Дами и господа днес отново ми говориха че със тоя мои хак няма да стигна до никъде...МОЛЯ СЕ НА ВСИЧКИ АДМИНИСТРАТОРИ ЕКИП БАН И АДМИНИ КОЛЕГИ.....изгледайте демото и си кажете мнение и повече няма да се занимавам с деца и да им се връзвам спирам да качвам повече демота ако някои иска да ми прави...вижте ми хака.
http://dox.bg/files/dw?a=373c9cf147
нарочно слагам демото тук в тази тема да се види от повечко потребители.приятно гледане:D
Доказателстжо от 4И4ИТО
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Re: Доказателстжо от 4И4ИТО
Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
totalninety написа:Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти
Да наистина е така и спирам да им се връзвам на децата.ИЗВИНЯВАМ СЕ
-
ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА АКО ПРЕЦЕНИШ..LoShiQt 4i4kO написа:totalninety написа:Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти
Да наистина е така и спирам да им се връзвам на децата.ИЗВИНЯВАМ СЕ
-
4 мнения
• Страница 1 от 1