Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Двама с wallhack в D2

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Двама с wallhack в D2

Мнениеот totalninety » 26 Юни 2014, 19:10

Вчера обещах, че ще видя демото и го направих.
Преди да кажа какво мисля искам да кажа, че не защитавам Roger и ни най-малко се съмнявам в преценката на Екип Банове, но ако не беше Roger да ме помоли да видя демото изобщо нямаше да дам мнение.

Погледнал съм на демото от малко по-различен ъгъл - през погледа на играча (shaazAmm==), детайлно, и съм извадил няколко ситуации, които са най-скандални:

1) 20:52:00 -
IYI написа:ще визирам ситуацията на ''ЯРД'' ,ако ги виждаше щеше да види,че се хвърля граната вътре и нямаше да се набута точно в нея
Дори с хака не се вижда летящата към него граната и нямаше как да избяга. А
каква е вероятността да му набие глава през стената ? От клипа се вижда как нагласи мерника точно на главата му, не е като "да пробва"

2) 26:37:00 - Защо гледа в базата на CT като има на стълби противници, а тези в базата са "негови хора"?

3) 29:32:00 - Е тука вече доста си личи. Особено за тоя дето е до кашона...Ами после, тоя дето слиза в "лайната", се чу доста ясно, само, че нашият "играч" си мисли, че не се е чул и го хвана страх, да не би да си проличи, затова го остави и продължи напред, но постоянно се обръща лееекичко назад за да види позицията му :D. Тука отпада твърдението на Doktora:
Този е слушалка

4) 33:55:00 - Какъв е проблема тук ? AFK...Тръгва към малка.. OK.. Видя, че неговия умря, но също така вижда и че противника стои пред тунела и гледа към него...Изчаква да се скрие и тръгва...За мен това не е реална ситуация

Моето мнение е, че играча ползва wallhack.

Също е така е важно да се отбележи, че това ИП има поставени банове в други сървъри.
Последна промяна totalninety на 27 Юни 2014, 13:51, променена общо 1 път
totalninety
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот sadvateli.com » 26 Юни 2014, 20:05

За мен само първия е с хак...
Офтопик:
Roger написа:
sadvateli.com написа:Роджер, още ли играеш с хака.... :(

Изкажи се по темата.А също така може да обясниш на хората тук защо имаш бан от STEAM i VALVe: http://www.steamid.co.uk/profile/76561198069071320

Нали съм писал, че е оффтопик, защо ми е променен поста, дори не знаете как стоят нещата по форумите...както и да е. Роджер, относно твоя въпрос: https://www.youtube.com/watch?v=vmC2QWSA5F0 , за моменти като този, хора като теб правят клипчета с wallhack :))))
Последна промяна sadvateli.com на 26 Юни 2014, 20:08, променена общо 1 път
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот Mr.Black » 26 Юни 2014, 20:06

Чисти са,няма хак.

sadvateli.com написа:
Офтопик:
Роджер, още ли играеш с хака....:(

Офтопик:
Той не играе с хак,той влиза с хака само когато е спектатор иначе,когато е в игра не го пуска.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Roger » 26 Юни 2014, 21:24

Mr.Black написа:Чисти са,няма хак.

sadvateli.com написа:
Офтопик:
Роджер, още ли играеш с хака....:(

Офтопик:
Той не играе с хак,той влиза с хака само когато е спектатор иначе,когато е в игра не го пуска.

Излагаш се,това не говори добре за теб.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот dzak » 26 Юни 2014, 21:37

aко не престaнете дa се "дървите", ще зaвaлят форумни предупреждения. Не сте мaлки децa, зa дa се обяснявaме всеки път кaк дa се държите.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Roger » 28 Юни 2014, 08:38

totalninety написа:Вчера обещах, че ще видя демото и го направих.
Преди да кажа какво мисля искам да кажа, че не защитавам Roger и ни най-малко се съмнявам в преценката на Екип Банове, но ако не беше Roger да ме помоли да видя демото изобщо нямаше да дам мнение.

Погледнал съм на демото от малко по-различен ъгъл - през погледа на играча (shaazAmm==), детайлно, и съм извадил няколко ситуации, които са най-скандални:

1) 20:52:00 -
IYI написа:ще визирам ситуацията на ''ЯРД'' ,ако ги виждаше щеше да види,че се хвърля граната вътре и нямаше да се набута точно в нея
Дори с хака не се вижда летящата към него граната и нямаше как да избяга. А
каква е вероятността да му набие глава през стената ? От клипа се вижда как нагласи мерника точно на главата му, не е като "да пробва"

2) 26:37:00 - Защо гледа в базата на CT като има на стълби противници, а тези в базата са "негови хора"?

3) 29:32:00 - Е тука вече доста си личи. Особено за тоя дето е до кашона...Ами после, тоя дето слиза в "лайната", се чу доста ясно, само, че нашият "играч" си мисли, че не се е чул и го хвана страх, да не би да си проличи, затова го остави и продължи напред, но постоянно се обръща лееекичко назад за да види позицията му :D. Тука отпада твърдението на Doktora:
Този е слушалка

4) 33:55:00 - Какъв е проблема тук ? AFK...Тръгва към малка.. OK.. Видя, че неговия умря, но също така вижда и че противника стои пред тунела и гледа към него...Изчаква да се скрие и тръгва...За мен това не е реална ситуация

Моето мнение е, че играча ползва wallhack.

Също е така е важно да се отбележи, че това ИП има поставени банове в други сървъри.

Крушите почнаха да падат една по една: http://prikachi.com/images.php?images/983/7431983W.png
Разберете,тези хора играят с wallhack,изобщо не ме интересува кой колко разбира от хакери,фактите говорят друго.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот MBP » 28 Юни 2014, 12:25

Shazzam - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=7425

Искам, има активен бан.
Изображение
ИзображениеИзображение