Само ще ви помоля ако не е мястото на темата в този раздел да бъде преместена там където трябва да е ..
http://prikachi.com/images.php?images/100/7835100y.jpg - screen
http://dox.bg/files/dw?a=9f33b57bf4 - demo
wall
dust2
Хванах вашия колега с хак.. вземете мерки относно въпросния ви колега
Оплакване от админ с хак
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
ONLY HS - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENA'5HS
Re: Оплакване от админ с хак
32 преглеждания и никой не сме е ,аз ще се осмеля първи тогава .Значи гледах демото на PENA и се усъмних много когато отиваше на база В и си оглеждаше през ъгловата стена ,на демото на PENA е около 28 мин. и това го направи на два пъти ,обаче като гледах и това демо :
http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessi ... 8B64.dox01
Ми колега поне малко се крий ве ,ми ти толкова явен хак имаш ,че не знам как ти си ти дали права ! За мен си чист хакер ,не стига че наби 10 хеад за 12 фраг ,ами си ги гледаш съвсем спокойно!Само не ми излизай с номерата соунд ,чета какво пишат ! То да беше два -три пъти случайно да ги знаеш ОК ,ма и на флаша на Стълби ,ми много точен си не ти стигна малко да го вземеш ,а си беше на пълен флаш !!! За мен си хакер !!! Да видим какво ще кажат другите колеги ? И когато PENA ти писа че с хак изведнъж спря да си толкова точен и да не ги виждаш
Ми колега поне малко се крий ве ,ми ти толкова явен хак имаш ,че не знам как ти си ти дали права ! За мен си чист хакер ,не стига че наби 10 хеад за 12 фраг ,ами си ги гледаш съвсем спокойно!Само не ми излизай с номерата соунд ,чета какво пишат ! То да беше два -три пъти случайно да ги знаеш ОК ,ма и на флаша на Стълби ,ми много точен си не ти стигна малко да го вземеш ,а си беше на пълен флаш !!! За мен си хакер !!! Да видим какво ще кажат другите колеги ? И когато PENA ти писа че с хак изведнъж спря да си толкова точен и да не ги виждаш
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
rk2k написа:32 преглеждания и никой не сме е ,аз ще се осмеля първи тогава .Значи гледах демото на PENA и се усъмних много когато отиваше на база В и си оглеждаше през ъгловата стена ,на демото на PENA е около 28 мин. и това го направи на два пъти ,обаче като гледах и това демо :
Рядко виждам такива мнения от вашите колеги
-
ONLY HS - Потребител
не видях уал хак на това демо, поне аз,вие къде го видяхте не знам,на тази снимка той слуша дали има хора на Б,как ще докажеш че вижда през стените не знам, там не се чу никой а и после мина през тяхната, мисля че не уби никой на Х и в тунела тогава,ходи Б всеки рунд проверява и се връща. РК на това твоето демо, несъществуващ файл папка дава ,не го отваря, пробвай пак да видя и него
Последна промяна Bat-Miro на 08 Яну 2015, 15:38, променена общо 1 път
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Bat-Miro написа:не видях уал хак на това демо, поне аз,вие къде го видяхте не знам,на тази снимка той слуша дали има хора на Б,как ще докажеш че вижда през стените не знам, там не се чу никой а и после мина през тяхната, мисля че не уби никой на Х и в тунела тогава,ходи Б всеки рунд проверява и се връща
Каква снимка бе приятел ?
