Неоспорим wall hack, който си личи още на първите 10 фрага, след това "mons" (за по-кратко) осъзна, че го гледам.
На демото ясно се вижда как дадения играч (админ) гледа първо с периферието през стените, на моменти се забива в тях и оглежда "почвата", реакцийте му още за първите фрагове са абсолютно показателни, че вижда играчите преди да излязат, моля да се загледате внимателно. Играя Counter Strike от както е излязло 1.1, в ESL се сблъсквахме доста често с подобни добре прикрити wallove, но тъй като той в началото дори не се усети какво се случва, явно си пролича. Като цяло го прикрива доста добре, но за съжаление не винаги. Все пак момчето има моя респект, стрелбата му е добра, но програмата, с която играе не му прави чест.
https://dox.abv.bg/download?id=d43dddd7f2
Wall hack - Monsieur Mangetout
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
- skill eu
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: unnamed
Re: Wall hack - Monsieur Mangetout
Чиста игра със звук от слушалки. Още в първите рундове от демото, когато го убиха докато носи граната си личи, че ако знаеше за противника на СТ, нямаше да държи граната в този момент.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Както казах, умело го прикрива. Благодаря Ви за мненията, все пак Вие сте админите, които трябва да преценят дали играе чисто. За мен все пак, показателно играта му не е чиста, при положение, че правейки демото аз също бях на слушалки, когато го прегледах обстойно също. Има моменти, в които звука му помага, но има и такива, в които не играе никаква роля. Успех на екипа, поздрави !
- skill eu
- Потребител
Дори няма да прегледам демото.
Играча го знаем отдавна, и той няма нужда да си помага използвайки непозволени средства.
Играча го знаем отдавна, и той няма нужда да си помага използвайки непозволени средства.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Как може админ да напише, че дори няма да гледа демото, за мен това е меко казано НЕсериозено от Ваша страна. Предразсъдъцидите си ги оставете когато играете за фън, става дума за нещо сериозно, и ако реално подхождате по този начин, само защото е част от админския състав, това говори много лошо за цялата верига.
Ако искате стойностни играчи в сърварите си, правете си труда поне да си изпълнявате задълженията.
Ако искате стойностни играчи в сърварите си, правете си труда поне да си изпълнявате задълженията.
- skill eu
- Потребител
Аз хак не виждам. Майтап.
Всеки може да се заблуди. Както и другите ти казват - няма причина да се съмняваш точно в мен. И все пак, имаш правото да си пускаш колкото доказателства си искаш срещу мен. Аз няма от какво да се притеснявам, както и останалите администратори. Просто защото играта ми е чиста.
Всеки може да се заблуди. Както и другите ти казват - няма причина да се съмняваш точно в мен. И все пак, имаш правото да си пускаш колкото доказателства си искаш срещу мен. Аз няма от какво да се притеснявам, както и останалите администратори. Просто защото играта ми е чиста.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
skill eu написа:Как може админ да напише, че дори няма да гледа демото, за мен това е меко казано НЕсериозено от Ваша страна. Предразсъдъцидите си ги оставете когато играете за фън, става дума за нещо сериозно, и ако реално подхождате по този начин, само защото е част от админския състав, това говори много лошо за цялата верига.
Седмичката ясно е казал какво имам в предвид с поста си
Играча сме го гледали, обсъждали и т.н.
В интерес на истината и моята първа реакция когато дойдох да играя в MG D2 бе че Monsieur Mangetout използва wallhack. Убиваше ме дето се казва"преди да ме види", но след това се убедих, че просто е добър играч и знае къде да стреля - някой път по звук, друг път по стратегически вероятни места.
skill, ще прегледам демото което си ни предоставил внимателно, и утре ще пиша.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
чиста игра няма наличие на непозволени средства
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Чиста игра. Темата се приключва.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Чиста игра. Темата се приключва.
Ок, заключ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
10 мнения
• Страница 1 от 1