hosss написа:Ludko- Лично съм играл с него мочето го бива нее Хак 100% добре играеее отностно демото Малко по голямо трябва иначе не хак !
Играл си мачове с него? Ама за какво става въпрос, сборка или някакъв турнир (по-сериозни 5-ци, а не сбирка от квартала) ? Защото, ако е така много ще се смея. Той не знае как се казва картата на която играе според мене. По начина му на движение, разбирам колко е слаб, само виж как гледа в земята постоянно, не гледа радар и тъкмо да метне граната, защото /уж/ го чува и вижда, че е негов и не мята? Още повече, като му видях ника, някакви завъртулки, някакви главни букви, малки букви и куп други глупости, както се казва той сигурно не може да си запомни ника и си го копира всеки път от текстов документ... Аз бих поставил бан на този играч на това видяното, но просто не ми е достатъчно. Mr.Black го познавам от много време, той мен също, не е слаб след, като е стигнал до там (той си знае) значи разбира малко или много от играта и все пак всеки си има мнение. Моето мнение е, че Mr.Black просто си е изградил лошо впечатление за Ludko, защото той играе с хак, или по-точно ползва хак "уж", за да гледа играчите, а дали го пуска от време на време не знам, и за това изгражда подобни постове. Това не знам дали е подигравателно от негова страна за въпросният играч на демото ама се вижда колко е неадекватен и не направи едно движение, като "Добър играч" или "някой, който много добре ползва звука на играта и т.н."... Мнението ми е, че играча ползва непозволени средства, както и играча, който го докладва. С това черно небе, светъл m4a1, не една снимка съм видял на wallhack.