Като си давате мненията поне се аргументирайте не ми пишете глупости тука аз никаква снимка не съм давал какви снимки ми приказваш ??????????? А това че не ти отваря демото не е от мене проблема от тебе си е
-
ONLY HS - Потребител
Bat-Miro написа:не видях уал хак на това демо, поне аз,вие къде го видяхте не знам,на тази снимка той слуша дали има хора на Б,как ще докажеш че вижда през стените не знам, там не се чу никой а и после мина през тяхната, мисля че не уби никой на Х и в тунела тогава,ходи Б всеки рунд проверява и се връща
Мирелка само това да е, кажи му здраве ! Гледа ли неговото демо? Като отиваш на В ,ти отиваш с цел да пазиш нали? Като не чуваш че няма никой ,просто влизаш в тунела да ги заобиколиш ,я през тяхната ,я през тъмното долу ,нали? На пената на демото точно накрая,се вижда как се седеше един клекнал и чака ,може да влезнал тихо ? Ми какво да кажа кога беше на А и се качи зад металните кашони и си го чакаше да дойде ей така един и му наби хеад?Ма много се чувате ве ,се ги чувате от базата кога тръгват ,ми да питам на ярд как си излиза и ги пере през малък ъгъл и супер точно ,а не така ,то тая игра си има логика !Ако искаш мога да ти анализирам минута по минута ,до момента където пената му написа да си качи демото и той спря да ги чува и вижда ! А сетих се много ясно се виждаше как си го следи на X на вратата как оня дори не си показал главата той бие през стената и мята НЕ , ма то примерите са много трябва да опиша 30 мин демо ,до момента кога му казаха че е съмнителен!
Е тая снимка Пена!
http://prikachi.com/images.php?images/376/7835376Y.jpg
Аз я направих да се види момента!
Mirelka той сам е качил демото и дал тоя линк на чат страницата
http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessi ... 1EE0.dox01
Последна промяна rk2k на 08 Яну 2015, 15:59, променена общо 1 път
-
rk2k - Потребител
RK2K твоя линк не работи.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:RK2K твоя линк не работи.
Mortal страница 18 от чата колегата е дал линк,аз от там го изтеглих,ако не става да го качи пак тука или аз го имам при мен ще го кача
-
rk2k - Потребител
Само ще ви помоля като си давате мненията да се аргументирате колкото се може по подробно не с едно изречение и само да ви мине номера ..
-
ONLY HS - Потребител
навсякъде го стреляха и ги убиваше,на Х също оня стрелна и тогава го чу и взе да го гърми ,не знам, чакам мнения от някой по висш и по напред така да го кажа с разпознаването на wall хаковетеrk2k написа:Bat-Miro написа:не видях уал хак на това демо, поне аз,вие къде го видяхте не знам,на тази снимка той слуша дали има хора на Б,как ще докажеш че вижда през стените не знам, там не се чу никой а и после мина през тяхната, мисля че не уби никой на Х и в тунела тогава,ходи Б всеки рунд проверява и се връща
Мирелка само това да е, кажи му здраве ! Гледа ли неговото демо? Като отиваш на В ,ти отиваш с цел да пазиш нали? Като не чуваш че няма никой ,просто влизаш в тунела да ги заобиколиш ,я през тяхната ,я през тъмното долу ,нали? На пената на демото точно накрая,се вижда как се седеше един клекнал и чака ,може да влезнал тихо ? Ми какво да кажа кога беше на А и се качи зад металните кашони и си го чакаше да дойде ей така един и му наби хеад?Ма много се чувате ве ,се ги чувате от базата кога тръгват ,ми да питам на ярд как си излиза и ги пере през малък ъгъл и супер точно ,а не така ,то тая игра си има логика !Ако искаш мога да ти анализирам минута по минута ,до момента където пената му написа да си качи демото и той спря да ги чува и вижда ! А сетих се много ясно се виждаше как си го следи на X на вратата как оня дори не си показал главата той бие през стената и мята НЕ , ма то примерите са много трябва да опиша 30 мин демо ,до момента кога му казах че е съмнителен!
Е тая снимка Пена!
http://prikachi.com/images.php?images/376/7835376Y.jpg
Аз я направих да се види момента!
Mirelka той сам е качил демото и дал тоя линк на чат страницата
http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessi ... 1EE0.dox01
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2