Оплакване от hacker 3 4
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Оплакване от hacker 3 4
Ще го хванете ? Караш ме да се смея :Д като влезна в сървъра има 3 админа пиша им кой са с хак и те нито са го гледали нито нищо ми викат ТОЙ НЕ Е С ХАК ГЛЕДАЛ СЪМ ГО ПРЕДИ аре беги ми от главата
-
ONLY HS - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENA'5HS
не разбираш от хакери, само спамиш и дразниш екипа, и обвиняваш админите в некадърност,как те търпят у вас и тука идея си нямам,щом се появиш и почваш да се дразниш с всички, за това живееш ме съмнява
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Аз ли не разбирам от хакери бе xaxaxaxa ти си бил същия дебил като вито кога съм бил админ в цс сървър ти си нямал и понятие от това .. вие ме разглобвате от смях заклевам се
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
трябва ли на всяка 3-та дума да обиждаш? до сега не съм ти обръщал внимание но вече дразниш . Вярно 50% от докладите ти са верни но прекаляваш. Ако зависеше от мен точно сега бих те забранил да пишеш каквото и да е било .... Може да те бива като играч , но точно такива не ни трябват (устати и велики) ..........
ПСП : Хайде можеш и мене да подкараш ........ Мен не ме бърка и споко няма да ти кажа друго ти си знаеш .........
ПСП : Хайде можеш и мене да подкараш ........ Мен не ме бърка и споко няма да ти кажа друго ти си знаеш .........
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Не мисля да ти давам вече поводи за обиди така че и тази тема ти я заключвам,явно целта ти е да обиждаш след като темата ти е непълна и дори не трябва да се разглежда в този и вид!!! Почивай тая вечер утре ако имаш други мераци направи си нова тема и гледай да е по правилата защото сутринта и нея ще заключа ако не е по правилата!!!
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2