Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от тоя паля4о които е на скаип

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от тоя паля4о които е на скаип

Мнениеот Imagination » 22 Яну 2016, 19:53

Здравеите ,на 21.01.2016 (в4ера) бях баннат от админ Kunev (без при4ина),но както и да е.Влезнах във форума и видях 4е може да се махне банн 4рез смс.Намерих скаип и ми отговориха.После тоя паля4о които каза,4е е бил главен админ каза да му изпратя 10 смс а ,за да махне банн.Изпратих ги (каза 4е смс а струва 0.20 ст.),а се оказа 4е са по 2 лв. всеки (няма зна4ение).После като ги изпратих вси4ките ме блокна в скаип и не е махнал банн.Искам да знам кои беше тоя помяр и да не се крие като п*тка а да каже защо така се е*ава с хората тоя балък,скапан ДАРАК,да му е*а маиката грозна....(ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТ ВСИ4КИ 3А ЦИНИЗМИТЕ НО БЯХ ПРИНУДЕН).Ако има някои които знае кои е тоя да ми пише ПЛС.....
Аватар
Imagination
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PreSLava

Re: Оплакване от тоя паля4о които е на скаип

Мнениеот dzak » 22 Яну 2016, 20:12

На кой скайп адрес си писал?
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот SladuR » 22 Яну 2016, 23:13

Направо трий темата и да се оправя пича. По правописните грешки, по снощната регистрация...просто не виждам смисъл...
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Име в игра: SladuR

Мнениеот dzak » 23 Яну 2016, 00:13

Темата не е пусната по правилата. Не можеш да кажеш на кой скайп си писал, така че тази отива в коша.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Admin » 23 Яну 2016, 09:54

dzak написа:Темата не е пусната по правилата. Не можеш да кажеш на кой скайп си писал, така че тази отива в коша.

Моля, да върнете темата където е била, нищо, че не е по правилата, но тук се хвърли кал върху мен лично и искам да знам отговорите от оплакващият се.
Най вече искам да знам скайпа на който е писал, защото в темата за унбан има един и той е моя, но на мен не е писал.

п.п. Върнах темата, отключена е и чакам отговор. Ако не го получа до 24 часа, ще те банна и тук.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Imagination » 23 Яну 2016, 12:09

Виж сега не съм казал ,4е ти си бил .Просто искам да знам кои е и защо лъже хората като се прави на главен админ.Ако мислиш,4е съм в форума да говоря глупости за сървъра грешиш играл съм в тях и като цяло стават за цъкане.Отново казвам не съм казал,4е измамника си бил ти но така се представи тоя смешник.Скаипа му е csmegagaming1 ако не ми вярваш можеш да ми дадеш твоя оригинален скаип и да ти пратя целия разговор.Извинявам се ,4е неможах да ти пиша в4ера но бян на работа.Извинявам се от вси4ки за цинизмите ,но бях мн ядосан ......
Аватар
Imagination
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 23 Яну 2016, 12:14

Imagination написа:Виж сега не съм казал ,4е ти си бил .Просто искам да знам кои е и защо лъже хората като се прави на главен админ.Ако мислиш,4е съм в форума да говоря глупости за сървъра грешиш играл съм в тях и като цяло стават за цъкане.Отново казвам не съм казал,4е измамника си бил ти но така се представи тоя смешник.Скаипа му е csmegagaming1 ако не ми вярваш можеш да ми дадеш твоя оригинален скаип и да ти пратя целия разговор.Извинявам се ,4е неможах да ти пиша в4ера но бян на работа.Извинявам се от вси4ки за цинизмите ,но бях мн ядосан ......

Много ми е интересно от къде взе този скайп.
Или се правиш на луд и се опитваш да ни изкараш нас такива или просто не можеш да четеш.
Видял си темата Премахване на БАН чрез SMS!!!, но видиш ли скайпа не си видял, е няма начин или просто е някое от описаните от мен по горе.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Fox v » 23 Яну 2016, 13:03

Мъжки яко са те набутали ,но Люси не ти е виновен виж сам :

http://prikachi.com/images.php?images/688/8590688N.png

Когато си търсил в скайп него, си попаднал на фалшив скайп и те е набутал яко,защото не си чел внимателно че бана за премахване струва 2,40 лв .И оня като ти е поискал 10 смс трябвало е да ти светне лампичката ! Сори брат обаче 24 кинта си назад ,за това че меко казано наивен т...ак и че ползваш хакове ,защото ако беше чист и Кунов те беше банал за нищо ,щеше да си качиш демото и нямаше да раздаваш пари за една игра на непознати хора :D

Люси качи тоя скайп на този измамник като инфо за хората ,за да не се набутват !

P.s Ето какво стана след малко писане с мен :D :D :D

http://prikachi.com/images.php?images/716/8590716L.png как замлъкна като риба !Даже щеше да ме направи админ за 3 месеца :D :D :D Ма аз не искама да съм админ и за това го по-насолих :D
Аватар
Fox v
Потребител
Потребител

Име в игра: Fox

Мнениеот Adanos » 23 Яну 2016, 13:57

Този скайп е направен с една едничка цел, да мами наивни потребители. Този който го е направил е играч тук, даже е регистриран във форума. Малко работа за екипа :)
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Име в игра: k

Мнениеот Imagination » 23 Яну 2016, 14:00

Да бе 4овек не съм казал ,4е тои е виновен ,исках да го споделя ,за да не продължава да лъже хората.Няма нищо против вас и вашия екип.Отново се извинявам за глупостите ,които писах в вашия форум.Пък за банна мога да кажа ,4е бях баннат без при4ина за wall,но няма зна4ение не ми се занимава да убеждавам някои пак и демото не ми се търси сега.Нямаше даже да го правя на въпрос ако не беше тоя слу4аи със скаип.БЛАГОДАРЯ ви за Вниманието и ,4е уто4нихме тея работи с измамата.Живи и здрави.....
Аватар
Imagination
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Други