Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Доказателстжо от 4И4ИТО

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Доказателстжо от 4И4ИТО

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 02 Май 2013, 10:42

Дами и господа днес отново ми говориха че със тоя мои хак няма да стигна до никъде...МОЛЯ СЕ НА ВСИЧКИ АДМИНИСТРАТОРИ ЕКИП БАН И АДМИНИ КОЛЕГИ.....изгледайте демото и си кажете мнение и повече няма да се занимавам с деца и да им се връзвам спирам да качвам повече демота ако някои иска да ми прави...вижте ми хака. (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar)
http://dox.bg/files/dw?a=373c9cf147
нарочно слагам демото тук в тази тема да се види от повечко потребители.приятно гледане:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle)
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: LOSHIQT 4I4KO

Re: Доказателстжо от 4И4ИТО

Мнениеот totalninety » 02 Май 2013, 12:23

Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 02 Май 2013, 15:10

totalninety написа:Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти

Да наистина е така и спирам да им се връзвам на децата.ИЗВИНЯВАМ СЕ (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel)
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 02 Май 2013, 15:12

LoShiQt 4i4kO написа:
totalninety написа:Това ти е втората подобна тема. Нали ти казах, ако някой има оплакване от теб да ти прави той демо и да го качва. Тук кой от играчите ще ти види демото... ? Всеки път като ти казват, че си хак казвай им - направи ми демо и го качи в сайта. Това е. Няма нужда да го качваш ти

Да наистина е така и спирам да им се връзвам на децата.ИЗВИНЯВАМ СЕ (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel) (angel)
ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА АКО ПРЕЦЕНИШ..
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Назад към Погрешни сигнали