Nrg Kamikadze aim on off
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
Pyce - V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BOOBS
Re: Nrg Kamikadze aim on off
На този клип има някакво трептене на мерника за момент НО,този ефект се получава и при (така наречената) паника,мисля,че клипът е твърде кратък за налагане на наказание !!! Ако имаше поне още 1-2 врътки да го проследиш за да се види в друга ситуация как стреля,за да се убедя в твърдението ти,че е ''ON/OFF'' .
Аз не мога да наложа наказание въз основа на този клип !!!! Нека другите колеги го погледнат.
Аз не мога да наложа наказание въз основа на този клип !!!! Нека другите колеги го погледнат.
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Махайте темата тогава нито съм админ нито нищо от сега нататък мен хакерите не ма вълнуват вие сте админите вие трябва да ги следите ..
В играта вярвате на някакви мега слабаци , но на мен не ми вярвате тогава няма кво да спорим правете квото си искате .
В играта вярвате на някакви мега слабаци , но на мен не ми вярвате тогава няма кво да спорим правете квото си искате .
-
EsYu - Потребител
- Име в игра: Tr0p`0 <3
IYI написа:На този клип има някакво трептене на мерника за момент НО,този ефект се получава и при (така наречената) паника,мисля,че клипът е твърде кратък за налагане на наказание !!! Ако имаше поне още 1-2 врътки да го проследиш за да се види в друга ситуация как стреля,за да се убедя в твърдението ти,че е ''ON/OFF'' .
"Трептенето" на мен лично ми се случва по стотици пъти на ден.Играя от лаптоп и това става при допир на ръката с тъча(моя явно е доста чувствителен).Паниката също е опция.
По темата - от едно убийство(за мен дори и не е съмнително) не е редно да се наложи наказание...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Ти при допир на тъчпада няма как да докараш трептене. Там курсора хвръква в една или друга посока. Двете неща са коренно различни и няма как да се сбъркат.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
EsYu каде видя тоя хак малак аз съм на 38 години в моя комп няма хакове каде го видя тоя хак или явно садна слабак.
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
EsYu написа:Махайте темата тогава нито съм админ нито нищо от сега нататък мен хакерите не ма вълнуват вие сте админите вие трябва да ги следите ..
!
-
EsYu - Потребител
- Име в игра: Tr0p`0 <3
На ден по 100 души казват ,тоя е хакер оня е хакер даже и за мен са казвали, че съм хак.Ако слушаме всички във веригата даже и админи няма да останат...
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2