Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Прикрита игра с уол хак - Xao/of-on

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Прикрита игра с уол хак - Xao/of-on

Мнениеот Xao » 05 Сеп 2014, 22:52

До колкото си прегледах играта на това демо по нищо не се различава и от предишните ми. Не знам кое толкова ви съмнява , но щом сте си решили добре. Не ми пречи да си намеря друг сървър в нета, както и в стийма ги има много ;)
Аватар
Xao
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Xao/off-oN

Мнениеот Roger » 05 Сеп 2014, 22:55

Как ще обясниш това: http://prikachi.com/images.php?images/314/7585314e.png
Защо не пусна оплакване тогава?
Да оставим ли колегата да си мисли,че е хванал Господ за шлифера: http://prikachi.com/images.php?images/676/7586676u.png
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот Xao » 05 Сеп 2014, 23:01

Както казах Roger това не съм аз. Самия админ, който е баннал този ме попита дали съм аз и много пъти е бил спец докато съм играл( Не знам дали ме е гледал или е правел друго). Ай щом съм УЖ баннван и преди, какво ми пречи да изчакам пак въпросното време? Защо ми е да пускам оплакване щом съм хак?
Аватар
Xao
Потребител
Потребител

Име в игра: Xao/off-oN

Мнениеот Doktora » 05 Сеп 2014, 23:27

Xao написа:Както казах Roger това не съм аз. Самия админ, който е баннал този ме попита дали съм аз и много пъти е бил спец докато съм играл( Не знам дали ме е гледал или е правел друго). Ай щом съм УЖ баннван и преди, какво ми пречи да изчакам пак въпросното време? Защо ми е да пускам оплакване щом съм хак?

Рега ти е от днес не съм те виждал преди,а съм прекалено редовен.
(има кой да се прави изводите)
По демото съм категоричен!
В темата да пишат колегите от екипа/Модератори/Администратори.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Admin » 07 Сеп 2014, 10:50

Добър спор и си заслужава внимание и понеже аз нямам време за сега да гледам демото ще помоля всички от екип Банове и форум модератори да се изкажат по темата.
Благодаря.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот [Anti]Killer » 07 Сеп 2014, 14:00

Чиста игра. Впрочем никовете, които сравнявате са подобни, но не еднакви.

А този коментар е просто...
Miss Dupe 2011 написа:Е,да ама да не забравяме ,че аз никога не греша...... говоря за моя бан ;)
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот Doktora » 07 Сеп 2014, 14:50

[Anti]Killer написа:Чиста игра. Впрочем никовете, които сравнявате са подобни, но не еднакви.

А този коментар е просто...
Miss Dupe 2011 написа:Е,да ама да не забравяме ,че аз никога не греша...... говоря за моя бан ;)

Kiler не се излагай така,я виж и тая темичка малко viewtopic.php?f=49&t=6874
За хакерите още ще учиш.
Без да се обиждаш,знаеш че съм прав.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот [Anti]Killer » 07 Сеп 2014, 16:01

Докторе, отново дрънкаш врели-некипели и ще помоля да не ме коментираш мен. Първо коментара ми е от тази тема и е по демото на Roger, не ме вълнува дали играча от темата ти е същият и дали е имал предишни банове, аз съм коментирал конкретния случай. И като стана въпрос за демо, твоето къде е, че не го видях в темата? Покажи ми в кой момент от играта му е проличало игра с хак. Защото според мен играча следеше играта, ослушваше се, оглеждаше зад всеки ъгъл, и старателно избягваше флаш гранатите и като цяло за мен не е имало игра с хак. Естестено няма безгрешни хора, но това не ти дава право да пускаш такива коментари по мой адрес.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 07 Сеп 2014, 16:41

Като гледам какви неща пишете ще видя и аз темата по-късно :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот [Anti]Killer » 07 Сеп 2014, 21:23

Добавям мнението на SNAIP(по негово желание), защото и той беше замесен в темата.

Бана на Xao
Изпратено на: 07 Сеп 2014, 18:22
От: SNAIP
До: [Anti]Killer
Здравей! Понеже нямам достъп до темата, ето моята логика. Защото много ми хареса
твоята.
Еми той се пази с незабавни завъртания от всеки флаш. Ако е с WH щеше да вижда и моментите на хвърлянето на гранати и флаш към него и реакцията му би била друга. Има момент на вратата на ярда откъм базата на Т, когато стои и се ослушва. За миг се видя цевта на автомата на 1 от CT, но той дори и това не забеляза. Ако бях аз, щях веднага да го надупча през вратата. Всичките му убийства са логични. Противника се чува, вижда, един път му се надяна сам на мерника, защото преди това CT беше чул Xao и реши тихо да провери дали не е зад кашона.
Дори самият Хао, се възмути при един от рундовете, казвайки "...Гледай ги как крият бомбата..." В случая ц4 бе заложена зад кашоните на B. Въпреки, че той не участваше в защитата на бомбата се възмути. Един уалер това не го интересува. Той си има видимост и защита от флаш и димки. Куп отигравания, при които мерника излизайки след стените не попада директно върху противника, а едва след като го види. Даже на B го убива скрит зад кашон CT, който Xao не видя идвайки откъм тунела.
И с особено внимание към края на демото. Хао се намира в тунела до стълбите откъм Х. Чува се престрелка вдясно от него. Има негови на В. Той вижда това на радара. Насочва се към бомбсайта на B и приближавайки тунела от дясно се чува стрелба. Освен от m4a1 се чува стрелбата и от автоматичния на CT. Нормално е да среже ъгъла на стената, в посока към вратата на B, от където се чува стрелбата. И тук Roger вече приема, че това е достатъчно и приключва записа. И аз и всеки с повече опит би направил така в подобна ситуация.

Екип "банове" са като скачени съдове. Според мен се защитават умишлено един друг. Аз съм господин Никой в срлучая. Обикновен админ в GunGame.
Roger се обърква сам, гледайки през неговия Wallhack

На всяка цена Admin трябва да прегледа демото. Аз го гледах 10 пъти вече и с всяко гледане все повече се убеждавам, че няма WH.

Последна промяна SNAIP на 07 Сеп 2014, 18:25, променена общо 1 път
http://store.picbg.net/pubpic/38/66/39d ... 0c3866.JPG
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни сигнали