от SNAIP » 23 Авг 2013, 19:16
Разбира се, че няма хак!
Прословутият Wallhack. Наскоро написах "мнение" /не тема, а мнение!/ в тази връзка, но то бе изхвърлено в коша
от админ dzak, но както и да е. Сега по темата.
1. Това, което видях на демото не ме усъмнява. Чух абсолютно всички убити.
2. Сега обяснявам за гранатата и, защо не я хвърли. Не я хвърля, защото има радар, на който вижда, че има свой там, който после се появи. Аз също няма да хвърля гранатата без да съм видял или чул противника.
3. Преди да убие тримата в тунела на ярда, се застоя на баира на Х. Ако беше WH, щеше да продължи спокойно. След това се чува стрелба и става ясно. А, за това, че мерникът му попада в тях е, защото той се показа леко и мерника просто си отиде в тях, което е нормално да сочи в тази посока. Дори и да ги нямаше там, мерника пак щеше да отиде на това място.
4. Четвъртото убийство се чува T-то.
5. Пето убийство на баира на Х се чува, как един Т минава над главата му и отиде към А. Той тръгна след него, но се чу друг зад него, който той уби като се обърна.
6. Там където дупчеше кашоните на дупката на терористите на базата, аз също видях един T и бих дупчил.
7. Преди да заложат C4 се чуват и нормално ги следва. След това няма нищо подозрително. Стреляше през стената,
защото се показа още 1. Той се показа и почна да стреля по горния. Прибра се и запомни, къде се намира и не местеше мерника от местото. И аз бих направил така. Вторият Т, когато идваше се чу.
8.Когато се съмнявате за някой, че е WH и добре се прикрива, прави се по - дълго демо. Неминуемо настъпват моменти, в които ще проличи.