демо: http://dox.bg/files/dw?a=208fbd48bd
снимка: http://prikachi.com/images.php?images/683/7641683P.jpg
Хакер в ратс
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
- valkata12
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ,
Re: Хакер в ратс
Този и аз го хванах много пъти с хак..
Ама за жалост се оказа ,че не е хакер
Ама за жалост се оказа ,че не е хакер
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Име в игра: z1212121
Някои няма ли да види демото, дори и да не е хак?
- valkata12
- Потребител
Моля, колегите от Екип Банове да прегледат демото.
Аз го гледах на живо, явно след това демо, но играча си беше чист а той е scientific/димбик. Все пак демото трябва да се види, да не се пренебрегва.
Аз го гледах на живо, явно след това демо, но играча си беше чист а той е scientific/димбик. Все пак демото трябва да се види, да не се пренебрегва.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Аз съм си метнал цялата папка на ратс но това демо не ми тръгва на мене слагам каквото пише че ми липсва изкарва друга грешка......
Така най накрая ми тръгна демото , мнението ми е че човека е чист , на всяко тропване се обръща,ясно си пролича че нее хак и по момента в който единия от противниковия отбор беше афк а той обиколи половината мап да го търси,за аим не може и дума да става чист е. Друго нямам какво да кажа.
Така най накрая ми тръгна демото , мнението ми е че човека е чист , на всяко тропване се обръща,ясно си пролича че нее хак и по момента в който единия от противниковия отбор беше афк а той обиколи половината мап да го търси,за аим не може и дума да става чист е. Друго нямам какво да кажа.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Моето мнение е,че няма нищо съмнително във това демо !!! Автора ако ми каже къде точно се е усъмнил за игра с ''хак'' нека сподели и ще дискутираме момента,но пак казвам за мен лично не видях ''хак'' !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Според мен ги знае от къде минават.А и особено, като тръгне да се качва се връща и убива този, които излиза от долу.
- valkata12
- Потребител
valkata12 написа:Според мен ги знае от къде минават.А и особено, като тръгне да се качва се връща и убива този, които излиза от долу.
Аз лично ги чувах през цялото време (качване по-стълбите,пускането на парашута,тропането),нормално е когато се тропа от някъде да се ориентираш на там !!! Искам да кажа,че не видях момент във демото където да се захвана за игра с ''wall'' тоест някой от противниците му да е напълно безшумен и той да се ориентира към него или да му излезе в гръб с цел да не го види и да го убие и разбира се не само това и други тънки моменти !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
9 мнения
• Страница 1 от 1