Преди да кажа какво мисля искам да кажа, че не защитавам Roger и ни най-малко се съмнявам в преценката на Екип Банове, но ако не беше Roger да ме помоли да видя демото изобщо нямаше да дам мнение.
Погледнал съм на демото от малко по-различен ъгъл - през погледа на играча (shaazAmm==), детайлно, и съм извадил няколко ситуации, които са най-скандални:
1) 20:52:00 -
Дори с хака не се вижда летящата към него граната и нямаше как да избяга. АIYI написа:ще визирам ситуацията на ''ЯРД'' ,ако ги виждаше щеше да види,че се хвърля граната вътре и нямаше да се набута точно в нея
каква е вероятността да му набие глава през стената ? От клипа се вижда как нагласи мерника точно на главата му, не е като "да пробва"
2) 26:37:00 - Защо гледа в базата на CT като има на стълби противници, а тези в базата са "негови хора"?
3) 29:32:00 - Е тука вече доста си личи. Особено за тоя дето е до кашона...Ами после, тоя дето слиза в "лайната", се чу доста ясно, само, че нашият "играч" си мисли, че не се е чул и го хвана страх, да не би да си проличи, затова го остави и продължи напред, но постоянно се обръща лееекичко назад за да види позицията му . Тука отпада твърдението на Doktora:
Този е слушалка
4) 33:55:00 - Какъв е проблема тук ? AFK...Тръгва към малка.. OK.. Видя, че неговия умря, но също така вижда и че противника стои пред тунела и гледа към него...Изчаква да се скрие и тръгва...За мен това не е реална ситуация
Моето мнение е, че играча ползва wallhack.
Също е така е важно да се отбележи, че това ИП има поставени банове в други сървъри.