Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Hacker28

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Hacker28

Мнениеот ONLY HS » 09 Юни 2014, 23:13

http://dox.bg/files/dw?a=6a1e2c2e4b - demo 1
Единия момент е в тунела на това демо.. значи вижда онзи на стълби и се обърна няколко пъти за да види дали той ще падне за да го утрепе .. и другото е че с тоя къде се стреляше в тунела си го знаеше .. Останалото ще видите като изгледате демото ..
http://prikachi.com/images.php?images/618/7386618H.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=c7b2bcef80 - demo 2
Хвърля бомбa пред ярд за да може да му направи дмг и за да му излезне на стрелба за да го утрепе ..
Wall hack !
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PENA'5HS

Re: Оплакване от Hacker28

Мнениеот LElemaLE » 10 Юни 2014, 00:50

братле научи се да правиш разлика между sound и wall :)
Аватар
LElemaLE
Потребител
Потребител

Име в игра: LEle maLE :D / Makedoneca :D

Мнениеот ONLY HS » 10 Юни 2014, 01:27

"братле " научи се без хак .. не ми разправяй тука звуци и тем подобни .. :)
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот ONLY HS » 13 Юни 2014, 17:52

?????????????????????????????????
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот DINO BG » 13 Юни 2014, 19:02

ONLY HS написа:?????????????????????????????????

+1 форумно моля.
Пена използвай бута "Промени" и прочети правилата на форума по - задълбочено, моля !
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Vito » 13 Юни 2014, 19:03

Пена знам че няма да ти хареса отговора ама за мене Макето е чисто :) може и да не съм най големия разбирач (за тебе ) бан няма да му сложа на тея две демота :) нека някой от другите колеги да си даде мнението за мене хак няма. :)
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот ONLY HS » 13 Юни 2014, 19:52

Vito написа:Пена знам че няма да ти хареса отговора ама за мене Макето е чисто :) може и да не съм най големия разбирач (за тебе ) бан няма да му сложа на тея две демота :) нека някой от другите колеги да си даде мнението за мене хак няма. :)

Аз немога да разбера на вас какво ви трябва за да му сложите бан .. Има поне 5 момента в които се издава че е с хак .. Нито той е толкова глупак да си го покаже толкова ясно .. нито аз имам търпението да го следя всеки ден ае свършете си малко работата ..

DINO BG написа:
ONLY HS написа:?????????????????????????????????

+1 форумно моля.
Пена използвай бута "Промени" и прочети правилата на форума по - задълбочено, моля !

А ти спри се заяждаш с мен щото тая тема е пусната преди 1 седмица ако не бях писал нямаше и да прегледат темата .. И правилата на тая верига ги знам 2пъти по добре от тебе
PS .. Док , МБP ако може си изкажете и вашите мнения !
Последна промяна dzak на 13 Юни 2014, 21:24, променена общо 1 път
Причина: съединени мнения.
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 13 Юни 2014, 19:57

Аз на друг език не мога да пиша освен Български а в мнението по горе съм написал че бан няма да му сложа на тея твойте демота и ако може да си даде мнението друг колега и не е нужно след всяко мое мнение да ме коментираш, работата днеска я свърших аз беше до 17:00 незнам за коя друга работа говориш :)
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Мнениеот ONLY HS » 13 Юни 2014, 21:28

Vito написа:Аз на друг език не мога да пиша освен Български а в мнението по горе съм написал че бан няма да му сложа на тея твойте демота и ако може да си даде мнението друг колега и не е нужно след всяко мое мнение да ме коментираш, работата днеска я свърших аз беше до 17:00 незнам за коя друга работа говориш :)

Добре .. Ти поставяш бан на играч които е със спеед или с аим хак .. за wall hack до сега не съм те виждал да слагаш освен ако тоя къде използва wall haka не е някав много явен изруд .. Незнам просто да видиме и на другите мнението .. и така тая тема не искам да ми е заклучвате искам да видя още 2-3 мнения .. Също ще те помоля без безсмислени коментари по темата.. Да видиме на Доктора и на МБP мнението твоето нещо много куца ;/ Само като видиш че пред ярд този хвърля граната а няма как да знае че контра терориста е там и можеш да му сложиш 4 седмици .. Също така можете да забележите че гранатата не е хвърля вътре в тунелчето на ярд ами до стената за да му вземе кръв и да му излезне на стрелба и да го утрепе .. И не е само този момент ами има и още 10 .. но в момента не ми се занимава да гледам демотата и да ви обяснявам подробно ..
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 13 Юни 2014, 21:52

http://prikachi.com/images.php?images/280/7396280O.jpg Това са само 10% от запазените ми демота :) така че кротувай си и не се изказвай неподготвен,дори и някой от колегите да му сложи бан за мене тоя пич е чист не ме карай да дърпам валвето за да те накарам да правиш и за мен тема :) понякога преценката ти е грешна!! Примири се. Както виждаш имам много и разнообразни демота :) не само за хакери влез в банлиста,влез в форума и виж колко хора са се оплакали от мен!

п.с: Само за теб са безсмислени моите коментари защото казват истината :) отиди избери моя ник в банлиста и провери колко човека са се оплакали направи си тая справка.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Погрешни сигнали