1.От извора на белоногата: http://www.youtube.com/watch?v=YLFB42kP ... OhM3srj3Pw
2.Най-интересния момент е на 06:26.-Това показва всичко.Това за мен е бълхата в юргана.Онова кръвосмучещо насекомо,което всеки знае,че го има но не може да го набара.
3.Интересно защо,IP адреса на PENATA BATE - 87.121.157.99,Съвпада с IP-то дадено някога в тази тема,вижте по долу в поста на kev1n: viewtopic.php?f=21&t=2611&start=130
4.Ето и клипа в перфектно качество преди да го кача в YouTube: http://dox.bg/files/dw?a=47ea9a89ef
Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
36 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)
Последна промяна Roger на 04 Яну 2014, 14:12, променена общо 4 пъти
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Roger Entertainment present-PENATA BATE(only Wh)
И сега ако не видите хака ,по-добре се откажете от тази велика игра.На мен тъпо ми стана ,че този нахалник си е дал парите за стийм и пуска Wh. Нямам какво повече да добавя.
-
CaMo-MuHaX - Потребител
- Име в игра: asd
Тоя Едит не става за нищо ^^ сложи малко ефекти па да вземе да излезне че верно сам wall
Последна промяна ONLY HS на 04 Яну 2014, 01:20, променена общо 1 път
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
http://www.youtube.com/watch?v=-AgXWAh-G9s тва клипче е по яко
-
ONLY HS - Потребител
Toва на Roger е доста по-добро. Браво!
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
не мисля че този прословут клип доказва че сум с wall пича е пуснал wall и е гледал демото и е направил клипче това че тропат трепят моите и че знам че всеки роунд ще има там не означава нищо ^_^ проста логика ^^ всеки роунд 1ниците са на х рушват ст или ярд това е всичко което мога да кажа .. btw клипа е с гадно качество не ме кефи ^^ .. и ако процедурата беше такава да банват играчи заради клип които е обработен с 3-4 програми незнам все пак да видим какво ще кажат екип бан
-
ONLY HS - Потребител
а... като говорех че пената е хак.. вий се смяхте ама аре :д ся някой акто ви направи очеизвадното клипче се съгласихте.. същото и с подобието на човек и с черния ли трябва да ви направим че да го прумеете ? ;д
ПС: черен.. на лана та знаем кво направи.. ;д онлайн не изпускаш х на д2, на лана 1 не фана.. да не докарвам хора да ти говорят с факти да те излагат кидо - анонимнико.. недей говори че и тебе ще те тапим колкото кажеш
ПС: черен.. на лана та знаем кво направи.. ;д онлайн не изпускаш х на д2, на лана 1 не фана.. да не докарвам хора да ти говорят с факти да те излагат кидо - анонимнико.. недей говори че и тебе ще те тапим колкото кажеш
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
kev1n написа:а... като говорех че пената е хак.. вий се смяхте ама аре :д ся някой акто ви направи очеизвадното клипче се съгласихте.. същото и с подобието на човек и с черния ли трябва да ви направим че да го прумеете ? ;д
точно на лана направих аце 1в5 можеш да си прегледаш хлтв-то и точно там ги бих много ама накрая паднахме от някфи измислени .. ама нека кам темата да си чатиме вече а не за ланна 5ци или другите подобни просто аз на това клипче не виждам нищо от това което гледах на демото .. и като незнаеш кво е станало на ланна недеи да говориш защото теб те нямаше там и наи вероятно си гледал от хлтв-то
-
ONLY HS - Потребител
е акто ти е вързало 1 рунд какво значи.. ? ;д
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
kev1n написа:е акто ти е вързало 1 рунд какво значи.. ? ;д
Офтопик:
-
ONLY HS - Потребител
36 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4