а не някой друг? Аз потребител ,а ти си админ и си длъжен да си вършиш задълженията за които си се молил ОК .Като не си видял ,кой обижда , се влиза в конзолата и там се чете миналия чат и админа може да сложи гаг и след 1 мин от обидите ,ако и това не знаеш подобре ходи ставай админ другаде !
А аз да си продавам душата хахххах ,ти верно си май изгърмял много брато ,аз съм играч а не като теб л.....ач ,който дори не знае как се държи мишката . Аз играя CS а не пресъствам да си правят рангове ,както в твоя случай!
Казах искам логовете ,там се вижда какво е било ! Антонио беше на НЕ ,аз го заколих и той почна да реве за смяна ,Ти нямаш право да сменяш картата след като сме накрая ,по тая логика твойта ,смените на картите може да се прават постояно ,а кой за какво се мъчи 10 мин. да го бара гол така ли? Казал съм ти слаб играч си ,а админ още по слаб.
Демо не мога да имам защото смени и ми се презаписа или това не знаеш?
А карта не беше голяма ,ако изкарат логовете ще се види че не е голяма .Мога да я намеря и да кажа коя е.
А за обидите ,за теб какво са а ,нали мен обиждат, а не някой друг? Аз потребител ,а ти си админ и си длъжен да си вършиш задълженията за които си се молил ОК .Като не си видял ,кой обижда , се влиза в конзолата и там се чете миналия чат и админа може да сложи гаг и след 1 мин от обидите ,ако и това не знаеш подобре ходи ставай админ другаде !
А аз да си продавам душата хахххах ,ти верно си май изгърмял много брато ,аз съм играч а не като теб л.....ач ,който дори не знае как се държи мишката . Аз играя CS а не пресъствам да си правят рангове ,както в твоя случай!
-
Fox GG - Потребител
- Име в игра: fox
Не, че заемам нечия страна, но щом играчите са поискали смяна, редно е да се направи.НО, след като са били накрая, какво е пречило на админа да изчака да завършат, така и така са играли с почти всички оръжия. Да се поставим на мястото на потребителя- играе 20 мин. мъчи се да изкара и да поведе до края, и изведнъж картата се сменя, както се казва - на крачка от финала. Аз, като потребител, бих се подразнил и веднага ще излезна, а като видя, че често се сменя така накрая, може и да не се върна. Според мен колегата е могъл да изчака докато свършат, да, желанието на потребителя е на първо място, но зависи от самата карта, ниво на оръжията и т.н.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Нали казах, че само един недоволен има. Не беше накрая иначе нямаше смисъл да сменям. И картата беше голяма за 5 човека. Влизаха хора и излизаха. На Fox се вижда мерака му от демото- да ме издаде. Каквото и да значи това за него мисли, че е прав. Аз мисля също, че съм прав и така. Почти винаги се съобразявам с хората, ако влизат в форума ще ме подкрепят.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
За мен Fox е мижитурка , но в този случай е много прав !!! 1-во всички играчи трябва да са се съгласили със смяната на мапа ... 2-ро щом са били на края ама никав смисъл да я сменяш ... А за обидите пак е прав Fox . Не мисли че заемам неговата страна нали уважавам те като личност и като админ,но в този слушай не си прав. Лек ден на всички.
By appearance / Player.
By appearance / Player.
-
FrankiF - Потребител
- Име в игра: Player.
Нямам време да гледам демото, но не може на ГГ да се сменя мапа на края и съм съгласен с играча. Нашата работа е да правим играта на всички по лесна и спокойна, има си хора които играят за самата игра и други които го ползват като състезание. И двата случая сами си решават, но ние трябва да се съобразяваме с тях.
Надявам се да се вземе поука от тази тема и да не се търси под вола теле.... няма.
Надявам се да се вземе поука от тази тема и да не се търси под вола теле.... няма.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения
• Страница 1 от 1