http://dox.bg/files/dw?a=6a1e2c2e4b - demo 1
Единия момент е в тунела на това демо.. значи вижда онзи на стълби и се обърна няколко пъти за да види дали той ще падне за да го утрепе .. и другото е че с тоя къде се стреляше в тунела си го знаеше .. Останалото ще видите като изгледате демото ..
http://prikachi.com/images.php?images/618/7386618H.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=c7b2bcef80 - demo 2
Хвърля бомбa пред ярд за да може да му направи дмг и за да му излезне на стрелба за да го утрепе ..
Wall hack !
Оплакване от Hacker28
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
ONLY HS - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENA'5HS
Re: Оплакване от Hacker28
братле научи се да правиш разлика между sound и wall
-
LElemaLE - Потребител
- Име в игра: LEle maLE :D / Makedoneca :D
"братле " научи се без хак .. не ми разправяй тука звуци и тем подобни ..
-
ONLY HS - Потребител
-
ONLY HS - Потребител
ONLY HS написа:?????????????????????????????????
+1 форумно моля.
Пена използвай бута "Промени" и прочети правилата на форума по - задълбочено, моля !
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Пена знам че няма да ти хареса отговора ама за мене Макето е чисто може и да не съм най големия разбирач (за тебе ) бан няма да му сложа на тея две демота нека някой от другите колеги да си даде мнението за мене хак няма.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:Пена знам че няма да ти хареса отговора ама за мене Макето е чисто може и да не съм най големия разбирач (за тебе ) бан няма да му сложа на тея две демота нека някой от другите колеги да си даде мнението за мене хак няма.
Аз немога да разбера на вас какво ви трябва за да му сложите бан .. Има поне 5 момента в които се издава че е с хак .. Нито той е толкова глупак да си го покаже толкова ясно .. нито аз имам търпението да го следя всеки ден ае свършете си малко работата ..
DINO BG написа:ONLY HS написа:?????????????????????????????????
+1 форумно моля.
Пена използвай бута "Промени" и прочети правилата на форума по - задълбочено, моля !
А ти спри се заяждаш с мен щото тая тема е пусната преди 1 седмица ако не бях писал нямаше и да прегледат темата .. И правилата на тая верига ги знам 2пъти по добре от тебе
PS .. Док , МБP ако може си изкажете и вашите мнения !
Последна промяна dzak на 13 Юни 2014, 21:24, променена общо 1 път
Причина: съединени мнения.
Причина: съединени мнения.
-
ONLY HS - Потребител
Аз на друг език не мога да пиша освен Български а в мнението по горе съм написал че бан няма да му сложа на тея твойте демота и ако може да си даде мнението друг колега и не е нужно след всяко мое мнение да ме коментираш, работата днеска я свърших аз беше до 17:00 незнам за коя друга работа говориш
-
Vito - Потребител
Vito написа:Аз на друг език не мога да пиша освен Български а в мнението по горе съм написал че бан няма да му сложа на тея твойте демота и ако може да си даде мнението друг колега и не е нужно след всяко мое мнение да ме коментираш, работата днеска я свърших аз беше до 17:00 незнам за коя друга работа говориш
Добре .. Ти поставяш бан на играч които е със спеед или с аим хак .. за wall hack до сега не съм те виждал да слагаш освен ако тоя къде използва wall haka не е някав много явен изруд .. Незнам просто да видиме и на другите мнението .. и така тая тема не искам да ми е заклучвате искам да видя още 2-3 мнения .. Също ще те помоля без безсмислени коментари по темата.. Да видиме на Доктора и на МБP мнението твоето нещо много куца ;/ Само като видиш че пред ярд този хвърля граната а няма как да знае че контра терориста е там и можеш да му сложиш 4 седмици .. Също така можете да забележите че гранатата не е хвърля вътре в тунелчето на ярд ами до стената за да му вземе кръв и да му излезне на стрелба и да го утрепе .. И не е само този момент ами има и още 10 .. но в момента не ми се занимава да гледам демотата и да ви обяснявам подробно ..
-
ONLY HS - Потребител
http://prikachi.com/images.php?images/280/7396280O.jpg Това са само 10% от запазените ми демота така че кротувай си и не се изказвай неподготвен,дори и някой от колегите да му сложи бан за мене тоя пич е чист не ме карай да дърпам валвето за да те накарам да правиш и за мен тема понякога преценката ти е грешна!! Примири се. Както виждаш имам много и разнообразни демота не само за хакери влез в банлиста,влез в форума и виж колко хора са се оплакали от мен!
п.с: Само за теб са безсмислени моите коментари защото казват истината отиди избери моя ник в банлиста и провери колко човека са се оплакали направи си тая справка.
п.с: Само за теб са безсмислени моите коментари защото казват истината отиди избери моя ник в банлиста и провери колко човека са се оплакали направи си тая справка.
-
Vito - Потребител
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2