Онази вечер играх цс днес като влязох и ми изписва това :
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin vkr.
[AMXBans] There are 3 weeks, 1 day, 17 hours, 44 minutes and 53 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname: The King Is Back !!
[AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.csmegagaming.com
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '109.160.0.218'
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Ако не ми вярвате онази вечер ника ми е konara даже админа вкр беше със мен в детмача
имам проблем отново със свързването
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
имам проблем отново със свързването
JUST NEED IT !!!
- NeedForSpeed
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NeedForSpeed
Re: имам проблем отново със свързването
Демо за тези които искат http://dox.bg/files/dw?a=ef25a66fd9
JUST NEED IT !!!
- NeedForSpeed
- Потребител
Може ли админ vkr да даде демо от бана, ако го пази? Бана е сложен на 2.01.2016
Ако някой от твоята мрежа е играл с хак и е отнесъл бана, ти също си в кюпа. Единствено Админ може да ти сложи парола на ИП-то, която да я знаеш само ти, и влизаш само ти от това ИП. След това в случай на бан има 2 варианта:
1. Играл си с хак
2. Дал си паролата на някой и той е играл с хак
И в двата случая бана ще остане.
Ако някой от твоята мрежа е играл с хак и е отнесъл бана, ти също си в кюпа. Единствено Админ може да ти сложи парола на ИП-то, която да я знаеш само ти, и влизаш само ти от това ИП. След това в случай на бан има 2 варианта:
1. Играл си с хак
2. Дал си паролата на някой и той е играл с хак
И в двата случая бана ще остане.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
На това ип няма парола в дм. Не мога сега да проверя дали е динамично.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не мога да отворя демото ,но на плеъра ми показва,че само един играч присъства " konara " ? Правилното демо ли е от бана?
П.П. Мортал, демо не пазя защото aim хака му беше много явен за мен.
П.П. Мортал, демо не пазя защото aim хака му беше много явен за мен.
-
vkr - Потребител
- Име в игра: vkr
Явно ще трябва да чакам 3 седмици без
Причина
Причина
JUST NEED IT !!!
- NeedForSpeed
- Потребител
Не знам на какво се дължи вече два пъти да попадаш на такива IP, но явно твоето е динамично и затова става така. Ще изчакам да се реши дали да се маха бана, тъй като не съм наясно с нещата за IP-тата и аз няма как да знам дали това си бил ти,или някой друг. От друга гледна точка мисля, че трябва да се махне, тъй като не може да се докаже, че е той, обаче ако са в една мрежа и той гори. Трябва да се махне също, тъй като няма демо, на което да се види дали играчът, който е баннат,е хак и по-специално wall. Независимо, че играчът е бил с айм, ако е бил и wall, в причината трябва да има и wall, затова трябва да има демо. На теория имаме играч с хак, който, ако бъде ънбаннат, заради това, че оплакващият се има същото IP и е чист, ще е на "свобода" да играе отново с хак в сървърите ни, а на практика нямаме демо, с което да докажем, че е такъв. В такъв случай, за без демо за wall, трябва да има админско решение.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Интересно е във тази тема и тук наложеното наказание е едно и също ИП-то е едно и също само администраторите са различни !!! Съвпадение или ? Във първата ти тема доста неща остават не изяснени...
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Ип не ми е динамично , за миналата тема имах свидетел които е редовен , а сега единствения свидетел ми е вкр понеже аз на 5ти или 6ти в 9 часа вечерта играх с 1 приятел в детмача и по време на нашата игра влезнаха вкр и един хакер който по късно беше баннат . следд което вкр лефтна и останахме пак аз и моя приятел
JUST NEED IT !!!
- NeedForSpeed
- Потребител
NeedForSpeed написа:Ип не ми е динамично
Което само по-себе си говори,че няма как да попаднеш на "Баннато" ИП след като ти е реално !!!
, за миналата тема имах свидетел които е редовен
И до колкото се запознах със миналата ти тема този свидетел толкова яростно те защитаваше,че за момент помислих,че той е оплакващият се не ти.Което ме навежда на мисълта,че сте познати и може да играете игрички за да ни заблудите !!! Както е станало във първата ти тема !!!
, а сега единствения свидетел ми е вкр понеже аз на 5ти или 6ти в 9 часа вечерта играх с 1 приятел в детмача и по време на нашата игра влезнаха вкр и един хакер който по късно беше баннат . следд което вкр лефтна и останахме пак аз и моя приятел
За мен ти си ползвал не позволени средства и си получил Бан изчакваш една седмица за да мине срока на администратора във който трябва да пази демо и пускаш оплакване след това за да не може да се качи демо от администратора и се наговаряш със твой приятел (който сега го няма да те защитава така яростно,защото виждам за времето на първата ти тема той е бил ии част от екипа ни което е добре за теб) да гарантира за теб и да ти се махне наказанието !!!
п.п Моето лично мнение е,че трябва да изтърпиш наказанието !!! От тук на там главните Администратори имат тежката дума !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2