Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)

Мнениеот KoMnoT » 05 Яну 2014, 03:50

Изгледах демото и единствения хак който видях е този използван от човека качил видеото в youtube. Бих заключил и изпратил тази тема в коша, но няма да го направя от уважение към изказването на Admin. Ще помоля потребителите да се въздържат от качването на такъв вид "доказателства", тъй като са подвеждащи и уронващи авторитета на останалите играчи. Има си екип, който отговаря за тези неща, а от вас се изисква само едно - viewtopic.php?f=103&t=2703
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: KoMnoT

Мнениеот Mr.Black » 05 Яну 2014, 04:14

KoMnoT написа:Изгледах демото и единствения хак който видях е този използван от човека качил видеото в youtube. Бих заключил и изпратил тази тема в коша, но няма да го направя от уважение към изказването на Admin. Ще помоля потребителите да се въздържат от качването на такъв вид "доказателства", тъй като са подвеждащи и уронващи авторитета на останалите играчи. Има си екип, който отговаря за тези неща, а от вас се изисква само едно - viewtopic.php?f=103&t=2703

Офтопик:
Шах с пешката [малко той]. [Извинете ме за Offtopic-a,просто точно на място ми пасва мнението.]
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Havelock » 05 Яну 2014, 10:23

ONLY HS написа:http://dox.bg/files/dw?a=5e12c179aa ето ти още едно хакерско демо направи ми пак клипче hahahahh

Ама ти наистина си вярваш, че се криеш добре!? А най-смешното е, че си вярваш, че си някакъв играч! :^)
Добре, че са "екип банове" ... Мога да им направя преразказ по картинки и на това демо, но няма смисъл - гурутата са те. :x
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
Аватар
Havelock
Потребител
Потребител

Име в игра: Rare

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 10:48

Havelock написа:
ONLY HS написа:http://dox.bg/files/dw?a=5e12c179aa ето ти още едно хакерско демо направи ми пак клипче hahahahh

Ама ти наистина си вярваш, че се криеш добре!? А най-смешното е, че си вярваш, че си някакъв играч! :^)
Добре, че са "екип банове" ... Мога да им направя преразказ по картинки и на това демо, но няма смисъл - гурутата са те. :x

направи ми да ти се посмея още малко ^^ ... Точно от тебе не ми пукакакво мислиш за мене не знам как да ти го кажа рандом такъв ХАХАХАХА ... Като за добро утро може да ми направиш още 1 клип претенции нямам ... http://vbox7.com/play:d4b15d23c7 не е добро качество ама пак бива ^^ .. Пичове след малко ще ми пратят демотата от купите това лято и ще ви ги пратя след като момчето е решило да прави клипове да ми направи още някои как ацевам 1в5 ..
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Име в игра: PENA'5HS

Мнениеот ONLY HS » 05 Яну 2014, 11:55

http://dox.bg/files/dw?a=9b3e148dfc ето ти още едно демо ацевам ги 1в5 направи ми клипче плеасе . Aко искаш мога да ти дам и още около 300 демота да ми напраиш клипове гледай само едита и качеството да е по добро от предното .. ^^ и само да ти кажа тука си лафиме в Team Speak 3 ^^ не сме като тебе да играем 5ци и да си говориме по скупе или изобщо да няма разговор
pp ; това демо не е от купите ..
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Име в игра: PENA'5HS

Мнениеот Admin » 05 Яну 2014, 12:09

Съгласен съм с Компота, пускайте само и единствено демотата, всичко друго е излишно и лесно може да заблуди хората.
Мнението ми е написано тук

Тази тема приключи.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon