wallhack
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
koz_nosq - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: -nWo- )<()z /|/()sQ
Re: wallhack
Този същият беше и при нас в GG. Спечели 2 карти но не съм предполагала че е с хак. На демото прекалено ясно си личи че е Wall и си заслужава ban. Както в началото ме посъветваха относно докладването, сега и аз ще те посъветвам. Освен демото трябва минимум да имаш снимка с IP-то на играча. В конзолата пишеш amx_showip, излизат ти адресите и натискаш бутона PrtScr. Принципно на мен ми се случва да не направя добра снимка но предполагам админите ако го покажеш в демото че си видял IP-то ще се съгласят.
Предполагам го знаеш всичко това.
Поздрави
Поздрави
-
uBaHa - Потребител
- Име в игра: uBaHa
Докато записваш демото, ако напишеш в конзолата:
ips
или
amx_showip (но за това не съм сигурен)
ще се покажат ИП-тата на играчите в сървъра и това ще се запише в конзолата на демото. После като се гледа демото и се отвори конзолата, може да се види това ИП и да го баннат.
Но в настоящия случай нищо не може да се направи, просто гледаме демо с хак
ips
или
amx_showip (но за това не съм сигурен)
ще се покажат ИП-тата на играчите в сървъра и това ще се запише в конзолата на демото. После като се гледа демото и се отвори конзолата, може да се види това ИП и да го баннат.
Но в настоящия случай нищо не може да се направи, просто гледаме демо с хак
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
uBaHa написа:Този същият беше и при нас в GG. Спечели 2 карти но не съм предполагала че е с хак. На демото прекалено ясно си личи че е Wall и си заслужава ban. Както в началото ме посъветваха относно докладването, сега и аз ще те посъветвам. Освен демото трябва минимум да имаш снимка с IP-то на играча. В конзолата пишеш amx_showip, излизат ти адресите и натискаш бутона PrtScr. Принципно на мен ми се случва да не направя добра снимка но предполагам админите ако го покажеш в демото че си видял IP-то ще се съгласят.
Поздрави
също става и snapshot командата ,прави хубави снимки, а за намирането на айпи ,става и amx_last, ако е излязал от игра да го заснемете
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
http://store.picbg.net/pubpic/EE/C2/6a2 ... 77eec2.bmp
Демото е мое.Имам и тема за бан,но гледам някой са решили,че на демото има Wallhack.Ако сметнете,че наистина има такова нещо чувствайте се свободни да наложите бан на това IP : ).
Демото е мое.Имам и тема за бан,но гледам някой са решили,че на демото има Wallhack.Ако сметнете,че наистина има такова нещо чувствайте се свободни да наложите бан на това IP : ).
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
7 мнения
• Страница 1 от 1